Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 2
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsLara Principe a ramas dincolo cu ochii la salamul Adinei Emma este in sufletul nostru Hobby Lali ![]() |
si cred ca adina o momeste aici cu salamu ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
Ce vreti mai de la salamul meu? E cam toxic, stiati?
Adica decat sa mananci salam, mai bine nu mananci nimic. Asa scrie prin ziare.
Da' din cand in cand, o bucatica de salam nu pot refuza. 
aidaciolac spune:
maadi spargatoarea de chefuri 
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
ptiu,ptiu
putiscane ce sunteti...m-ati lasat singura in cafenea ..de vorbeam singura ca tv-u
pai unde sa fie salamu' meu ,aido?...ce intrebareż?..cineva tre' sa si munceasca.
ce ti in poala....LALI?
NEBUNATECELOR .....MA DUC SA ma spal..creaca e a 4-a intentie ...tineti-mi pumniii sa ajung la baieeeee pliiiizzzzzzzzzz![]()
MsLara spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Ce vreti mai de la salamul meu? E cam toxic, stiati? Da' din cand in cand, o bucatica de salam nu pot refuza. ![]() |
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui principe ptiu,ptiu putiscane ce sunteti...m-ati lasat singura in cafenea ..de vorbeam singura ca tv-u pai unde sa fie salamu' meu ,aido?...ce intrebareż?..cineva tre' sa si munceasca. ce ti in poala....LALI? NEBUNATECELOR .....MA DUC SA ma spal..creaca e a 4-a intentie ...tineti-mi pumniii sa ajung la baieeeee pliiiizzzzzzzzzz ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
depinde...in baia cui te duci?
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
depinde...in baia cui te duci? |
nu in baia mea

Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

calda