Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(11)
Raspunsuri - Pagina 8
sorinake spune:
galliciana, mult succes tatalui tau! si tie multa putere! 
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
amy2007 spune:
Gali, curaj. Si eu sunt operata tot la rinichiul drept. Initial au vrut sa-l scoata pentru ca ziceau ca nu mai merge, dar au hotarat sa mi-l lase. Merge doar 50% (sau mergea acum 2 ani juma cand am facut operatia). Mie mi l-au atarnat de muschi pt ca era cazut si nu se mai drena. Nu e foarte complicat nici daca e scos. Am stat in salon cu o multime de doamne care erau operate si li se scosese cate 1 rinichi. Si acum vb la telefon cu unele care sunt ok, sanatoase si in putere.
Tocmai de aceea la mine e putin problema, intrucat sarcina (cand o da DD) o sa se dezvolte pe partea dreapta, cu rinichiul boland si nu stiu cum o sa treaca perioada de 9 luni.
Doctorita care mi-a facut analizele mi-a zis ca nu e indicat sa fac bebe. Chirurgul care m-a operat a zis ca e ok. Acum...ce o vrea Domnul. Eu vreau bebe, chit ca stau 9 luni numai in pat. ;)
Iti tinem pumnii. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lt1f.lilypie.com/8bzLm7.png[/img][/link]
micomic spune:
sa va spun faza fetelor, azi cine credeti ca ma suna? ma suna doctorul meu si ma intreaba direct fara introduceri la ce ora am facut pregnilul, eu zic la la 3 noaptea
si el deci va astept miercuri la ora 13.00,
iar eu... pai noi am facut inseminarea saptaman trecuta, caci am facut luni, saptamana trecuta pregnilul
si ... isi cere scuze caci isi notase gresit in caietel, si eu care credeam ca nici nu urmareste ce face ![]()
se pare ca m-ar fi sunat la timp, doar ca incurcase datele ![]()
galiciano, hai ca o sa fie bine. si tatal meu a avut operatie de rinichi si e bine acum, facute blocaj renal si era atat de schimbat ca ne speriasem si noi atunci pe moment. ai incredere in DD si o sa fie bine.
guze se pare ca bucurestiul te tine tare ocupata, sper sa rezolvi tot ce ti-ai propus.
mayan haide fa si tu un tortulet pt noi. ador prajiturile tale
menics, soricica, libra, si celelalte fete multe salutari 
Mona40 spune:
Buna fete cucuiete...
Vad ca nici una nu aminteste de cafelute...
Gali scumpa noastra...viata asta nu ne lasa sa respiram ...
Multa multa sanatate scumpului tau tatic
Amy2007, sa stii ca am eu o prietena care tot asa avea mari probleme cu rinichii si i-au zis doctorii ca nu poate ramane insarcinata ca e periculos..
Si daca ai sti ce mandrete de plod are acum....deci se poate..evident cu f mare supraveghere medicala atat de la ginecolog cat si de la urolog...
Guze, pupaturi scumpa bucuresteanca...
Mayanule, da-ne si noua un pic de ploaieeeeee...
Iar despre pat...nu e patul ala nou care l-ai cumparat nu de mult\\\\/![]()
Sorinake, lylymar, micomic si evident proaspat virgina noastra menics...multam de urari si pupici...
Eu raportez..
Azi Z14 CM...am facut eco si deja ovulase...( ieri dim am facut ovitrelul )
M-am dus cu o falca in cer si cu una in pamant la asistenta sefa...sa-mi explice ce si cum ca eu simt ca se pierde momentul propice...
Am stat cu analizele in fata si m-a linistit ca cica tocmai acum e momentul de inseminare...
si ca ovulul chiar daca am ovulat azi dim este viabil si pentru inseminarea de azi si pentru cea de maine...uff
Deci am facut frumos inseminarea azi...
M-au pus sa fac si analize de estradiol si de progesteron...
asa ca tocmai sunt inseminata...

Evident eterna dilema...
Sa o facem si diseara natural sau sa pastram rezerva de sp pentru maine dimineata?
Avand in vedere ca am ovulat deja cel puttin azi dim....
Va pup...
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
soricica spune:
buna ziua
,
abia am reusit sa intru.
la birou e super haos....
asa ca scriu cat pot de rpd.
1. nico, sunat galli,e relativ ok, o sa mai intre si ea in cursul zilei.eu zic sa ii facem totusi o scurta galerie 

.
legat de intlanire, joi ar fi ok ?dupa 18 oriunde vrei o sa ajung.
cine se mai inscrie pe lista???
2.ziua 2 de cura, am senzatia ca mananc mai bine si mai mult decat inainte.3 mese pe zi, fructe...pare ok.in plus nu mor de foame ![]()
3.ieri am avut o zi de cacao.m-am certat cu o vecina in varsta din bloc,mi-am uitat portofelul acasa si am obs abia cand am ajuns la metro, la birou lumea era cu fundu-n sus.noroc cu soarecul meu care imi insenineaza zilele.
4.test cumparat il fac maine de dimineata, dar stiu sigur ca va aparea o singura liniuta.nu am nici cel mai nimic simptom, in plus nici nu stiu daca ar fi bine sa iasa pozitiv la cate pastile am bagat in mine in perd asta.oricum sapt viitoare sunt la dr
, abia astept sa vad ce traseu ne da.
va pup pe toate, si vb mai multe in schimbul 3.daca mai pot printre picaturi ma mai strecor.

amy2007 spune:
Ms de incurajari Mona
.
Sa fie intru-n ceas bun inseminarea sa iasa un
frumos, sanatos si destept.
Cum e ca si procedura, doare? Sincer nici nu stiu cum se face :D.
Pupici la suricate.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lt1f.lilypie.com/8bzLm7.png[/img][/link]
soricica spune:
mona,
sa ma
pentru tine.sa dea DD sa fie bine.
iti tin labutele de soricel.
haide mona 

.
pupici
menics spune:
va
pe toate, eu doar v-am citit azi... nu sunt in forma deloc, de doua zile calc in fiecare seara ca sa-mi omor timpul... am terminat tinutele, trec la lenjerii...
in rest poate bate cineva la usa mea, la naiba... sunt cam intoarsa pe dos, pe ai mei nici nu i-am anuntat de dl D, mi-e sila de discutie... pe net, nimic interesant... duminica e ziua sorei mele si normal toti vin cu soti-sotii pus copii, eu? poate ar fi binen sa nici nu merg... trec pe la ea inainte...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
MayanMistica spune:
Fete io trebuie sa-i duc racheta de tenis a lu M la reparat ptr ca aseara se pare ca a avut o zvacnire a la Ilie Nastase
si a reusit sa rupa plasa.![]()
![]()
Trec si pe la banka sa fac putina conversatie cu tanti aia de acolo ..ca deh , asa cere la portofoliu.
Cand o sa ii zic ca n-am nici-o problema cu contul , totul e ok ..da io vreau sa discutam despre deschidere de cont , blocare ..o sa se uite la mine ca la masini straine ![]()
Cand ma intorc cred ca fac vre-o tarta , nu sunt singura inca ..sa vad ce imi zice starea de spirit.

Pupici la toate fetele 

Mona40 spune:
Amy, nu doare deloc..e ca la testul PAP.....
Menics scumpo...de aia nu vezi nimic interesant...pai tu calci lenjerii?
Iesi fata pe faleza....du-te , vino....poate se impiedica cineva...![]()
Soricico, mai sunt si zile de astea cu vecine rascocotate...
Tinem pumnii pt test...
Mayan...mai bine ca a rupt Tenisul decat.....sul![]()
Libra, pupici...
dandana69,Lumy clt , uratica ,blueflower, ada...ce mai faceti? salutari...
Fete, am uitat sa va spun ca doctorul care mi-a facut IUI a zis ca am un col fff frumusel![]()
Ce zice-ti o sa-i placa lu bebe?
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon