Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ralu sincere condoleante
... si bine ai revenit azi avem ce citi
... si daca tot suferiti de cate ceva fiecare , va zic si eu ca sunt consemnata la pat pe motiv de tensiune oscilanta , acum stabila , sper sa ridice azi consemnarea si sa o intind pe ici pe colo
va si o zi buna

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu va suparati pe mine, fetele, pentru absenta... insa pe de-o parte este motivata, pe de alta parte am alocat si eu mai mult timp lui

Raluca, condoleante! Bine ai revenit din concediu? Pe unde ati haladuit? Am citit horoscoapele, insa nu cred sa mi se potriveasca cele de la viata profesionala (cred ca intru incet in depresie cand ma gandesc la viitor din punctul acesta de vedere ).

Aida, Liliac felicitari pentru ! Retraiesc cu voi emotia burticii, mi-e deja dor de ea! Abia astept sa-mi permit bb2, cu tot viitorul acesta nesigur!

Liliana, am ras la patania cu numele pentru bebelus, i-am povestit-o aseara si sotului! Tonica fetita aveti!

Aida, stai cuminte in pat, nu-i de joaca cu tensiunea in sarcina! In rest, te admir cat de puternica esti, cat de optimista si cat de altruista! Esti modelul meu in viata, zau!

Lora, ce-ti face strengarita? Sper ca numai pozne dragute, din acelea la care sa nu te doara capu'!

Tzuni, Olim, Mercedes voua si la copiluti!

Si-acu... povestile! Va scriu din noua casa, intre timp ne-am mutat la apartament, mai aproape de mama, dar tot chirie. Va dati seama: mutat in 10 zile, cumparat mobila noua ca noi aveam lipsa de un pat si-un sifonier, reinstalat net (am ramas fara internet cam 2 saptamani) si asta cu bb mereu dupa noi. Saracu' copil, l-am alaptat atatea zile in sir pe langa saci si cutii. Nici acum nu suntem cu casa pusa la punct, umblam dupa mocheta sa completam cu ceea ce aveam, insa modelul restectiv nu se mai face si sa luam alta noua complet ne costa o groaza. Si mie inca nu mi-au intrat banii de indemnizatie! Anul acesta vom merge in concediu o saptamana din august la... socrela! Asta este, prea curand nu vom fi noi "propritari" peste acoperisul nostru, insa daca avem parte de sanatate, ne-om descurca noi cumva! Bb are camera lui (cica), dar noi 2 tot cu el in pat ne inghesuim Motivatia: alaptez inca exclusiv si mi-e lene sa fac pasajul dintr-o camera in alta, mult mai usor este cu el langa mine. Bineinteles ca bb a inceput sa se trezeasca doar o singura data pe noapte, dar mama-sa nebuna, tot se trezeste din 3 in 3 ore pentru alaptat! Creste, nu chiar ca Fat-Frumos, pentru 5 luni si 2 zile, eu ma declar insa multumita. Diversificarea abia peste o luna, cand va face fix 6 luni, nici o zi mai devreme!

Intre timp, s-a operat si mama de fibromul uterin, de fapt a fost vb de histerectomie totala. Saptamana viitoare vine si rezultatul de la anatomie patologica. Am emotii inca de pe acum. Si-a revenit chiar foarte bine, merge zilnic cativa km, mananca, ma ajuta cu bb. Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau, mai ales ca anul trecut biopsia a fost negativa!

Incet-incet, incerc sa-mi revin din tumultul acesta de evenimente, ma deprima insa gandul ca dupa ce trec anii acestia de stat cu bb, nu stiu unde si la ce ma voi reintoarce la munca! As mai face si pe bb 2, macar as sti o treaba!

Pozele de la botez aici

Stiu, stiu ca le-am promis de mult, dar abia aseara am intrat in posesia lor!

O zi frumoasa fetele!

Mergi la inceput

Ups, am calcat deja pe bec!

Doina, mult spor la treaba cu gradina, ca este sezon si stiu ca aveti gospodarie serioasa! Mai aveti ceva legaturi cu nora sau a devenit deja ex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Black, nu mai avem legaturi cu ex-nora.Nici noi nici baiataul momnetan, mai incolo...nu stiu ce va fi...Eu am scos samburii de la visinile din recolta proprie si am gemul la foc.Am pus si pentru visinata .
Ce de ati mai scris...
Merg sa mai mestec la gem si revin sa citesc tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

black nu mai admira ca zau nu ai ce , am vazut jumatate din poze si m-am indragostit , bebe Dragos e ... si ce botic pusese cand l-a dezbracat , ioi ... fug sa vad si restul. si multa sanatate!

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

apar si eu un pic pe aici..

aida-cum esti ai primit ok-ul?

black-ce gurita mare aveti! am vazut bebele din poze, e o frumusete!Apropo am fost prin orasul tau in trecere duminica trecuta si voi merge si acuma tot duminica in recuperarea fiului pierdut ( no ok sa cititi mai exact preluarea lui din tabara si revenirea acasa).Sa va spun ca nu are vreme sa ma sune si cand suna imi spune ,, mami sunt bine, mananc sunt cuminte si joc fotbal cand pot, ceau mami,,

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multumim de aprecieri! Suntem bine, ieri ne-am laudat pe unde am apucat cu pozele de la botez (nasi, bunici). Apar insa dintii (abia cum) si seara fix la 8 incepe concertul! Nu plansete, maraieli, ci urlete de-a dreptul! Il scot in schimb pe balcon in carucior si se mai potoleste!

Aida, stai cuminte azi, da? Nu de altceva, dar umblatul prin caldura de la voi nu este buna pentru tensiune! Ai grija mare de bebe! Ai facut/vei face si analize din acelea speciale (dublu/triplu test, eco morfo-fetala)?

Doina, mi-e dor de gem de visine! Insa la noi se consuma doar pe moment si apoi sta si hiberneaza un an intreg cand ajunge invariabil la gunoi! Cate borcane cu gem si muraturi nu au luat aceasta cale! Anul acesta fac 9zic eu) minimul posibil si consumabil! Spor la treburi!

Mercedes, poate aveti timp si pt plimbarit putin! Este chiar frumos orasul, cu flori multe! dupa cum spui, fiul tau se distreaza pe cinste in tabara!

Azi:

Acorda-ti un timp pentru a gandi corect actiunile pe care vrei sa le faci. Daca vei fi impulsiv(a), va trebui sa platesti un pret. Cineva din anturajul tau nu-ti va oferi chiar toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte. Asumarea unei noi responsabilitati te poate revitaliza si, astfel, sa reusesti sa eviti sa faci o greseala imensa.

si

Astazi iei decizii importante si se pare ca esti cea care are ultimul cuvant de spus in situatii delicate. Cei din jur au incredere in tine si se bazeaza pe experienta ta. Acesta este si motivul pentru care iti solicita sfatul si ajutorul in problemele lor.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor! mama ce mult ati scris...am citi tot
Liliach, acum cu meniurile mai usor la mine caci nu mai fac pachet, fata e in vacanta acasa si baiatul e detasat la Constanta cu serviciul si acolo nu am cum sa pun pachet, iar pentru noi gatesc mai " devara" mai corba de legume, de rosii, mai o salata cu cartofi prajuti si branza rasa peste.In seara asta am facut paste.
Blach , eu folosesc gemurile iarna, la clatite, am si niste retete de foi de prajiture umplute cu gem, mai la rulade, iar barbatul meu e un "devorator" de dulciuri.Azi am facut de caise si mai fac si maine.Mai trimit la copii, cand imi cer.Nu am aruncat niciodata.Si fac....caci fructele sunt din copacii din curte.Compoturi din astea facute consumam cam 150 borcane pe an.Sunt chiar fara nici un conservant.
Voi ce ati mai facut? eu saptamana asta sunt cu gemurile si compoturile caci sunt fructele astea coapte, iar de luni cu suc de rosii si zarzavat pentru ciorba ca s-au facut rosiile a...nesimtire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Doina, am facut capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139396&whichpage=2
Ne gasesti acolo.
Uitasem eu sa aduc link-ul aici. Scuze.

Mergi la inceput