Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 13
MsLara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Crema de whisky este OK? |
Daaa
...Rochia e masura universala.. rochie de seara pentru cafenea

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui MsLara Muritius, Caraibe sau Seychelle, oricum am fost invidioasa...vreau si eu la acolo , sa beau pina colada si sa lenevesc la soareEmma este in sufletul nostru Hobby Lali ![]() |
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
stai sa-ti zic aido,ma-m imbracat sport,mi-am pus ochelarii pe ochi ,sapca pe cap si flecaiam guma de mestecat.
n-am avut nevoie de gps ca,colegiul e la capul strazi,m-am dus de-a dura.
strada e impanta..m-am proptit in usa scolii...hac![]()
acu sa nu crezi ca ,chiar e adevarat![]()
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Maadi Sau in seara asta se face baie in mare..... |
daaaaa , la luna plina si in pielea goala

Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui principe stai sa-ti zic aido,ma-m imbracat sport,mi-am pus ochelarii pe ochi ,sapca pe cap si flecaiam guma de mestecat. n-am avut nevoie de gps ca,colegiul e la capul strazi,m-am dus de-a dura. acu sa nu crezi ca ,chiar e adevarat ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
eeeei si tu , stii si tu cum e
marile adevaruri s-au zis in gluma
asa ca , sa cred , sa nu cred ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

principe spune:
nu,nu .nu ca aici nu-i voie sa stai cu tatele goale pe plaja,doar pe strada..ai voi sa-ti arati toate cele
Maadi spune:
Sa ne transformam in sirene.
Principeso, ce noroc ai avut si cu scoala. De-a dura si gata.
aidaciolac spune:
pai e la fix rochia cu decolteu in fata atunci ... sa ti-o trimit tie
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

, sa beau pina colada si sa lenevesc la soare