Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(11)
Raspunsuri - Pagina 16
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake vreau si eu programelul!!! se poate? plssssss!!!!! http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html |
Trimite-mi pe pm adresa de mail.
guzelnico spune:
Monicuta, nu te necaji! Acum a trecut momentul operatiei, incet-incet isi va reveni si ... o sa mearga sa-si ude florile.
Stai linistita, asa sunt toti parintii. Pana nu cad din picioare sau pana nu ajung la spital de urgenta, nici macar nu se vaita. Nu vor sa ne ingrijoreze, mai ales daca suntem departe de ei.
Sunt sigura ca va fi bine.
Fratele tau este mai aproape, va merge langa ea si va avea grija sa nu-i lipseasca nimic. 
MayanMistica spune:
Am ajuns si eu acasa ..
M-am apucat de prajituri .
-Primul tort este o combinatie de blat ciocolata +crema piersici si portocale cu bucati de caise in el.
-Al doilea tort va fi alb cu crema de capsuni.
Acum sa va descriu si starea nasoala de o am : ma doare undeva sub burta de la stanga la dreapta si la acelasi nivel in spate.Cred ca pe unde ar fi rinichii da nu sunt singura.
Durerea urca in sus in cosul pieptului si am o usoara stare de voma.Da nu imi vine sa vomit nimic.In schimb imi vine sa plang ...nu stiu dece ..
Aseara in pat , simteam ca parca mi se trage limba inapoi ...cred ca era doar o senzatie ..si mi se racisera oarecum mainile si picioarele.Pentru scurt timp.
Am senzatia de balonata , si cateodata mi se pune cate o durere pe unul din picioare.
Mentionez ca am apendicele scos , si nici gravida nu sunt.
Ce naiba sa fie?
Mona multa sanatate mamei tale si sa se faca bine cat mai repede.Sa vii cu vesti bune .La fel si ptr tatal Gallicianei

Guzel ii tare gluma , cred ca o aplic si io cu mr M..cred ca asa cu toata durerea o sa ma taval de ras..![]()
![]()
Amy bafta fetei la examene si sa ne spui ca a reusit.
amy2007 spune:
Mona, multa sanatate mamei tale si tu sa stai linistita, ca tre sa se prinda si bebele. Apendicele e o anexa care trebuie scoasa, asa ca... e bine ca nu a fost mai rau. Prima zi trece mai greu, apoi isi revine. De fapt deindata ce ii da voie sa manance ceva mai consistent, in afara de ceaiuri. Daca se gandeste la flori e clar ca e bine.
Ms de urari Mayan, pustoiaca e ok, am vrut sa-i dau un mesaj dar m-am gandit ca o cearta maica-sa
. Sa stii ca mi-am aruncat un ochi pe pozele tale de la Photobucket, ca am cont acolo si ne-am amuzat teribil de unul dintre torturile tale. Banuiesti care? A fost tot un circ
.
Libra, cum merg injectiile?
la toate suricatele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt1f.lilypie.com/8bzLm7.png
MayanMistica spune:
Am mai terminat doua torturi :
blat alb , crema de capsuni , capsuni si vanilie.
si altul :
blat alb , crema de lamaie , mandarine din compot , piscoate , iar crema de lamaie si blat.
acum am altul in cuptor , blat de ciocolata care va ajunge cu crema caramel si straciatella.
galliciana spune:

back, again!!!!!
mona, sanatate multa mamei tale; da, se mai ....dilesc, pardon expresia...va pup pe toate, fug la mancarica, vb maine dim!!
seara frumoasa!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Maaaa, ce trezire grea aveti! Se pare ca "lucrati- lucrati"
!Bravo, sa dea DD sa fie cu spor
si cu noroc
!
Servesc eu azi cafelutele
, ceiuturile
, sucurile naturale
si micul dejun