Usturime puternica la ochi

Usturime puternica la ochi | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

Din cauza alergiei am probleme mari si cu ochii - ma ustura de am impresia ca is pe post de tinta la Darts , plus ca lacrimeaza si am tendinta sa ma frec permanent la ochi (ma mananca).
Doctorita nu mi-a dat nimic pentru ochi si nici nu am fost demult pe la ea petru ca pastilele si sprayul le folosesc cat de rar pot si m-am simtit relativ ok.
Doar ca de cateva zile ma omoara usturimea asta ingrozitoare la ochi. Ce pot sa fac, ce sa iau?

Multumesc anticipat .

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

poti cere la farmacie picaturi de ochi cu antihistamina. vor reduce roseata si usturimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Multumesc frumos, Zmotocel .
Intre timp s-a mai calmat usturimea, dar cand reapare merg la farmacie si cer ce mi-ai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veveritza27 spune:

Daca esti convinsa ca este vorba doar de alergie, picaturile alea sunt bune. Dar esti sigura nu-i altceva? la cat praf e pe strada nu m-ar mira sa fie o conjunctivita... nu-i musai sa fie cu puroi. Si eu am avut aceeasi problema si am fost la oftalmologie la o fundatie pe la unirea si mi-a povestit acolo cate-n luna si in stele, foarte draguti. Si cu picaturile date intr-o zi am fost ca noua :) Din pacate nu-mi amintesc in momentul asta numele picaturilor... dar aveau antibiotic, asta stiu sigur :)

Mergi la inceput

Veveritza, stiu sigur ca e alergie ca sunt alergica cu acte in regula :-)), asta e singurul simptom nebifat anul asta si acum a aparut . Multumesc .
Deocamdata nu mi-a revenit usturimea, mai simt mancarimi pe parcursul zilei, dar suportabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Deianira cu Visine nu ai incercat?Al meu prieten are tot asa ochii rosii ...si el se lauda ca ii fac bine.Adica nu se mai plange il curata foarte bine.

Mergi la inceput

Am fost azi la farmacie ca a revenit problema si am cerut ce mi-a zis Zmotocel si am primit ce mi-a zis Deya. Nu stiu daca au ceva in comun, dar mi s-au mai calmat ochii si s-au "limpezit" .

Multumesc frumos .

Mergi la inceput