ce nevoi au spitalele?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Hm ...chestia asta cu educatia...e valabila peste tot...se vede la tot pasul cat de needucati suntem , nu numai in spitale. Pai uitati-va in toaletele din supermarketuri, malluri, centre comerciale...in cele mai multe locuri mizerie de nedescris; mereu vad afise gen: " nu mai aruncati hartia igienica in vasul de toaleta". Chiar ieri, am fost la toaleta la KIKA si ce sa vezi...persoana dinaintea mea nu trasese apa...ori nu aflase intre timp ca nu facea la groapa de la tara, ori nu aflase ca s-au inventat si alte moduri de a trage apa decat clasicul "tras de lant in jos". In gunoiul pentru hartii era aruncate tampoane folosite, nici macar nu erau impachetate intr-o bucata de hartie, erau aruncate ca atare. Si era vas special pentru chestii de uz intim cu indicatii si desene pe el. Si nu numai acolo, in multe locuri am vazut .
Cat de nesimtite, de necivilizate... Acuma cei care au grija de locurile alea ce sa faca sa intre sa curate dupa fiecare? E valabil si pentru spitale. In spital am vazut si mai si...nici nu-mi vine sa povestesc ca va fac greata: hartii folosite aruncate pe jos prin toaleta, toalete imputite de pacienti care nici nu se sinchisesc ce lasa in urma ( ar putea sa incerce sa stearga cu hartie sau sa cheme totusi o infirmiera) ; am vazut scuipat in vasul de chiuveta in saloane, am vazut bolnavi facandu-si toaleta de dimineata si nespaland dupa ei, am vazut pacienti scuipand sange in chiuveta si lasand asa, am vazut pacienti facand treaba mare pe langa toaleta!!
Nu mai povestesc de cat de imputiti si nespalati sunt unii.
Nu am fost decat de 2 ori in strainatate in viata mea si NU am vazut asa ceva pe unde am fost. Si slava Domnului ca am folosit la toalete...oho. Poate am avut noroc, nu stiu...Peste tot curat, poate nu sa lingi pe jos , dar curat, hartie suficienta, sapun lichid, uscatoare. O sa ziceti ca e cu bani..nu, nu am platit peste tot, am gasit si fara bani.
In Cora de exemplu e nashpa sa te apuce orice....trebuie sa-ti pui cleste de nas si sa te chinui sa gasesti o toaleta care se poate utiliza cat de cat. Nu tu hartie de sters pe maini, nu tu uscator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am ramas uimita ca in America pe autostrada , noaptea la ora 3 era curat bec in toalete, nici un strop de nimic pe colac , luna era!

Si in spitale pe unele sectii e curat de tot , spala femeile de serviciu o data la doua ore, dar degeaba , ca tot nu e trasa apa la baie , tot mai vezi vreun scutec/tampon/pansament plin de sange aruncat frumos cu fatza in sus , probabil pt. analiza si supozitiile urmatorului "client" al toaletei.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

pe scurt,la noi pacientii au drepturi nu obligatii.
Traiasca mass media,cu camera lor ascunsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m

Daca sistemul sanitar romanesc ar dispune de mai multi bani poate ar achizitiona Clean Cover (www.igienica.ro/beneficii.php" target="_blank">http://www.igienica.ro/beneficii.php) pentru toalete si atunci nu s-ar mai aseza nimeni cu picioarele pe WC. Banuiesc ca fac treaba asta de teama sa nu ia vreo boala venerica sau ceva...

Sa stii ca exista si la noi chestia asta (nu in spitale) si nu se prea inghesuie lumea sa le foloseasca.
Oricum , cred ca daca te gandesti putin si la cel care merge dupa tine la baie te chinui sa stai pe vine si nu sa te urci pe capac.

Am vazut in cateva locuri (restaurante ce-i drept, nu spitale).

Mergi la inceput