Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
'neata si io si
la toate
vio pai cin' te pune sa citesti ? ca eu gasesc multe subiecte la care
si imi e frica sa scriu ceva ... ca cine stie ce semafor imi iau ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
marami spune:
`neatza!
Luati cafea si de la mine e proaspat facuta

Vio sunt la cativa km de tine...asa mai spre vest![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
eu cateva zile am adulmecat subiectul de la psihologie, cel cu exorcistul, am rezistat eroic.... in ruptul capului nu am sa pot intelege cum poate un copil sa se crizeze din senin sau sa urle doua ore fara motiv
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Qamar spune:
neatza, dragelor
si mie mi-a stricat ziua subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138756&whichpage=13
wish me luck ca azi vin ai mei in Bucuresti si mai am jumatate de casa de aranjat/curatat
, pe Bia nu am dus-o la gradi ca a tusit juma' de noapte..deci ne distram![]()
sa aveti o zi faina de tot
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Ana68 spune:
Io-s happy,ca e vineri si vine vichedu'....
Si va doresc la toate un week end bestial...si va tzuc...![]()
"Vine week endul...
Tanananana...
Si e liber....
Tanananana..."![]()

![]()

![]()

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe neatza, dragelor ![]() si mie mi-a stricat ziua subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138756&whichpage=13 wish me luck ca azi vin ai mei in Bucuresti si mai am jumatate de casa de aranjat/curatat , pe Bia nu am dus-o la gradi ca a tusit juma' de noapte..deci ne distramsa aveti o zi faina de tot ![]() NOE draghe,unii este afectati rau de canicula ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
violeta69 spune:
![]()
a dat Noe
linku' despre "mamica " asta care poate sa stea 30 de minute fara sa stie de copilul ei...
acum a mai indulcit-o ca sta cu usa deschisa 
io nu pricep si pace!!
ce sa fac,asa sunt eu!!!
cand e vorba de copii sa nu vad pe impricinatu' in fata ochilor
ca ma apuca rau nervii 
Marami
,stiu draguta...da zic si io ![]()
Ana,weekend frumoas si tie 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
numai vazand cine a deschis subiectu cu pricina am si inchis...refuz sa citesc caci am citit destule bazdaganii postate de ea. pt mine e capitol inchis.
am facut o mica incursiune pe afara...caldura mare frate...mare caldura. era sa fac accident cu un
, el pe bicla, eu pe jos...si m-am luptat cu mustele bete care nu stiu dom`le pe unde sa apuce, numai pe fata, in gura, in ochii mei nimereau
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ralualexandrei spune:
Din ciclul aventuri ca la Sapoca sa va zic ca aseara ne-am hotarat sa plecam la tara,fac bagaje pt fiecare nebun al casei,provizii,in fine plecam,cu tot cu caine,ajungem ,cat pe ce fara caine ca dementa la benzinarie a sarit din masina si am alergat-o nitel,precum spuneam ajungem si ursu constata cu nu are cheile de la casa,era ora 8 asa ca face cale intoarsa dupa chei si noi incingem un fotbal in curte,jucam o ora ne plictisim,fii-miu ala mare zice mama am vazut eu intr-un film ca termopanele se deschid cu surubelnitza,n-a mers surubelnita insa a mers cu spaclu ,asa ca mi-a revenit sarcina sa ma catar pe geamul de la baie ,noroc ca am mai slabit,am deschis usa pe interior si au intrat si copiii in casa,le era deja foame.
Dupa 10 min vine si ursu cu cheile [rad tare]
Acum stau de la 9 dimineata in curte ma bucur de liniste si libertate.
Last message received on 6/19 at 12:59 PM
Andra: Vio daca ii scap din vedete 5 min pe terminatori deja sunt in crize,cred ca dupa 30 minute as fi in camasa de forta,insa nu ma mira nimic,gradina Domnului e mare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas numai vazand cine a deschis subiectu cu pricina am si inchis...refuz sa citesc caci am citit destule bazdaganii postate de ea. pt mine e capitol inchis. |
si io egzact la fel
, pai de ce sa imi omor si ultimul neuron cu magariile si dementele altuia?
si aici foarte cald , sunt topita si murata toata ... mai am ceva de facut in bucatarie si ma bag iar la
ca nu se mai suporta frateeeeee ... ce draq o sa ma fac la vara caniculara de aici?
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"