Depeche Mode-Peace *** Clip filmat in RO
Raspunsuri - Pagina 4
Tzuni spune:
Uite ce am citit eu:
"Cunoscuta actrita (Maria Dinulescu) a surprins pe toata lumea dupa ce, in urma cu cateva zile, a aparut la Gala premiilor Confidential...rasa in cap. Desi, initial, s-a crezut ca a renuntat la podoaba capilara deamorul artei, iata ca lucrurile stau cu totul altfel: "M-am vopsit si mi-am ars rau parul. Plus ca imi doresc sa revin la culoarea naturala, asa ca am decis sa ma tund periuta", ne-a declarat Maria."
Click articol din 9 feb 2009 !!!!
Ce sa credem?
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni „a eticheta” = a desemna printr-un calificativ (depreciativ); a numi; a face; a taxa; a califica, a atribui unei fiinte sau unui lucru o anumita calitate; a caracteriza. „a repugna” = a-i produce cuiva sila sau dezgust, a-i provoca cuiva oroare, repulsie (din fr. répugner, lat. repugnare) Deci: Ai etichetat-o drept o persoana care-ti produce oroare, sila, dezgust (clar, depreciativ). Si normal ca TIE iti produce toate astea, doar nu noua! In traducere = pentru TINE actrita este dezgustatoare, respingatoare (clar, calificative depreciative - vezi mai sus) Etichetarea nu se face obligatoriu cu un singur cuvant. Asa ca hai sa nu ne ascundem dupa mai multe cuvinte... Editez pt corectura diacritice. |
Haide sa-ti explic altcumva daca vad ca te macina atat de rau .
Acel citat din semnatura mea l-am pastrat dupa diverse discutii de pe acest forum.
Discutii in care X spunea ca Y ia spaga precis, Z spunea ca sotul lui A face un lucru oribil , samd.
Eu nu consider ca a te arunca si a face supozitii despre viata cuiva este egal cu a-ti exprima o opinie despre o persoana publica.
Cu alte cuvinte, daca eu te-as face pe tine gospodina proasta(adica o gospodina care habar n-are ce face in casa, nu ma refer la intelect) , ar fi o etichetare tampa din simplul motiv ca nu te cunosc , nu te-am vazut , nu am purtat o discutie sau nu te-am vazut purtand discutii.
Daca eu vad o poza cu tine si spun ca arati bine este cu totul altceva.
Intelegi tu?
orice om apreciaza fizic un alt om , isi formeaza o prima impresie samd.
De aici si pana la a eticheta pe cineva in modul la care se refera semnatura mea e mult.
da' ma bucur ca trebuie pe un topic despre Depeche mode sa stau sa-ti explic in 3 pagini un lucru de-a dreptul stupid.
Nici tu si nici raza de spoare nu puteati dormi linistite pt. ca mie nu-mi place actrita asta.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
XIO spune:
citat din mesajul lui Tzuni XIO, pacat ca n-ai inteles nimik. Delidana, sorry again. |
Da , e bine totusi ca tu ai inteles.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
rory76 spune:
citat din mesajul lui Mindy pe unele tipe le prinde tare bine parul scurt si tinutele baietesti. Demi More mi s-a parut cea mai draguta in "The Gost", cu parul ala scurt fara machiaj mult si cu haine sport. Cu parul lung parca nu mai era ea. Eu daca m-as tunde periuta ar fi jale :) Rory, chiar ti se par respingatoare? unii barbati adora genul asta -sporty girls. :) |
Mie mi se par respingatoare tipele astea care vor cu tot dinadinsul sa semene cu barbatii lor...ma uitam la o poza cu Dana Nalbaru si cu barbac-su, imi scapa numele, parca erau doi baieti, din care unul cu tate...penibil, zau! Inteleg parul tuns scurt, dar nu inteleg lipsa de feminitate, machiaj, macar minimal, acolo, lipsa de bijuterii, ma rog, tot ce compune si diferentiaza femeia de un barbat. Cand le vad in tricourile alea de zici ca au mai facut doua generatii sportul in ele, parca imi miros a transpiratie...a nespalat, a bere si a ragaieli. Si asta nu poate fi nici sexy nici cool, nicicum.
Asa ca da sporty-girls, da' spalate si cu o urma de make-up cat sa te intrebi daca s-a dat cu rimel sau nu, stiti voi...
"Trust no one!"