Aspirante cu vechime "medie" (37)
Raspunsuri - Pagina 9
kitzy spune:
Clau draga, LMA cu sanatate, sa ne traiesti si la cat mai multi ani de acuma incolo !!!!
Oana daca vrei iti trimit tie pe mess cateva pozici de la felix, ca nu vreau sa-mi etalez suncile pe aici ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
vrmoana spune:
Oana cred ca nu scap nici luna asta de ei. Ma doare burta la fel ca in fiecare luna inainte sa-mi vina.
oana
"Where there's a will, there's a way."
kitzy spune:
Oana V merci mult 
Tre sa pun pe picasa poze noi, numa ca n-am avut timp sa ne ocupam de asta si cred ca nici in viitorul apropiat n-o sa avem.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Oana cred ca nu scap nici luna asta de ei. Ma doare burta la fel ca in fiecare luna inainte sa-mi vina. oana "Where there's a will, there's a way." |
Oano mama, fugi de ei, nu ma astepta pe mine

Si pe mine ma doare burta, dar dupa endometrul de joi nu are cum sa vina.

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vrmoana spune:
Cine e Oana V ?
Oana am mai fost noi la Odiseea de mai - iunie 2009 dar eu n-am mai apucat sa ma inscriu. Doamne ajuta sa fim in alta si sa fie si cu noroc.
oana
vrmoana spune:
Am fost si la aia de septembrie-octombrie 2008. 
oana
oanaiacovita spune:
Oana,
. Sigur va fi bine si pentru noi ...canva,nu stiu cand, dar va fi. Si tare fain ar fi sa fim la o Odisee noi doua, Crisa, Arde, Kitzy, Anca, Monica MVB si cine se mai inscrie...![]()
Mi-ar placea mult.
Oana ... in episodul II 
vrmoana spune:
Pana atunci visam si noi cu ochii deschisi. Sau putem deschide Odiseea cu titlul "Cine stie cand?" si scriem si noi acolo. ![]()
oana
oanaiacovita spune:

Cam asa ca Odiseea noua...
Oana ... in episodul II