Aspirante cu vechime "medie" (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Oana, da m-ai lasat singurica si de suparare m-am dus si m-am infruptat la KFC
Crisa, mai bine ca nu stii cine e Tarky.
Asa ca sa iti faci idee:http://happyhour.protv.ro/video-imagini-cu-noul-videoclip-al-lui-tarky/23877 sau http://happyhour.protv.ro/video-tarky-killing-me-softly/23879
Iar Happy Hour e o emisiune la Pro Tv prezentata de Catalin Maruta in care cheama tot felul de "vedete" din Romanica noastra.
Cu ovuloatia, asa stiu si eu. Chiar Oanasm mi-a spus de o prietena care a realizat ca ea ovula in z7 si de asta pierdea mereu ovulatia. Cand a descoperit a ramas din prima luna.

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oana scuza-ma. Dupa extraordinarul consiliu am fost cu fetele la un suc si m-am intors pe la 4. Maine sunt aici cu tine si cu cine mai vrea sa stea cu noi.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Saluuuuut!!!!!!
Am revenit din concediu un pic mai repede ca s-a cam stricat vremea pe acolo si n-avea sens sa mai stam.
A fost super cald, sa mori nu alta, Diana n-a fost in elementul ei, poate si loc strain, plus ca is umflate masele, dinti, o dureau, poate si caldura o molesea, a fost foarte apatica pe acolo, zambea din cand in cand, la bazin i-a placut mult, statea dintr-una cam o ora jumate, ma plimba prin tot bazinul, apa a fost foarte faina, calda, 29 de grade, curata curata, o filtrau continuu, lume putina si din cauza ca era scump, 25 lei/pers si din cauza ca-i extrasezon si in timpul saptamanii, asa ca in tot bazinul mare erau vreo 4 persoane maxim.
In carucior n-a stat mai deloc, daca eram amandoi langa ea, ii trebuia numa la Alin in brate, la mine n-a vrut, in schimb cu mine umbla pe jos, cu Alin nu
Pe drum incoace a tras o portie zdravana de plans pana la epuizare cand a adormit si pana aproape de casa a dormit saracuta.
Si sa nu va mai spun ce fericita a fost cand s-a vazut acasa, uai......a tras niste chiote si rasete, cred ca i-a fost dor de casa.
In rest, ce sa va zic, la terasa trebuia sa mancam in viteza maxima ca Diana n-avea stare absolut deloc, nopti nedormite in continuare, in camera era foarte foarte cald si nu puteam lasa geamul deschis ca proprietarii pensiunii aveau un caine care latra noaptea si ne tot trezea, da no, a trecut....
La Diana i-au placut foarte mult lacurile cu nuferi si lotusi, a vazut broscute testoase de toate marimile, pestisori, broaste raioase macar atata i-a placut si ei si bineinteles la bazin
Eu nu pot sa zic ca m-am relaxat, nici nu m-am balacit asa mult cum as fi vrut, da asta e, cu copil mic nu poti sa le ai pe toate. Poate pe cand mai creste

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Citat:
citat din mesajul lui siema

Arde2010, cum pot aparea si eu in lista de la inceputul subiectului? De asemenea am vrut sa citesc capitolele de la inceput- 1, 2, 3, etc si nu am gasit link pentru ele. SUnt inca incepatoare in utilizarea acestui forum
Noapte buna si racoroasa va doresc

Ema C

O sa te trec eu in listuta, daca imi dai si data de nastere (si alte fete care nu sunt trecute pe acolo!!!).
O sa ma ocup si de linkuri catre capitolele mai vechi, dar de luni incolo, cand voi fi in semi-concediu.
pentru cine mai simte nevoia... hihihi.

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

cum sa nu: dn 7 mai 1978; astept sa va citesc

Ema C

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Poftiti la . Proaspata si fierbinte.

Kitzy bine ati revenit.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Oana, ce matinala esti! lasa mama cafeau si baga somn prelungit macar acu in weekend......eu as mai dormi, dar sotul a venit cu o ceasca de cafea in pat si ma termina mirosul, in sensul rau al cuvantului....imi vine sa caut al pat in care sa dorm

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Kitzy ce frumos vorbesti de Felix.....si eu imi doresc sa ajung acolo macar cateva zile......la final de iulie merg la Cluj la niste doctori si printre analize o sa dau o fuga si la Felix sa ma balacesc nitzel......
Nu te necaji, la anul Diana o sa vada calatoriile si concediile cu alti ochi....si poate si voi o sa va relaxati mai mult....eu abia astept perioada in care sa stau cu ochii pe BB si sa ma frece ca pe margica

Pup fete frumoase

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Monica m-am trezit de la 6. Nu stiu de ce naiba. Si m-am tot foit pana la 7 si ceva. De dormit am eu timp toata vara.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine. Oana, te iert ca m-ai lasat ieri singurica
Acum imi beau si eu cafeaua.

Kitzy, welcome back. Astept pozele Daca nu, vin peste voi

Monica MVB la cine vii la Cluj, la ce medic?

O zi frumoasa va urez.

Oana ... in episodul II

Mergi la inceput

Mai da-mi si mie o gura de cafea. Eu am fost in piata si mi-am luat fasole verde si dovlecel si-mi fac ciorbica.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fix o gura de cafea mai am si ti-o dau cu drag.
Si eu fac azi ciorba de fasole cu kaiser, niste snitele cu pilaf si pentru la pranz am luat 2 pastravi sa ii fac cu mamaliguta si usturoi.

Oana ... in episodul II

Mergi la inceput