Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adino pai ce iti pasa tie , ca austriacul e cu o ora in urma ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

apai Adina ce te faci ca de ziua mea fac party 3 zile si 3 nopti...o sa poti sa rezisti tentatiei

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si io la va tzuc pana dimineata ca si asa nu mai e mult

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Adino eu nu sting lumina ca mie frica de bau bau...daca ma prinde si...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

bey la urma...dupa 101 mergea si dalmatiei
aida dulce

Mergi la inceput

si uite asa sting becu...inchid usa...si noapte buna!
ma duc sa il caut pe Mos Ene ca bau bau nu e de gasit.

DULCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Principe, mama draga, hai ca-ti trimit ceva, nu ma lasa sufletul cand vad ce asupriti sunteti. Vad ca Chavez nationalizeaza tot. O coca-cola zero vrei? Ciunga, blugi?

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5817700-guvernul-caracas-interzis-vanzarea-bauturii-coke-zero-venezuela.htm?cfat=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cola zero am mai vazut in magazine..daca o scoate nici o paguba.
poa' sa scoata toate gazeoasele...nu-i mare bai, sunt sucuri naturale din belsug.
altu-i baiu'

hai..noapte buna!
sting lumina si strang sticlele dupa betivance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

voi ati innebunit toate: cat am calatorit de la To la Kit voi ati terminat capitolul
vin eu de nevinovata, deschide cafeneaua, si nu precep nimica, ma uit mai chiras si vad ca e capitol nou! bors acru entru maine neata, ca sigur sunteti in coma alcoolica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Asa deci mi-ati fost aseara?
No acu TREZIREAAA!!!
Buna dimineata! Hai, la o cafea!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput