Sotul meu lua dimineata a lingur de tinctura de BU , la pranz a capsula pentru ca era la servici, si seara 1 lingura BU tinctura. Si apropo de BU colega mea de birou, care tot asa avea probleme(mai exact si ea avea anovulatie si ciclu neregulat, glanda tiroida etc si sotul ei o spermograma de te luai cu mainile de cap)asu luat si ei cam 2 luni si acuma e insarcinata in 14 saptamani. Ce ziceti de asta??Chiar face minuni..zau asa..Poop pe toate.
Si Maca si Napraznic sunt bune ![]()
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
multe fete spun ca brinca n-ar fi prea buna, dar acum depinde uite ca la voi a mers succes in continuare

Am auzit ca e buna BU! Am sa il dau si sotului meu. Am intrebat si la plafar. Mi- au recomandat mai multe produse. Dar de asta tot aud de 1 an.
va 
fetelor... nu stiu voi... dar eu una m- am saturat! toate sunt insarcinate in jurul meu.... toate se bucura... iar eu... ma rog la fiecare cm sa nu vina...... uneori nu mai pot! 

nu fac decat sa stau pe net, sa caut tratamente si solutii...

sper sa gasesc un BU un bun aliat. Daca in 2 luni nici o modificare, il duc pe sotul meu la endocrinolog... am citit despre testosteron si nu ne- a recomandat nimeni. Va
printre
!!!
buna fetele ![]()
eu am luat de capul meu BU in primele doua luni de incercari si la sfarsit am descoperit ca facusem ovare cu aspect polichistic
nu pot sa fiu sigura ca a fost de la BU dar cicluri de 39 si 40 de zile ca in lunile alea n-am mai avut... asa ca aveti grija... nu functioneaza magic la toata lumea...