Nu am timp

Nu am timp | Autor: monabella

Link direct la acest mesaj

Exact. Nu am tmip nic sa mor. Tot timpul sint n- chestii care ard, la servici, acasa, iar daca nu sint am n carti pe care vreau sa le citec, n filme pe care vreau sa le vad, n lucururi pe care le-am aminta pt zile cind.... voi fi singura si voi avea timp.
Am n prieteni i prietene care ma suna sau imi trimit mesaje gen "nu fac nimi weekendul asta... vrei sa...", "ma plictisesc, ce faci"
Nu pricep cum altii se pot plictisi cind eu nu am timp nici sa citesc ziarul, nici a dorm in vreo dupa amiaza.... Ori traiesc eu pe alta planeta,... cum e posibil????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Poate se impune o reorganizare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Draga mea, respira adaaanc...Asa... Acum, ia o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu cred ca esti o fericita. Ca ai atatea de facut. Sa stii ca oamenii care au timp si se plictisesc nu sunt si fericiti.
Daca nu te poti reorganiza, si eventual preda si unele sarcini, macar ocazional, atcuiva, incearca sa vezi partea buna a lucrurilor.
Tu citesti, vizionezi filme, mereu faci ceva, si pt tine. Altii poate au timp dar nu stiu ce sa faca cu el in favoarea lor. Tu il umpli mereu cu ceva frumos, util.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

story of my life!

Asta are doua cauze:
- prima (reala) este ca esti chiar foarte ocupata.
- a doua (nu mai putin reala, dar f subiectiva) este ca esti soi de om de nu sta degeaba.

Stai acum o clipa si gandeste=-te bine, nu ti s-a intamplat sa nu ai nimic de facut dar totusi sa nu mergi in pat sa stai intinsa relaxata, sau sa te asezi in fotoliu sa citesti ceva ci, in loc de asta, sa dai raite prin casa, a paguba, mai indreptand cate ceva, mai spaland o farfurie, mai....

Ayla are dreptate, esti fericita ca nu ai timp sa te plictisesti. Pe de alta parte, insa, ai si sentimentul asta de frustrare ca nu ai timp, ca altii au si tu nu.
Incearca sa te organizezi un pic mai bine, sa ai rabdare cu tine (da, da) si sa actionezi pe baza de liste. Azi ai de facut astea. Faci cate poti, le tai de pe lista, dar macar stii ca ai terminat cateva chestiuni.
Stiu ca eu cand am f multe de facut incep si ma panic si ma gandesc la toate si parca nici una nu o termin.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mona nu esti singura, draga mea! fii fericita ca ai ce face si nu te plictisesti!

si eu sunt la fel .. mereu pe alergatura .. serviciu, cumparaturi, casa, plimbari in parc cu copiul, iara casa, baita, laptic .. si cad lata .. nu mai am putere sa vad un film cap coada .. in 10' adorm .. si asa imi pare de rau ca nu mai apuc sa citesc o carte, sa merg la un teatru, la un concert ... dar lasa ca se fac copiii mari si poate, sper, voi avea timp ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Draga mea, respira adaaanc...Asa... Acum, ia o pauza.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Lisaelisa, pare imposibil de crezut ca unii mai si lucreaza, nu?

Monabella, Loryi1974 are dreptate...poate n-ar strica o mica reorganizare. Pe puncte si prioritati. Cu mentiunea ca la capitolul prioritati sa te incluzi si pe tine.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

considera ca ti-ai alocat timp scriindu-ne aici ingrijorarea ta :)

glumesc...din ce ai scris am tras concluzia ca nu faci prea multe strict pt tine si de aceea senzatia asta ca mereu te calca pe calcaie cate o treaba, cate o sarcina....e o etapa in viata mai aglomerata si la mine, am senzatia ca timpul ma calareste rau de tot, insa uneori, arareori, cand chiar simt ca ma preling pe jos de oboseala si stres adopt o tactica de catar: NU mai fac NIMIC decat cele vitale: gatesc si ingrijesc STRICT copiii. Ii las sotului sarcina sa-i plimbe, si sa se joace cu ei dupa amiaza, si curatenia o las balta, si gatitul pt noi adultii, balta, si lista de cumparaturi i-o dau tot sotului in brate si nu mai primesc musafiri si doar stau...citesc o carte sau aici pe voi, mai vb cu cunoscutii, rudele la telefon si astept sa-mi vina puterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu la fel, sunt intr-o lipsa crunta de timp...
Chiar ma gandeam acum cateva saptamani ca ar trebui ca ziua sa aiba 50h pt cate mi-as dori sa fac eu intr-o zi: sa ies afara cu copiii, sa vad un film, sa citesc carti, sa invat, sa gatesc, sa ies cu prietenii etc.
Si le-am enumerat doar pe cele care imi fac placere, plus alte cele pe care n-am incotro si trebuie sa fac: mers la servici, cumparaturi, curatenie si ordine in toata casa dupa copii etc.

Mi-am propus sa dau anul asta 4 examene ca sa-mi iau o certificare, si am zis ca invat acasa singura. Venii jumatatea anului, si eu n-am dat nici macar primul examen, ma simt asa lipsita de vointa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Si eu la fel, sunt intr-o lipsa crunta de timp...
Chiar ma gandeam acum cateva saptamani ca ar trebui ca ziua sa aiba 50h pt cate mi-as dori sa fac eu intr-o zi: sa ies afara cu copiii, sa vad un film, sa citesc carti, sa invat, sa gatesc, sa ies cu prietenii etc.
Si le-am enumerat doar pe cele care imi fac placere, plus alte cele pe care n-am incotro si trebuie sa fac: mers la servici...

M-am gandit eu asa in capul meu si am concluzionat ca nu mersul la servici e cel care ne deranjeaza de fapt, ci cele 8-9 ore pe care tre' sa le petrecem acolo pana ne putem intoarce acasa.

Si mie mi-ar face placere sa mai ies cu prietenii dar n-am timp nici sa mor .
Am gasit niste carti care mi-au placut foarte tare si pentru a le citi am sacrificat un intreg week-end (n-am facut aproape nimic altceva decat sa citesc ). A fost foarte placut. Si am mai avut un week-end in care am vazut multe filme pe DVD. Dar n-am iesit absolut deloc din casa, nici pana la coltul blocului sa cumpar paine.
Parca s-a comprimat timpul

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Hi hi, Muffin, ma gandeam eu ca dau peste tine la un mom dat

si ti-am ramas datoare cu o intalnire, si tu cu o cafea

Mergi la inceput