Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(11)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Fata , scriu maine reteta ..caci e usor de facut . |
Multumesc mult! Totusi cred ca e mai buna a ta pt ca e gata facuta
uratica spune:
buna seara fetili...vad ca activarati iara-si schimbul 1 si schimbul 2!se pare ca functioneaza criza si aici!da stati linistite-aici e singurul loc unde ar vrea cineva sa ne fure postul sau sa ne faca sa demisionam!![]()
eu fusei ff ocupata!saptamana viitoare-asta daca se indura uratii sa vina(ca in urma cazaturii din copac-am avut hemoragie si vad ca m-am dereglat
tocmai acum!)!asa ca..astept astept si iar astept!
si va fi vai de mama lor daca nu vin!!ii iert numai in cazul in care refuza vehement sa apara 9 luni!![]()
gagici si noapte buna!
si ptr ca vad ca sunt unele fete ce sunt "botosele"-va transmit o doza maxima de optimism si de voie buna!asa ca..nu va mai bateti capul cu probleme-nu are rost!viata e facuta ca sa fie traita!si doar una aveti!asa ca profitati la maxim de ea-fara sa va pierdeti pe drum!si veti vedea ca va fi bine!
si succes fetelor in focuri!
somn usor!
galliciana spune:
neataaaaaaa!

si
!
tata nu va fi operat azi, pt ca ii treb inca un rez de la endocrinologie, pt ca are si probl de astea....
daca ceva nu mg bine....... azi, ziua 1 de cm, in loc de ziua 17 cm, sau z.2 duphaston.....
va pupic pe toate, la rand.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Fete , va pup cu mare drag 

, ma duc sa-mi fac o cafea ca de abia stau in picioare.
Mona40 spune:
Neata fete...
Galli, suntem cu tine in toate . multa sanatate..
cat despre cm...ti-a venit mai devreme de la stresss..
Mayan, vreau si eu reteta cu caise...
pare super...
guze, pupi..
ancamar...multa bafta.
Soricico...da-i naibii pe toti idiotii de la serviciu...
gandeste-te ce faci in weekend...un pescuit, un cort...
cat despre lumanare...cred ca tre sa incalzesti putin cuptorul...si aplica hartie absorbanta peste ceara....ai grija sa deschizi ferestrele si usa ...eventual..pune-ti o carpa pe fata...
daca nu ai acces la ceara... cel mai simplu...deschide cuptorul si lasa sa arda toata ceara....
iesi afara din bucatarie.....
pupi tuturor...
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
soricica spune:
neata dragelor,
galii, sanatate multa ii doresc tatalui tau si mii de pupici tie.
mona, merci mult de sfat o sa vad diseara ce iese.
mayan, si tie mii de multumiri si asteptam reteta de la tarta.
ziua 3 de cura, test , ca de obicei, negativ
.nici nu pot sa plang sau sa ma obisnuiesc, deja a devenit rutina...sutn imuna.
de azi intr-o sapt, am programare la dr.probabil ca o sa reac niste analize si apoi mergem cu speranta spre inseminare.cel putin eu asa imi doresc sa decurga lucrurile.
acum plec la o licitatie si apoi sa semnez niste contracte.
va pup pe toate: galli, mona, mayan, nico, libra,lyly mar, uratica, ada,menics, sorinake,micomic, pe graviduta noastra blue,ancamac, amy...sper ca n-am uitat pe nimeni.
Mona40 spune:
Soricico, am un lapsus...pe ce cura esti?
Cea de varza?
Bafta...
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
amy2007 spune:
Buna dimineata, suricatelor si multi
.
Soricuto, daca erai din Ploiesti, ma gandeam ca vii la mine la licitatie ca azi cumpar cartofi pt unitate. :D
Lasa-l naibii de test, eu nici nu mai fac, imi cumpar direct teste de ovulatie. Ala Barza pt mine nu mai exista
.
Eu deja mi-am facut un car ne nervi si m-am certat cu seful. Cred ca in curand ma duc la director si ii soun tot ce am pe suflet.
In rest, sa aveti grija de voi si vb mai pe seara ca tre sa imi vina ofertantii. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lt1f.lilypie.com/8bzLm7.png[/img][/link]