Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata fetelor!

Cine doreste ? serviti , va rog!!!
Ia sa caut si un horoscop:
Duminica, 28 iunie 2009

Analizezi cu ochi lucizi ultimele experiente amoroase si te gandesti serios la ceea ce-ti doresti cu adevarat. Astazi nu te mai atrag aventurile si-ti doresti o relatie stabila. S-ar putea ca persoana potrivita sa fie chiar mai aproape decat ai crede. Este bine ca astazi sa nu apleci urechea la ceea ce auzi in jur si sa nu te implici in discutii sterile, care provoaca tensiune.

Mergi la inceput

Eu cu mine si cu mine aici...unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aici

lora zau ca e tare pozitia pe covor , dar si la party se pare ca a fost ok

Azi am maritat 2 pisoi ... mai am 4 + 3
va

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hop si eu in vizita...
Aiada, da, tare pozitia fie-mii.. Sa mai faci poze cu pisoii!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lora Iustina este de-a dreptul delicioasa!! Ea s-a intins asa pe jos??? pentru fetita obosita.

Aidutz Inca 4+3??? Pe ceilalti cum i-ai "maritat"??

Liliana, Andra-Maria & cu 23+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

hello fete dragi

... pai am fost la piata de animale si i-am 'expus' in portbagaj si se jucau ... asa ca 2 pisicei au casa noua. Si zicea husbantul ca dupa ce am plecat biata pisica atat a mieunat si si-a chemat puii ... oooof , mi s-a rupt sufletul asa ca mai am 4 din seria asta , dar sa stiti ca pisica stie ca lipsesc 2 + 3 pisicei de la cealalta pisica , care abia au ochi si nebuna i-a adus sub scaunul de la usa pe care doarme Kissy

va sunt pe stanga ca e zapuseala mare

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

iesi deacolo ca am uitat sa dau cu mopul
de cine te ascunzi?

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aida, facem cucu-bau, poate vin fetele sa jucam ascunsa...Merge si fara mop dat...

Mergi la inceput

Un horoscop pentru maine:

Marti, 30 iunie 2009

Contractele si asocierile de ordin financiar trebuie verificate cu atentie. Ai sanse sa realizezi lucruri frumoase, dar numai daca iti iei toate masurile de precautie. La locul de munca ideile tale originale sunt apreciate. Insa trebuie intotdeauna sa realizezi lucrul promis pana la capat si abia pe urma sa faci o demonstratie. Nu te grabi, deci, cu concluziile.

Mergi la inceput