Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

pai e conditionat de ploaie mai...
sa va zic ca aici sunt undeva la 20 de grade? Daca in iulie nu creste temperatura mai mult, eu nu garantez ca in 2-3 ani n-o sa va scriu din Australia! Am zis

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Australia? Hm , vrei sa calatoresti in marsupiu?

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

io am facut azi ciorba de perisoare , apoi snitzele cu legume cu orez si salata , iar acum am la cuptor miel cu usturoi

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fusei cu plodu la calarie, am trecut si pe la ferma de capsuni, (saptamana viitoare dau drumul astia la PY) am venit acasa si am facut un gratarel, si ne-am afumat vecinul indian, las ca e destul de negru, nu se vede! si ma gandii ca sunteti pe la capitolul 120...he, varsta isi zice cuvantul...

la casnicute am intrat dupa Denisam, sa ii zic drum bun, si m-au primit cu bunatati si nu m-am mai dat dusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Lui Maru' nu-i ajunge cafeneaua si-a dat buzna la clanul casnicutelor.

vedeti de ce e buna o santinela la suricate? Pai aia afla tot.

da mah , am vazut si io azi , ca am vazut ca s-a plans la sexoase , doar ca ea nu e casnica

io cred ca la sexoase a scris huzbantu'lu maru

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

principe vazui poze, printzucul tau e o adevarata comoara!

gata, v-ati si bagat la culcare? Ai mei parinti sunt in drum spre Bucuresti, la 6.50 au zborul spre Paris, ajung acolo la 9 si ne vor da si noua un telefon (in caz ca dormim prea linistit) sa ne anunte ca au pus piciorul pentru prima data in viata lor la Paris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ooooo,da,te cred...apropos nu vrei sa fii bogata pe timpul verii?
hai ca- ti trimit "comoara",ziceai ca nu ai aranjat gradina...no problem...sebastian face de toate....si-apai babacii tai tre sa fie ocupati cu ceva,altfel se plisticsesc.

azi mi-a facut creierii creti....i-am zis ca-l leg cu mainile la spate daca nu se potoleste..si s-a dus si a adus ata sa-l leg..eu am luat banda lata de lipit si i-am legat mainile ,el era cu gura pana la urechi...asa ca nu era nici o scofala l-am dezlegat ca era prea mare distractia ptru el.cand a venit tat-su acasa,isi baga degetele in nas,tat-su il atentiona sa nu mai faca asa...el nimic..tat-su..."mai, te trimit sa stai la tine in camera" el "nuuuu" si se duce repede si aduce banda si ii arata lu tat-su sa-l lege cu mainile la spate
asta ma baga la puscarie..om nevinovat...si el se distreaza de minune

drum bun la babaci,sa ajunga cu bine la destinatie si sa disfrute de vacanta,marule.

gagici maine nu cred ca ne vedem ,am zi plina...va pupicesc
siiiiiii va las o galeata de cafea

Mergi la inceput

dau io ca asa tare miroaseeeee
'neata

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ce buna eee , multumesc Aida! Ce matinala esti duminica!

Ma duc sa caut niste retete usoare ca pt duminica!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

Ce buna eee , multumesc Aida! Ce matinala esti duminica!

Ma duc sa caut niste retete usoare ca pt duminica!

Hobby
Lali

chiar vrei sa stii la cat m-am sculat cu adevarat?

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Cred ca nu...eu sunt "indragostita" de somnul de duminica dimineata. Cu cat mai mult cu atat mai bine

Hobby
Lali

Mergi la inceput