Sa chem exorcistul?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Conchita te inteleg. Ma gandesc ca daca la achizitionarea de pantofiori (superbi stiu) reduceti numarul iti reduci si tu durata crizelor. Eu fie-mii ii iau doar o pereche de cizme de cauciuc, sandale vara si tenisi, iar iarna cizme in loc de sandale. Acum stiu cum e, fie-mea a dat de crocs pe o ploaie torentiala (desi ii ascunsesem dar i-a gasit) si am plecat de acasa in crocs ca altfel nu mai plecam. Sau asta vara defila non stop in cizme de cauciuc ca alea ii placeau ei.

Kay mi-ai adus aminte de durerea mea. Din greseala eu de cand e frie-mea bebeu si am diversificat-o am numit mancarea miam-miam. "Vrei miam-miam? face mama miam-miam etc". Prostie mare, nu sfatuiesc pe nimeni.

Acum la 2 ani desi stie numele mancarurilor urla fratilor fie-mea, in special dupa ce se trezeste, ca vrea miam-miam. Si incepem : "yogurt?" "nooooo, miam-miam!" "cucumber?" "nooooo, miam miam" si asa mai departe. Uneori ghicesc alteori gata-i tantrumul si urla pana se calmeaza singura cu mine langa ea jucand ghicitoarea.

Iar cu imbracatul sunteti norocoasa, fie-mea nu vrea alta bluza decat ii ofer eu ci vrea sa puna 4-5 una peste alta. Si daca indraznesc doar sa sugerez sa puna doar una se lasa cu urlat. Asa ca din camera ei unde punem 4 bluze pana la parter incep cu distragerea atentiei: "vrei apa? uite apa" si inainte sa ii dau paharul mai "decojesc" o bluza, "vrei carutul de papusi?"alta bluza, si tot asa, daca am noroc si nu se prinde ramanem doar cu un strat pana la masina.

Si asta nu e tot, in casa 4-5 bluze, afara se dezbraca. Geaca jos ce daca-i frig rau, avea mainile vinete, nu o vroia si pace, iar ieri dimineata mi-am luat ochii dupa ea o secunda la meciul de fotbal al celui mare si cand ma uit la ea isi daduse jos geaca si bluza, era la bustul gol. Si daca nu-i ca ea...ati ghicit, urlaaaa!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput