Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
gand la gand cu bucurie..
am cautat la odisee si am vazut din titlu
Felicitari, D& A. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.
Roxi, tu urmezi
Mihaela Bun venit!!! si felicitari. Greu cred ca ti-a fost cu toate
prixi spune:
Dana, felicitari si refacere rapida!!!! Wow, ce grasunel... Sa va traiasca, sa aiba noroc in viata si sa va aduca numai, numai bucurii!!! Bine ai venit, David!
Si eu am citit de ieri toate postarile de la odiseea Danei si eram cu sufletul la gura, aseara, cand am vazut ca bebe David inca nu a venit...Azi-dimineata, cand am citit stirea, am rasuflat usurata si eram atat de fericita, de parca nascusem eu...Ufff, drept e ca, dupa ce am citit mesajul lui Elenik,ma cam apucase frica, dar sper ca pana cand mi-o veni randul, sa ma mai imbarbatez putin...
Va pup, fetelor, va doresc o saptamana frumoasa, iar Danei sa se acomodeze cat mai usor la rolul de mamica si sa aiba mult laptic pentru bebe David! Astept si eu impresii si bineinteles cateva pozici!
Roxana cu Christian
bebe
cami_antonia spune:
vrancea
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
sim spune:
Dana felicitari si din partea noastra! Sa-ti creasca mare voinicelul si sa va aduca numai bucurii!
Pupici
flori76 spune:
Felicitari Danutza!!Sa va traiasca bebelusul si sa fie sanatos!Refacere rapida si abia astept pozici.
motanik spune:
Felicitari Danutza pt grasunel, abia astept sa-l vedem, sa va traiasca, sa fie sanatos si cuminte si mancacios si norocos in viata!
La multi ani cu intarziere pt Silviuta Abramburikai, sa aiba parte in viata de multe impliniri si voi alaturi de ea!
Ce mai fac fetele in rest?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik La multi ani cu intarziere pt Silviuta Abramburikai, sa aiba parte in viata de multe impliniri si voi alaturi de ea! Ce mai fac fetele in rest? -------------------- |
Multumim pt. tot!!
Bine facem, sanatosi, voiosi, ne pregatim sambata pt. petrecerea propriu-zisa.
Voi? Theodora? Va pregatiti de sarbatori, unde le faceti??
roxana - multumesc si tie pt. urari ... ce mai face bb din burtica?? Cum te simti??
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
helbi spune:
Petro, si de la noi toate urarile de bine pt micutza ta. Sa va aduca numai bucurii!
Scuze ca nu intru ca inainte, dar am niste examene naspa rau in urmatoarele 2 sapt. Apoi, sper sa "revin" la normal
prixi spune:
Salutari si de la noi!
Noi suntem bine, multumim! Vinerea trecuta, cand am avut o ecografie, bebe avea deja 1 kg! Nici nu imi vine sa cred ca mi se intampla mie asa ceva! Tare norocoasa ma mai simt! Imi doresc ca totul sa fie bine pana la sfarsit si sa ma pot bucura, cum se bucura Dana acum, de David, minunea ei! A pus deja cate pozici cu el, la semnatura, sa va uitati sa il vedeti pe grasunici! De abia astept sa intre si pe la noi sa ne povesteasca cum este sa fii mamica! Succes, Dana, si multa sanatate la puiut!
Petro, sa va traiasca printesa! Mi-a fost mai usor sa iti scriu direct pe mail, ca uneori merge tare greu DC si nu mai stau sa se incarce paginile...
Motanik, sunteti bine? Nu am indraznit sa iti scriu pe pm, dar m-am gandit la voi si sper ca situatia s-a rezolvat!
Andreia, bafta multa la examene! Tin pumnii si sper sa le iei pe toate cu brio!
Didi, multa sanatate, ca am citit ca ti-ai fracturat piciorul, dar sper ca mama si sora te vor ajuta cu cei 2 nazdravani si tu vei putea sa te odihnesti, ca sa te refaci cat mai repede!
Imi pare rau ca nu mai e asa multa activitate la subiectul nostru, ca inainte, dar cum nici eu nu mai postez nimic, ca stau numai pe la Fulgusori de ianuarie-februarie sa citesc, imi imaginez ca la fel faceti si voi si v-ati gasit alte subiecte mai interesante de citit...Oricum, e bine, ca ne mai intalnim din cand in cand, si asa mai stim unele de altele...
Fetelor, va pup pe toate, si va doresc sa aveti un we placut! La noi se anunta ploaie, dar e drept ca toamna a fost mai frumoasa ca niciodata, asa ca poate sa vina si ploaia...De acum stau numai in casa si ii aranjez hainutele lui Christian!
Roxana cu Christian
bebe
cami_antonia spune:
fetele
mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!