Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 9
MsLara spune:

Eu am venit fara tocuri sa pot sa dansez. Cine mai pofteste?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
MsLara spune:
Eu mi-am facut si-un capuccino sa nu ma fure somnul, sper sa nu fac noapte alba degeaba!
http://www.blisstree.com/babylune/files/2008/04/956951_capuccino.jpg
Hobby
Lali 
A_Iulia spune:
Lali
gata rochita? Si buzunarasul?
Mai dar Aidei chiar nu-i merge laptopul deloc deloc? Ca pe Wendy cred ca n-o mai lasa barbat'su sa intre pe forum. Pai cred si eu, daca a facut-o lata aseara, el a asteptat-o atat si ea nimic-nimic...sigur a pedepsit-o azi. 
La restul fetitelor in frunte cu Ayla eu nu mai sper. Numa' gura de ele. 
principe spune:
coooooooooonceale...ce cafia.
Adino,nu din fildes,tot din os ..da' de puta de maimuta
principe spune:
NUU...va zic eu ca aida are net..eu cred ca
e in conferinta cu fetele.... le da reteta de la bautura cu oua ...
acum le arata cum se freaca ooouli pana iese spuma din ele![]()
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe NUU...va zic eu ca aida are net..eu cred ca e in conferinta cu fetele.... le da reteta de la bautura cu oua ... acum le arata cum se freaca ooouli pana iese spuma din ele ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Ha?
Sta pe mess cu fetele? Pai in cazul asta ...Care-mi da o pereche de papuci de casa, sa-mi arunc tocalanele. Auzi, Maru, ca Aida e spargatoare de chefuri. Nu-mi mai da nici o margeluta nimic, din fildes, maimute, ce-o fi.
MsLara spune:
Gata si rochita si buzunarasul...
Da, nu ne-am ales bine seara ca azi mai dau si barbatii pe acasa...le tin ocupate de fetele astea....
Ieri ati vorbit si azi au trecut la fapte...
Hobby
Lali 
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe vaaaaaaaaaleu...zoofilo ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Cum adica? Tu de ce esti asa de limitata la capitolul asta? Mai Principe, trezeste-te, suntem in secolul 21. Habar n-ai ce pierzi ca gandesti asa.