Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani piscotel, sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata! Te pupam cu drag si ne gandim mereu la tine!

Roxi, multumesc pt gandurile tale frumoase si pt urari. Asa e, am luat cetatenia, mai avem juramantul pe 20 ianuarie (initial ne programasera pe 6ian dar noi pana pe 18 vom fi in Ro) si apoi o sa scoatem si pasapoarte sa fie, pt orice eventualitate (de ex visam de ceva vreme sa mergem in America, poate o sa reusim de acum ca nu avem nevoie de vize).
Pana atunci insa, v-am spus ca mergem in Ro si e surpriza totala pt familiile noastre care habar nu au, mai ales mama cred ca o sa fie mega extra super fericita :) Abia astept, mai avem fix 2 saptamani, pe vremea asta o sa fim deja acasa.
Ce faceti, ce face puiul, se agita prin burtica?
Sa nu iti faci ganduri rele caci nasterea e cea mai frumoasa experienta pe care o femeie o poate trai, iar primele clipe in care iti tii puiul in brate te fac sa uiti tot chinul, greturile, ametelile, burtocul care nu te lasa se te misti, noptile de nesomn...totul dispare ca prin minune si nu mai conteaza nimic, decat el, franzeluta din brate pt care o sa lupti apoi cate zile vei avea sa ii fie lui bine. Te invidiez, pozitiv desigur, ca o sa treci prin asta caci mie asa departe mi se pare totul acum... Te pup cu drag, abia astept sa ne povestesti.

Danutza, eu nu citeam nici la odiseea mea ca fetele scriau f repede deci nu stiu nimic de la a ta :) Sunteti ok? Si Theo a avut reflux, toti bebelusii au intr-o mai mica sau mai mare masura, nu tb sa iti faci griji, bebe opreste cat ii e necesar sa creasca. Singurul moment cand tb sa iti faci griji e daca nu pune in greutate ci scade. Altfel, o sa treaca. Colici aveti? Cum te descurci, cum e?

Andreia, bafta cu gimnaziul, sper sa intrati la cel dorit. Eh, copil mai mare, alte griji, ne asteapta si pe noi :)
Tu ce faci, totul ok?

Va pup pe toate, sper sa gasesc vesti de la voi, numai bune se accepta :)

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, ce frumoasa surpriza le pregatiti alor vostri! Veti avea intr-adevar niste Sarbatori minunate acasa! Ai mei vin vineri acum si contez pe mama, ca sa dea o aroma deosebita acestor Sarbatori!
Mare dreptate ai cu bebe si stiu ca sarcina e doar inceputul unui drum lung, pe parcursul caruia ne vom zbate sa facem totul ca puiul nostru sa aiba o viata mai buna! Dar asta e menirea noastra, a parintilor, asa au facut si parintii nostri pentru noi si asa va face si puiul nostru, la randul lui...

Am fost vineri la eco pt 32 de saptamani si, chiar daca nu i-am vazut fata, ca statea numai cu funduletul la noi , doctorul ne-a spus ca totul e bine si asta conteaza cel mai mult pentru noi! Ne laudam si noi cu 1,9 kg ...nici nu imi vine sa cred ca in 4 saptamani a luat 1 kg! Il simt mult mai bine acum, se misca mult, sughite, da din maini si din picioare, se impinge si eu il mangai si tare ma amuz cand dau peste un cot sau o talpita...

Andra, multumesc pentru gandurile bune, stiu ca iti doresti sa mai treci prin momentele astea minunate, asa ca iti doresc din tot sufletul sa vi se indeplineasca dorinta!

Tuturor va doresc o duminica linistita si sper sa ne mai citim, cat de curand, mai ales ca ne pregatim de chefuiala pentru Dana si pentru Petro!!!!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Toate gindurile bbune pt cele doua sarbatorite de azi: Petronela si Dana! La multzi ani sanatosi alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Dana si Petro, La Multi Ani cu sanatate, multe, multe bucurii, fericire si tot ce va doriti voi sa vi se indeplineasca!
Sper ca ati avut o aniversare frumoasa alaturi de cei dragi si asteptam sa vedem si noi cateva pozici de la eveniment!

Va pup fetelor, sa va bucurati de ziua voastra si sa o tineti asa pana la anul!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va multumesc dragelor!

Petro, La multi ani! Sa ai parte numai de impliniri!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Multumesc, fetelor de urari si ca v-ati gandit la mine!!

La multi ani, Dana, sa fii fericita alaturi de fam. ta, sanatate si numai bine!!!

La multi ani, Piscotel!!! Sa ai noroc si sa ii bucuri pe parinti!!
Scuze pt. urarile intarziate.

Noi, bine ... cu sarbatorile, frigul, nimic nou.

Va dorim numai bine si sarbatori fericite tuturor!

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Danutza, multa sanatate ca fericita cred ca esti de numa'!
Ce faci, nu ne povestesti cum e cu David?

La multi ani Petro, tot ce-ti doresti sa se intample!
Ce face Silviuta, il asteapta pe Mosu'?

Roxi, te ce repede a trecut, mai ai asa putin... Te pup, ma gandesc mereu la tine!

Fetelor, eu va doresc sa aveti sarbatori minunate, sper sa intru si din Ro dar vreau sa fiu sigura ca nu va las nesorcovite pt sarbatori :) Sa aveti belsug pe mese si liniste in suflete iar cei dragi sa va bucure cu cadouri frumoase! Craciun fericit si un an nou de un miliard de ori mai bun ca asta!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

In prag de sarbatori, va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit, sa va bucurati de noul an ce vine,un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun fericit si La Multi Ani 2010!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Craciun Fericit tuturor si un An Nou 2010 mai bun, cu multa sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Craciun fericit,cu multa sanatate si vise implinite!

Mergi la inceput