despre branca

despre branca | Autor: mada_lyna

Link direct la acest mesaj

Sotul meu lua dimineata a lingur de tinctura de BU , la pranz a capsula pentru ca era la servici, si seara 1 lingura BU tinctura. Si apropo de BU colega mea de birou, care tot asa avea probleme(mai exact si ea avea anovulatie si ciclu neregulat, glanda tiroida etc si sotul ei o spermograma de te luai cu mainile de cap)asu luat si ei cam 2 luni si acuma e insarcinata in 14 saptamani. Ce ziceti de asta??Chiar face minuni..zau asa..Poop pe toate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Si Maca si Napraznic sunt bune

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Copiii

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

multe fete spun ca brinca n-ar fi prea buna, dar acum depinde uite ca la voi a mers succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

la mine nu a avut succesul scontat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Am auzit ca e buna BU! Am sa il dau si sotului meu. Am intrebat si la plafar. Mi- au recomandat mai multe produse. Dar de asta tot aud de 1 an. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

grabriela succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

fetelor... nu stiu voi... dar eu una m- am saturat! toate sunt insarcinate in jurul meu.... toate se bucura... iar eu... ma rog la fiecare cm sa nu vina...... uneori nu mai pot! nu fac decat sa stau pe net, sa caut tratamente si solutii... sper sa gasesc un BU un bun aliat. Daca in 2 luni nici o modificare, il duc pe sotul meu la endocrinolog... am citit despre testosteron si nu ne- a recomandat nimeni. Va printre !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel_green spune:

buna fetele
eu am luat de capul meu BU in primele doua luni de incercari si la sfarsit am descoperit ca facusem ovare cu aspect polichistic nu pot sa fiu sigura ca a fost de la BU dar cicluri de 39 si 40 de zile ca in lunile alea n-am mai avut... asa ca aveti grija... nu functioneaza magic la toata lumea...

Mergi la inceput