Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
io nu dau ca am nevoie de ele sa ma propulsez
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
Ti-o imprumut pe a mea, de cand m-am laudat ca eu stiu cum e cu regimul si slabitul am pus 2 kg...in 2 zile...
Acum m-am lipit de crema de whisky de la Maadi, gin tonic de la Mexxa si vin de la Aida...inec kg in calorii/alcool.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsLara Ti-o imprumut pe a mea, de cand m-am laudat ca eu stiu cum e cu regimul si slabitul am pus 2 kg...in 2 zile... ![]() |
pai tocmai asta e treaba cu regimul la tine , ca trebuie intai sa pui ca sa ai de unde sa dai ... la tine e mai cu schepsis
ca doar nu vrei sa te intrebe 'tu cand n-ai dai?'
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
eu am mancat pizza la pranz, niste cartofi prajiti cu branza n-ai?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Si pentru cine vrea, daca tot ne destrabalam, tocmai am scos si pizza din cuptor. |
fatoooooo

beeyyy , chiar , unde e d-na w?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

A_Iulia spune:
Mai, ce rele sunteti, coada de balena n-o dati, da' la rochita mea tricotata repede va infigeti. Nu v-o mai dau ca mi-o jegositi, na.![]()