Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Roxana, ma bucur ptr voi si iti inteleg fericirea. Christian este un frumos ca mami lui.
Sa stii ca si la mine a durat pana a aparut lactatia. David al meu cerea si cere si acum din 2 in 2 ore laptic. Eu nu imi mai fac probleme din cauza faptului ca regurciteaza des...de fapt in ultimul timp s-a mai rarit.
Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat poti!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Andreia, am fost asa luata de val cand am vazut ca ai scris ca a venit pe lume incat nici nu am fost atenta la detalii. Acum am dat inapoi sa vad

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Multumesc, fetelor pentru aprecieri! Toti bebeii sunt frumosi si nu cred ca al meu e mai deosebit! Oricum, pentru mine, ramane puiul meu cel scump si il iubesc ca pe lumina ochilor mei!
Suntem mari de acum, am facut 3 saptamani si incepem usor-usor sa ne obisnuim unul cu altul! A luat bine in greutate si sunt tare bucuroasa! Am impresia ca a inceput sa se uite la noi, sau poate ma insel eu, dar in mod sigur ne recunoaste vocile!
Astazi am iesit cu Cupidonul nostru drag la plimbarica si eram cea mai fericita mamica din lume! Nici nu imi doream cadou mai frumos de Sf.Valentin!

Fetelor, nu mai am alte noutati...am acelasi program zilnic, deci nimic interesant de povestit! Sper sa vina primavara mai repede, ca m-am saturat de frig si de zapada!
Va mai astept la povesti cu si despre puiutii vostri! Va pup pe toate si va doresc la toate numai bine!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010) (poze)

Mergi la inceput

Buna fetelor, ce mai faceti? Ce mai fac puii vostri?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Noi suntem bine, avem deja 2 luni ...si foarte putin timp de postat pe forum! Mai ales de cand s-a facut frumos afara, iesim zilnic...Ziua trece foarte repede si seara nici nu imi vine sa cred ca trebuie sa ne bagam deja la somnic...
Christian a avut colici si a fost tare plangacios...acum e mult mai bine, mananca si doarme foarte bine si incepe sa faca progrese de la o zi la alta...Suntem toti topiti dupa el, iar el e un smecher si jumatate...roim toti in jurul lui, iar el cred ca se simte foarte bine! Facem botezul aici, pe 24 aprilie, ca sa nu ne deplasam cu un bb atat de mic pana in Ro. Cam astea ar fi noutatile noastre...

Sper ca voi si puiutii vostri sunteti bine si poate mai scrieti si aici 2 randuri, ca sa stim cum mai sunteti!

Va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi frumoasa, cu mult soare!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare dragelor!

Noi suntem bine. Crestem... Pe 2 aprilie facem 5 lunite. Deja ne documentam cu privire la diversificare.
Profitam de vremea frumoasa sa iesim la plimbari zilnice.
Noi pe 10 aprilie zburam in tara si stam pana pe 5 mai. Pe 18 avem botezul iar pe 24 suntem nasi de cununie.
Roxana, la noi, contra colicilor, a ajutat foarte mult faptul ca beam ceai ptr stimularea lactatiei.

Pupam toate fetele dragi!

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Fetelor, cum maine vine fratele meu, nu voi mai intra pana saptamana viitoare...asa ca:

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Dana, La Multi Ani lui David, sa creasca mare si norocos!!! Drum bun in tara si sa aveti un botez frumos! Sa va traiasca si finii si sa vii cu pozici, ca sa o admiram si noi pe nasica!

Alex, La Multi Ani in avans, cu multa sanatate si multe, multe bucurii!!!

Toate cele bune tuturor! Va pup pe toate!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

La multi ani DidiAlex!

Pupici fetelor, cum ati petrecut?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

PAste Fericit!!!

he he..ce de bebei aici

io am cautat sa vad ce mai face Katalina..ca e burtica noastra..e bine sanatoasa.
chiar daca nu scriu uneori mai caut mesaje, la Dana poze.

Dana, pe 24 aprilie e si ziua noastra de casatorie.
noi am petrecut acasa, saptamana asta sunt copii in vacanta, si am programata o vizita acu la 10. sper sa ajung. Inca suntem prinsi de somnu de pranz a lu David.
Robert va merge la scoala in anul urmator.

Roxi, nu e mic de calatorii. io am zburat si cu R pan in 3 luni si cu David la 9 sapt si il aveam si pe Robert pan la 3 ani, singura.
dar io is PA, stiu

Andreia, cum a fost la PRaga

io am un laptop nou, si inca nu stiu cum e cu semnele de punctuatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Iata ca mai dau si eu din cind in cind pe aici.Odiseea im ocupa tot timpul,gravidutele sunt tare vorbarete
Suntem bine,sanatosi,baietelul din burtica creste,e vioi si sanatos.(p.s:cine vrea sa faca baietel,sa ma contacteze pt info)
Abia astept sa-l tin in brate in august.Baietii mei sunt super incintati,nu mai au rabdare, cred ca o sa sa-mi fie de mare ajutor.

Acest week-end am botezat si un baietel,cel mai scump si dulce baietel pe care il cheama David, si pe mami o cheama Dana(ghici cine e?).Ne-am indragostit de acest copil...

In rest ce mai faceti voi fetelor? Sper ca sunteti bine,sanatoase,voi si copilasii.
Pe curind.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput