Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
nu se mai poate asa...ieri aveam in creier numai "fara numara, fara numar", azi am numai elice de
. de la 5.30 s-a plimbat un avion pe deasupra blocului, nu stiu ce survola da pe mine sigur nu ma cauta. oare asta e soacra-mea care vrea sa-mi faca viata un chin???

azi o sa fac o plangere scrisa la nenea primaru ca nu se mai poate asa...cand ti-e somnu mai dulce hop un
care sa te faca la creier.
si pt mine una mare, strog direct in vena
o zi faina sa aveti 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
mihaela77O spune:
'neata....
delphi,bine ca a fost doar o zi,la noi sunt zilnic pescarusi si randunici...am doua randunici la usa tare galagioase,stai sa vezi cand or iesi puii din gaoace...![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
kay spune:
morning !!! 

cafea? muultumesc !
Fetele de la mare, stati pe faza, ca viiiiin !!! trebuie neaparat sa ma vad cu dodo sa-i dau tot ce am adunat pt Isa, ca le tin de raman mici... si cu mihaela tre sa ma vad, sa-i dau si ei ceva
adunat pt Mihaita !
va anunt cand termin treaba in buc, si vb pe PM sa va dau nr meu, sa-mi dati numerele voastre
va cer prietenia
.
ah, vroiam sa stau in mamaia ca sa nu maio traversez toate statiuniile, dar FRATEEEe, ce preturi
pai cu banii astia stau in orice tara MULT mai civilizata... sa vad ce fac, cum fac...daca nu si nu ma duc la 2 mai, acolo as vrea eu de fapt sa merg, da mi-e ca tre sa trec toaaaate statiunile, cine stie cat de aglomerat e ![]()
chiar, e multa lume (as in turisti) la mare?
va
cu mare, mare drag !11
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
marami spune:
`neatza!
si eu vreau cafea.... si vreaaaaau la mare
Delfino, mai ai foarfeca aia dasteapta, hai incoa ca nu mai rezist ispitei si ma rad in cap
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
Doar tu poti sa ma termini...La orice ora....
Tu ma scoti din radacini.....La orice ora
Faci tu ce faci si tot mai tare imi placi
marami apoi in panamea foarfeca mea nu stie a tunde zero...stie a tunde filat...ia zii vrei asa?
mare noror am avut ca am fasit eu foarfecele astea doua....nu mai imi bat capu cu coifeze, coifoare...tantzi care isi dau corijarea la hair-style pe capul meu...
chiar stiai ca e unele ce vor a deveni hair-stiliste dar au corigente de dat...si vin acolo la coifor si isi dau corijarea pe capul nostru....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
marami spune:
Nu stiam![]()
Ultima oara cand am experimentat asta, adeca acu vreo 4 ani am luat aparatul de ras si l-am pus pe prima treapta, oare sa mai zic cu cata jale am plans juma de ora in baie![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ancadragoman spune:
Hai sa va spun de tuns acasa,intr-o seara imi spune soara mea sa ii iau si ei varfurile si eu ma apuc si tai cu simt de raspundere si il fac pana la umeri si stramb pe deasupra
...ma cand se uita asta in oglinda incepe sa plangaaaa...eu sa o impac ii spun sa ma tunda si ea pe mine si incepe asta si ma face lung in parti si scurt la spate
...ma cand ne-am uitat in oglinda am bufnit amandoua in ras de halul in care aratam

.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Fetele de la mare, stati pe faza, ca viiiiin !!! trebuie neaparat sa ma vad cu dodo sa-i dau tot ce am adunat pt Isa, ca le tin de raman mici... si cu mihaela tre sa ma vad, sa-i dau si ei ceva |
hai sa te mai crez odata
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Buna dragelor...
Ieri am fost toata ziua plecata la Ct
Dimineata am impartit hartiile lui Bodo...
la 13 am facut vaccinul Isabellei(cel de 2luni) .Am ajuns acasa la ora 16 cu mandra
cu donu' spunand incontinuu "nu ma tande Bella,izi Bella,izi"(nu mai plange Bella,razi Bella,razi)![]()
Azi incerc sa recuperez ce a-ti scris

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!