salut.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mada_lyna fina mea a nascut in 2007 si atunci rezervele erau dragute.Parca aveau si baie dar tv si cablu sigur nu aveau.E posibil sa fie ca la Medgidia unde rezervele -unele dintre ele- sunt cu toate dotarile contra cost.Suma este una mica era ceva in jur de 5 euro acum cativa ani .In ceea ce priveste colcaitul gandacilor nici nu se pune problema fiindca este ok nu e ca la Spit.Judetean.Ce bine ca bebe este ok si asta e tot ceea ce e important in acest moment.Cat despre rezerva eu zic sa vb cu dr poate faci o rezervare ceva.Numai bine!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari madalina , esti o norocoasa si o fericita. noi ne chinuim de ani de zile, facem tratamente, operatii, FIV, ramanem insarcinate, le pierdem, si o luam de la capat. dar nu renuntam, si noi ne dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_lyna spune:

Fetelor, nu am mai avut cum sa intru sa vad ce si cum(mi s-a ars vechitura de calculator, dar acuma m-am facut eu mare,http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_2.gif. Am fost si am vazut iar bebele, ba chiar i-am auzit si inimioara batand. Sunt asa de fericita. Simonia, sincer, imi pare tare rau pt voi, dar eu cred ca Dumnezeu le oranduieste pe toate, ai sa vezi, cand o veni vremea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_lyna spune:

Am uitat sa va urez toate cele bune si va multumesc pt raspunsuri. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

felicitari mada !!!! Uite ca se poate fetelor hai la treabasa o ajungem din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Chiar mi- ai dat o raza de speranta si mie. Multumesc! De suntem cam in aceeasi situaite. Numai ca ar trebui sa ma las de cafea ca de fumat nu fumez.... Doamne ajuta!
Sa fie BB sanatos! Si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrieladlu

Chiar mi- ai dat o raza de speranta si mie. Multumesc! Suntem cam in aceeasi situatie. Numai ca ar trebui sa ma las de cafea ca de fumat nu fumez.... Doamne ajuta!
Sa fie BB sanatos! Si voi!

Mergi la inceput