Nu am timp
Raspunsuri - Pagina 4
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Oricum noi in Romania avem mai mult timp liber ca vad ca la masinile NOASTRE de spalat stau treburile mai usor decat la altii.....ntzntzntz noi astia de la tara de aici. Nici eu nu am timp si nu am nici sot nici copil,dar sunt o imprastiata recunosc.De o saptamana parca imi fac si eu un program mai organizat. deya |
fenomenul lisaelisa e molipsitor bag de seama ; cred ca se vaccineaza cu iesiri prin lume, dincolo de jurul casei;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Oana C spune:
Lory, felicitari! Ai uitat, insa, sa mentionezi ca si lauda de sine este sport national.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
tatto spune:
citat din mesajul lui b.nica Monabella ai deschis un subiect care este de actualitate. Am impresia ca timpul se scurge intr-un ritm ametitor! |
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
malla spune:
Si eu mai fac gluma asta cu sotul meu in sensul in care daca as vrea sa imi fac timp sa mor, nu as avea:)
Nici eu nu am timp, insa asta din cauza faptului ca lucru imi ocupa cea mai mare parte a timpului. Sunt la servici 12 cu 24. Acasa am de facut mancare scos copilul si stat afara, si alte multe lucruri care striga prin casa ca trebuiesc facute...plus ca lucrand in ture, si apucand si noaptea, dimineata cand ies, sunt rupta:) Asa ca uneori dorm acasa, uneori nu dorm, depinde cum/cand. Ma ajuta Dumnezeu ca imi da atata putere, insa uneori imi vine sa las toate si sa imi permit si eu sa stau o juma de ora in pat, degeaba... Ar fii luxul din lume:)
PS: Insa am incercat sa respect anumite lucruri si sa ma tin de ele mortis. Consider ca ele sunt cele mai importante de facut si celelalte pot sa le las sa mai astepte, amanandu-le pe alte zile. De exemplu sa fac mancare e ceva important si nu ma abat de la acest lucru. Altul ar fi sa ies cu Andrei si sa ne jucam, plimbam, socializam cu alti copii. La servici nu pot renunta ca de acolo ne vin banii, in rest, celelalte se pot amana de azi pe maine. De facut tot eu le fac, numai ca nu ma mai stresez ca inainte. Inainte ma stresam, si nu ma culcam pana nu le terminam, astfel ca ma suprasolicitam.
Ce este cel mai de neanteles pentru mine, este faptul ca desi alerg atata, sunt in continua miscare, ... tot am burtica, ca sa nu zic ca nu reusesc sa mai dau jos din kg astea nicicum.
Andrei si Adriana
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui Oana C Lory, felicitari! Ai uitat, insa, sa mentionezi ca si lauda de sine este sport national. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Si eu iti trimit felicitari pentru ca ai reusit sa-mi deschizi ochii ,ajunsesem la nspe mii de ani si inca nu stiam ce inventie ingrozitoare este masina de spalat,cat efort presupune utilizarea ei
In alta ordine de idei,cand vrei o casa ,in afara de buget,pui si alte criterii pe lista.Vreau in natura,da,ok,hai in natura,da pot eu sa intretin acel teren asa cum vreau sau cum sunt obligata de altii?Nu pot,hai in oras ,intr-un apartament ,nici nu mai conduc(o alta nenorocire,inteleg)atata,nici nu mai gradinaresc.
Si ,da,nu inteleg nici in ruptul capului de ce trebuie sa merg la gym cand mi se pare un chin(hop,am facut si o rima)cand pot sa-mi aleg un sport care imi place si astfel ma si relaxez.Sau poate trec la spaltul manual,2 in 1 si spalat si gym.....
valentinag spune:
Mona,timpul mai trebuie sa ti-l si faci!
Eu am zile si zile,saptamani si saptamani!De vineri pana duminica nu am timp sa stau,pentru ca ma duc la casa si la curte,niciodata nu ai timp,avem gradina de legume care trebuie ingrijita,iarba de tuns,de udat,de reparat intretinut una alta,dar astea se fac la comun impreuna cu sotul meu!In casa de aspirat,facut curatenie in general,iarasi la comun,de spalat,pun eu la spalat,de intins la uscat e treaba lui si tot asa.
In cursul saptamnii as fi chiar magarita sa ma plang ca nu am timp,vin la 5 acasa,cat masina spala,eu gatesc,cand s-a terminat le intinde care e prin preajma,dupa ce mancam eu spal vasele,sotul spala pe jos,sau invers si ne vedem fiecare de ale lui,eu citesc sau ma uit la tele sau invat cand e cazul,el sta la calculator sau vede filme vechi,pasiunea lui.O data pe saptamana avem musafiri sau ne ducem noi in vizita,ma duc aproape in fiecare zi la ai mei,dar nu pot sa spun ca nu am timp pentru nimic.e adevarat ca nu am copii si asta conteaza foarte mult.
Fa-ti timp!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mina spune:
citat din mesajul lui Ramonika depinde ce fel de om esti. unii nu pot adormi daca nu-s spalate toate vasele din chiuveta, altii le lasa 3 zile la "macerat" si nu-si bat capul. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Adevar grait-a gura ta!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
mina spune:
We trecut. Am avut musafiri care au plecat duminica in jur de 11, am fost cu copilul in parc , ne-am intors , am invartit ceva de mancare, am culcat copilul, sotu se intinsese la tv...eu misunam. Din vorba in vorba ne luam in betze ca ii dadusem sa citeasca o poezie faina si nu citise, credea ca e scrisa de mine si voia sa citeasca in liniste, eu ca nu, ca e scrisa de altii mai destepti si o traznesc : pai ce, am eu timp sa scriu?
Si-mi zice: Daca ai fi mai egoista ai face de o suta de ori mai multe decat faci!
Mi-a faultat logica: egoistu se gandeste numa la el...ar insemna sa fac mai putine. Nu, teoria lui e asa: trebuie sa te gandesti si la tine, sa-ti rezervi unele momente, sa faci ce-ti place ca sa fii multumit de tine, si atunci ai alt tonus pentru restul activitatilor.
Na cum descopera omu filosofia partenerului si-ntr-o relatie de 18 ani vechime
Am sa tin minte ce a zis finca a stiut ca-mi doresc sa am timp sa scriu, si n-ajung sa o fac niciodata, ca=s evident prea ocupata
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Clover spune:
mina, eu cred ca sotul tau in loc sa citeasca poezia data ca lectura obligatorie a citit aici topicul pe forum si te-a luat la sentiment...
mina spune:
citat din mesajul lui Clover mina, eu cred ca sotul tau in loc sa citeasca poezia data ca lectura obligatorie a citit aici topicul pe forum si te-a luat la sentiment... |
No way, Jose! Trust me! Nu-l prinzi pe forumuri, cu atat mai putin intru spionarea sotiei Noooope.Esclus!
Mina si