Aspirante cu vechime "medie" (37)
Raspunsuri - Pagina 11
vrmoana spune:
M-am dus cu cateva capitole in urma si am gasit.Pe 21 mai mi-a venit, deci sunt Z25.
oana
"Where there's a will, there's a way."
oanaiacovita spune:
Aha, deci m-ai luat cu o zi. Deci, un test ceva?!![]()
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vrmoana spune:
N-are rost sa fac test acum. Nu cred ca am ramas nici luna asta. Astept sa - mi vina si sun la doctor sa-l intreb cand ma duc sa fac HSG. Sa vedem ce mai fac trompele mele. Oricum nu erau prea dragutze nici inainte de cele 2 sarcini, cu atat mai putin acum.
oana
oanaiacovita spune:
Oana, de ce nu faci direct o laparoscopie sa vada si ovarele si tot ce e pe acolo?
E o tipa de la aspirantele optimiste care a facut la ea in Galati si i-au gasit trompele infundate desi facue 2 HSG-uri si i-au facut si driling ovarian.
Daca tot e sa te doara, macar sa fie cu folos.
Zic si eu.
Oana ... in episodul II 
vrmoana spune:
O sa vad ce hotaraste doctorul. Ultima oara cand am vb cu el a zis de HSG.
oana
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS Ieri a venit o pacienta la mine si mi-a intins o punga si mi-a zis ...Sa va poarte noroc...Ma uit in punga si lesin!!! Mi-a adus vreo 7 -8 cutii de medicamente...de fertilitate...de infertilitate mai bine...Unele sunt Follistim..si altele Gonal..eu nu am auzit in viata mea de ele...a si un Ovidrelle..mi-a adus...Mi-a zis ca i-au ramas de la o prietena...care le-a luat si a plecat in Romania si nu a mai vrut sa le ia. Ia spuneti-mi voi...ce-s astea si ati auzit de ele? Va pupic. Crisa http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png |
Sunt bune pentru FIV,Ovitrelle se gaseste f greu in Romania si in afara este 50 de euro fiola.Sa le ti la frigider ca altfel nu mai sunt bune

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Pana atunci visam si noi cu ochii deschisi. Sau putem deschide Odiseea cu titlul "Cine stie cand?" si scriem si noi acolo. oana "Where there's a will, there's a way." |
asta a fost buna rau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
vrmoana spune:
Cred ca la ora asta numai eu mai bantui pe aici.
oana
oanaiacovita spune:
Si eu si eu ca acum m-am trezit...![]()
Oana ... in episodul II