Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Ancuta, sa dea DD sa fie totul ok. Sa treci in randul gravidutelor. Si tu Mona. ;)
toate suricatele. Meni nu mai zici nimic, Libra, Mayan e cu torturile, Soricica a ramas la licitatie, nico cine stie pe unde bantuie... mai suricatelor, sati un semn sa stim ca sunteti bine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt1f.lilypie.com/8bzLm7.png

Da, Amy, "bantuie" e cuvantul potrivit.

Azi dimineata, verificam in computer ce doc nu-mi mai trebuie, sa le arunc la Recycle Bin. Pe altele le mai ordonam, asa, imi omoram timpul si ma gandeam ce bine m-am organizat, ca am finalizat ce era f important.Eram adica tare mandra de mine si ma gandeam ca as putea pleca chiar maine spre sotul meu iubitor si iubaret.
Dar, imi cade in mana un document "Cerere iesire din tara". Norocul meu ca ma aflam in pozitia sezut, ca mi s-au inmuiat picioarele instantaneu: am uitat sa ma duc la leasing sa cer procura pt masina cu care voi pleca duminica in TR. Azi e vineri. Parca ma si vedeam duminica dimineata, opintindu-ma juma de ora cu valizele pe scari, apoi le taram pana la masina, ma urcam tantosa la volan iar la bulgari, la vama, : "Nu poti pleca mai departe,cucoana, ca n-ai procura. Fa matele drumul inapoi si revino cu docomentul." Pai, nu muream de nervi?!
Am rezolvat insa problema, am "bantuit" prin minunata metropola si am procurat procura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Guzelnico - ma bucur ca ti-ai rezolvat treaba cu procura! Eu am fost in martie in Franta, cu masina si trebuia sa trec prin Elvetia! Nici macar nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau pasaportul si nu-ti spun prin ce stres am trecut pt ca ma gandeam ca trebuia sa ma intorc inapoi dupa el sau mai rau ca la intoarcere nu m-ar fi lasat sa ies din Elvetia, dar din fericire nici macar nu m-au oprit la vama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Guzelnico - ma bucur ca ti-ai rezolvat treaba cu procura! Eu am fost in martie in Franta, cu masina si trebuia sa trec prin Elvetia! Nici macar nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau pasaportul si nu-ti spun prin ce stres am trecut pt ca ma gandeam ca trebuia sa ma intorc inapoi dupa el sau mai rau ca la intoarcere nu m-ar fi lasat sa ies din Elvetia, dar din fericire nici macar nu m-au oprit la vama.

Alti oameni, alta cultura!

Mergi la inceput

Fetelor please help me!
Vreau sa-mi pun si eu o poza, dar nu stiu daca am procedat bine. Am intrat pe contul personal si am incercat sa adaug poza dimensiune 43 kb, deci dimensiunea e ok pt ca se cere maxim 150 kb. Dar mi-a dat mesajul Functionalitate deactivata temporar! Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

In coltul din dreapta sus scrie "Intrebari frecvente". Intra acolo, poate te lamuresti. Daca nu, sigur te va ajuta Galli- meseriasa, maine dimineata.

Ne vedem in capitolul nou!

Mergi la inceput

Guzelnico - iti multumesc! Am reusit sa pun o poza. E cu nepotica mea care e o scumpica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Guzelnico - iti multumesc! Am reusit sa pun o poza. E cu nepotica mea care e o scumpica.

Da, e mica si dulcica.
Momentan si eu am postat doar poze cu nepotica mea. Sper sa vina si alte vremuri ...

Mergi la inceput

Guzelnico - va veni si randul nostru! Sunt sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaa
doamnelor,va invit la mic dejun in capitolul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138814
sa dea DD sa fie cu noroc, multa sanatate tuturor inimoaselor!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput