Buna,
Mi-am schimbat de curand buletinul si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa schimb datele de identificare ce apar la protectia copilului sau cum s-o numi serviciul ce gestioneaza alocatiile copiilor minori mai mari de 3 ani.
Pe site-ul directiei protectiei copilului de la sectorul 6 ( unde am fost si voi fi si de acum inainte - m-am mutat 2 strazi mai departe) nu face referire la documentatia necesara schimbarii adresei, asa ca apelez la voi, poate ma ajutati cu un sfat.
Multumesc,
uite aici ce acte iti trebuie: http://www.ddfssbuc.org/
eu am trimis prin email si nu s-a rezolvat nimic. a trebuit sa mergem in hambarului ca sa rezolvam.
Si eu sunt in aceasta situatie. M-am mutat de la adresa unde primeam alocatia, dar pt ca m-am mutat nu f departe, acum ma duc in fiecare luna si ridic alocatia de la posta. Al meu copil are pana in 2 ani, deci iau pt el cei 2 milioane, pe care ii voi primi pana in august. De-asta nici nu am umblat sa schimb adresa. Dupa ce va face 2 ani probabil voi depune acte ca sa primesc alocatia la noul domiciliu.
Apropo, cat mai este acum alocatia unui copil peste 2 ani?
Citat: |
citat din mesajul lui cllaudia Apropo, cat mai este acum alocatia unui copil peste 2 ani? |