Gasca de Constanta *107*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Miha, stii ca te iubesc, nu?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

o zi buna va urez si de la eforie.
aici e cald de lesini sau mi se pare mie.
azi am prins si eu calculatorul liber (soata e in licenta) si am apucat sa citesc.
asha ca mi-am servit mic dejun (care a semanat mai mult cu pranz) in fata calculatorului.

alex e la gradinita, eu zac prin casa dar m-as balaci si ma abtin.
am taiat si cafelutzele.doar dimineata lapte cu ceva nes.
si cred ca din cauza asta dorm de rup.

va pupam.

jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna dimineata!

Ce-mi place ca ploua...de cand asteptam sa mai curete praful din aer, sa mai scada temperatura un pic! Nu dati cu pietre...sunt convinsa ca unii sunt dezamagiti...poate mergeau la plaja sau aveau alte planuri cu vreme buna/soare mult!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata fetelor!
Ce vreme urata. dar totusi e bine ca a mai dat o ploicica, se mai duce din praf. si poate weekendul va fi frumos si putem merge la plaja.
fetelor, si am 5 zile de cand am intrat la cura si am dat jos 1,5 kg. bine si cu ceva exercitii fizice.
asa ca m-am ambitionat si o sa tin pana ajung la kg dorite.
cand vine tati din voiaj sa ma gaseasca supla.

http://www.dropshots.com/bettyknicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

bettyk, ce cura tii? un regim propriu, adaptat organismului tau?
jone, ce face burtik?
dianamaria te mai asteptam! urat moment pierderea sarcinii, dar nu-ti pierde speranta! Niciodata nu e tarziu!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Crixia, tin dieta disociata.functioneaza si nu ma infometez.
doar ca nu se tine pe termen prea lung.cateva zile 6-10 zile.
beau foarte multa apa si fac miscare. seara,cateva abdomene si stepper. sper ca in urmatoarele zile sa mai dau jos macar 2-3 kg, apoi doar sport.
Va pup.

http://www.dropshots.com/bettyknicoleta/ POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mai fetelor unde locuiti voi de ati vazut ploicica.????
Eu am venit cu fata la control(3 luni cei drept aproape la 3 1/2) si ploua cu galeata ,tuna(deci si fulgera dar mai slabutz) in km4-5 dadea cu piatra mare,iar strazile erau pline cu apa

cum de la voi era ploicica?

Multumesc lui DD ca m-a ajutat Mihaela 770 caci nu as fi reusit sa ajung cu amandoi copii si...dar mai bine nu ma mai gandesc

Raportam 55oo g;60cm lungime si 40 cm caputzul suntem in parametri si totul ok

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua si scuze ca dau buzna peste subiectul vostru.

Sunt interesata de posibilitatea unui "schimb", daca pot sa ii spun asa: am vrea sa ducem copiii la mare si anul acesta o saptamana, dar stam tare prost la capitolul finante acum si ma intreb daca exista cumva printre voi o persoana/familie care poate oferi cazare pentru patru persoane (2 parinti si doua fetite) si in schimb sa fie intersata sa viziteze Iasul.
In acest caz, putem oferi la randul nostru cazare, intr-un apartament la bloc (nu foarte mare si nu de lux, dar este loc de dormit pentru 5-6 persoane), intr-o zona verde si linistita, la cateva minute de zona de agrement Ciric (padure si salba de lacuri) si in acelasi timp aproape de mijloacele de transport in comun si de centru.
Iasul are multe obiective de vizitat, e plin de istorie, e frumoas in toate anotimpurile si noi va putem oferi cazarea in orice perioada doriti (ne "transferam" pe perioada respectiva la parinti, tot in Iasi )

Iasul turistic:
http://www.turism-iasi.ro/index.php?id=7

Pe site-ul complexului Ciric puteti vedea zona si harta. Apartamentul este situat in Tatarasi-Sud, acolo unde se termina salba de lacuri, la 5 min de mers pe jos pana la lac/padure. De acolo este strada pe malul lacurilor, prin padure, (nu e nevoie sa ocoliti prin oras daca vreti sa ajungeti la Complexul Ciric, de exemplu )

http://www.ciric.ro/index.php?go=locatie

Nu ma lungesc mai mult, sa ma apuc de povestit de Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, de Gradina Botanica, de biserici, manastiri si case memoriale, pentru ca devin plictisitoare pentru cei neinteresati, iar daca este cineva interesat, sunt o multime de info pe net si desigur, pot sa va spun mai multe si eu, pe PM.

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele.
ce faceti?
eu imi beau cafeluta si apoi ceva drumuri am de facut.
mandra inca doarme. si-a dereglat tare programul uitandu-se pana la 11.30 la Hanna Montana sau H2O.
de la mijlocul lui august gata cu uitatul pana tarziu la tv.
sa ne formam programul ca o sa inceapa scoala si o sa adorma pe banci.
Va pup si va doresc o zi buna.

http://www.dropshots.com/bettyknicoleta/ POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare si de la noi!
De acord cu Gabi (Dodo) ieri a fost grosnica ploaia, mai ales grindina . Ma intreba Alex ce se intampla, si s-a intristat cand i-am explicat ce pagube poate produce aceasta , in schimb Teo voia sa se joace cu bucatile de gheata pe care le-am luat ca "material" didactic pentru ele.
Crix circul Medrano isi merita toti banii , dupa cum ti-au spus si fetele. In primul rand mi-a placut ca au scaune si nu banci, este mult mai confortabil . Eram gravi cu Teo cand am fost prima oara cu Alex la circ la Brick, simteam ca nu se mai termina , nu mai suportam sa stau pe bancile alea incomode.
Dianamaria , bine ai revenit, te asteptam mai des cu vesti despre voi.
Dodo micutza Isabella care creste asa frumos!
bettyk felicitari pentru ambitie!
jo pai pe caldura asta, la plaja nu poti merge, baie in mare nu ai voie, macar odihnestete la umbra.

Maine noi avem programat un gratar, dar astia anunta cod galben !

We placut!

Bazar pentru Mihaita

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput