Aspirante cu vechime "medie" (37)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS OFF FEMEIE MA TII CU SUFLETUL LA GURA UNDE PANA MEA UMBLI? CUM NICI ACUM NU TI-AU VENIT RUSII/TURCII? EU NU MAI PRICEP. EU SUNT F SIGURA CA S-A INTAMPLAT CEVA LUNA ASTA EU AM OVULAT FETELOR DUPA CICLU DESI MI SE PARE SUPER AIUREA..DR MEA A INCEPUT SA RADA:)) MI-A ZIS NU ESTI NORMALA..CUMNAIBA POTI SA SCOTI ASTA DIN TINE? SA NU TE MAI AUD CU TAMPENIILE ASTEA!!! NU EXISTA OVULATIE MAMA, INAINTE DE ZIUA 14...ADICA NU IN ZIUA 4, 5 6 SAMD. ZICE ALEA CARE ZIC , CA AU OVULAT DUPA CICLU DE FAPT AU FOST GRAVIDE LUNA TRECUTA LE-A VENIT PESTE CICLU SI ELE ZIC, CA AU RAMAS ...S-A ENERVAT SI NU MI-A MAI EXPLICAT MI-A ZIS CA MEDICAL NU EXISTA ASA CEVA!!!! MA ROG LA MINE E CEVA ASTEPT SA VINA DR..SI SA MA DUC LA CONTROL..ORI AM CHISTURI , ORI NAIBA STIE CA MA DOARE BURTA..SI NU E OK. VA PUPIZEZ...MA BUCUR CA E MONU MEU BINE, OANELE SUNTETI OK...KITZOSU E INTORS DIN VACANTA...CAMY PE UNDE ESTI? PA , PE MAINE http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png |
buna dimineata..eu sunt aici...am facut
.... vreti??????Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Hello..... maine va dau de veste... poate bem.... ![]() ![]() _ Oare ??? |
pai da de veste soro...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vrmoana spune:
Buna dimineatza,
Camy multumim pt cafea.
Arianna vad ca deja ai 6 saptamani si 1 zi. La mai multe.
Crisa 
Oaaaaaaaaannnnnnnaaaaaaaa unde esti?
Arde astazi te asteptam. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisaS
dA, PAI LA FRIGIDER LE-AM PUS! Si pentru inseminare nu sunt bune, oare? La noi se numeste Ovidrelle...si este 300 si ceva de dolari fiola:) Ovidrell am facut si eu la prima inseminare si am vazut cand l-am comandat ca o costat 300 si ceva din care 200 am platit eu:(((( La celelalte am dubii si nu stiu daca o sa le folosesc...insa cum am zis o sa merg la medic! Insa, chestia asta cu laparo, parca inca imi suna in cap! Pupam Anca si MARIA din dotare! Inceput de saptamana placut! Crisa http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png |
Pai si eu stiu ca merge la IA,acum tu sa le ti si pe alea ca nu stii cand ai nevoie de ele si costa o gramada de bani

Parerea mea este sa faci lamparo,acolo vede tot si daca e nevoie mai curata.Te pup si sunt cu ochii pe tine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Arianna vad ca deja ai 6 saptamani si 1 zi. La mai multe. ![]() oana "Where there's a will, there's a way." |
Doamne Ajuta !!!!....la toata lumea sa fie...
deocamdata nu stiu......am pus asa sa vad si eu cum este.....
_
Oare ???
ancadragoman spune:
Dar tu de ec nu faci un test de sange?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
anidaz spune:
Deci Arianna cate ore mai am de asteptat ca te urmaresc cu sufletul la gura de cateva zile?Doamne-ajuta!
In asteptare!
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui anidaz Deci Arianna cate ore mai am de asteptat ca te urmaresc cu sufletul la gura de cateva zile?Doamne-ajuta! ![]() In asteptare! |
.....si nu zici nimik bandito cam 40 de minute asa.....
_
Oare ???
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Am facut dragutza....de dimineata.... _ Oare ??? |
yupiiiiiiiiiiiiiii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro