Grasute vs. grasunei
Raspunsuri - Pagina 14
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui emilia_m
Asta deja e de domeniul stiintifico-fantasticului! Fereasca Dumnezeu! Emilia M Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Chestia asta li s-a intamplat si femeilor slabe, as zice ca asta e mai ciudat
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
AB spune:
]Observatiile legate de aspectul si viata altora in cadrul normelor legale ... sunt proasta crestere.
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Conchita , hai sa fim seriosi Uita-te in America la ce vezi pe strada si uita-te in Romania. Taica-miu se mira intens de cum arata americanii obezi, si asa ceva nu am vazut in Romania decat la maximum 3 persoane pe strada in timp de dincolo era plin. |
Derpinde de zona. In zonele de upper middle class vezi numai silfidute si atletici.
Bird , era vorba de cum arata , nu de stilul lor. |
Gresesti atitudinea e ca Domne trebe sa arate tot si atunci e competitie nationala
Eu cred ca romancele tinere arata fizic ingrijit, dar la aceeasi pozitie sociala de pe 40-50 arata mult mai bine vesticele.
citat din mesajul lui Natasa Dar multi dintre grasi sint si nesimtiti, fara suparare. E greu sa faci gimnastica zilnic, sa bei numai apa, sa maninci fructe si legume. am cunoscut persoane obeze care spuneau ca nici nu vor sa renunte la mincat pentru ca ar simti ca le-ar fi luata o placere, atunci asta se cheama inconstienta si nesimtire. |
citat din mesajul lui lisaelisa Punctul meu de vedere : Suncile si burtile sunt dizgratioase, in primul rand, fiindca inseamna boala sau predispozitie spre anumite boli. Sau, pur si simplu, omul respectiv nu are limita la cantitatile ingurgitate. lisaelisa |
de la Deus citire Nu trebuie ca persoanele plinute sa fie catalogate ca fiind nesimtite, eventual slabe ca fire, fiindca nu au destula putere sa faca ceva, dar nu nesimtite. |
Corinadana eu te-nteleg ca in anumite zone obezitatea e un fapt zilnic, dar nu m-as grabi sa judec pana nu stiu de ce si n-as spune vreodata ca-mi provoaca o stare proasta o alta fiinta umana care nu ma ataca direct. Asigurarea de sanatate si-o platea fiecare si de acum o va plati upper middle classul pentru toti... Cu ce te afecteaza pe tine?
Yep si tot romanul este medic !!!
Eu am tot avut dupa cei doi copii, 53kg la 1.65 pana m-am captusit cu belele de sanatate si ca sa contracarez productia de estrogeni a tiroidei...iac-asa... cu medicamente am intre 10 si 15 kile in sus functie de ce dozaj de iau... si sunt unele zile in care abia inghit ceva pentru ca trebuie sa mananc.
Eu am descoperit prima sarcina tarziu dupa primele luni. Muschii abdominali erau foarte buni, copilul era mic. Nu se vedea. Sa pun poze? Am si de la a doua sarcina prin luna a cincea si nu se vedea mai nimic in costum de baie.
Legat de opinia altora sa fiu sincera nu ma pasa. Am suferit nitelus la inceput acum m-am acomodat cu imaginea si gata.
Suntem prea patrunsi de frumusetea fizica dpdv forme... ah ce neplacute sunt insa gurile facute punga de acreala, ridurile de la incuntat si tinut lectii.
Noroc ca Botox-ul e mai ieftin ca scosul grasimioarei Cat despre sistemul medical... garantat un cancer costa mai mult decat un obez si toate vedetutzele cu silicoane se imbiba cu produse cancerigene. Sa vorbim si de bolnavii de rinchi grav in urma a n-spe pastile miraculoase pentru slabit?
Si nu fac gimnastica zilnic. Nu. Prefer sa citesc zilnic pentru mine si pentru copii, prefer sa ne jucam, sa ne plimbam. Prefer sa cinam dupa ce copii dorm si sa bem un pahar de vin si sa sporovaim la lumina lunii si a licuricilor. Ca sa zic asa am alte criterii de fericire pe care nu le impun nimanui.
Si desi sotul meu e chiar atletic ceea ce-mi place la el e creierul si zambetul, nu muschii ... sincera ii gasesc chiar incomozi...nu pot domne pune capul sa dorm pe umarul lui in avion si privesc cu invidie un grasunel cu o pernuta numa buna...
Da io-s singur o "telectuala" nesuferita care-si aduce aminte de "nalt ca bradul, prost ca gardul". Si nici la supermarket si nici in viata nu judec produsul dupa ambalaj.
yula94 spune:
si eu am aceasta problema care ma doare,am 1.62 inatltime si 85kg si nu ma pot privii in oglinda nu imi place ce vad....am incercat fel de fel de cure...nu au avut succes,poate ca nu le-am tinut cum trebuie,nu stiu.La plaja nu mai zic ca nu am mai fost de cativa ani...si varsta o am de 28 ani..sunt complexata...poate pt ca si sotul meu imi atrage atentia si imi face complimente proaste de exemplu aseara ii spune-am ca am fost toata ziua flamanda ca nu am mancat mai nimic si mi-a raspuns cum sunt flamanda la 100kg pe care le am?
Natasa spune:
Yula, sotul tau s-o fi vrut amuzant si nu i-a iesit decit o mitocanie. VOrbeste cu el si spune-i ca ai nevoie de suportul lui ca sa poti slabi. Si daca nu poti slabi singura, fa un efort financiar si mergi la un nutritionist. Am un prieten care a slabit de la 120 de kg la 80 si de un an reuseste sa se mentina la greutatea asta. E adevarat ca a respectat dieta data, dar a fost una suportabila, foarte variata si nu a suferit de foame deloc.
Delidana spune:
Vorbeam ieri cu o prietena si-mi spunea ca ar vrea sa mai slabeasca dar cum sa faca asta daca la ea in familie cartofii prajiti si crenvustii sint nelipsiti...i-am zis sa-si educe parintii (care nu sint slabi nici ei) si ca incet-incet ii va schimba in bine la capitolul mincare.
Este foarte important sa ai ajutorul familiei cind vrei sa slabesti sau sa-ti schimbi stilul de viata cu unul mai sanatos. Imi amintesc cind m-am pus eu pe slabit (aveam 78 kg la 1.72m) si i-am zis sotului sa ma ajute iar el m-a intrebat "cum"? I-am zis sa nu ma lase sa maninc dulciuri si sa ma impinga pe usa afara la sala, chiar daca n-am chef.
Yula, chiar imi pare rau sa aud ca cel care ar trebui sa-ti fie alaturi te face sa te simti prost. Va trebui sa fii puternica si sa reusesti de una singura. Te vei simti extraordinar, crede-ma.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
yula94 spune:
Mersi pt incurajari,am nevoie de sprijin...de la straini pt ca nu am sprijin in sanul familiei...Problema este ca eu nu mananc dulciuri deloc nu imi plac...in schimb sunt cu chips-urile popcorn-urile tot ce este sarat cu toate ca si sarea in exces dauneaza..sper din tot sufletul sa reusesc.Cateodata imi vine sa las balta toate curile ...pt ca efectiv nu am pt cine slabii....apoi ma gandesc ca trebuie sa fac asta pt mine....pt sanatatea mea....dar totusi am nevoie de sprijin si de intelegere din partea celor din jur.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui yula94 Mersi pt incurajari,am nevoie de sprijin...de la straini pt ca nu am sprijin in sanul familiei...Problema este ca eu nu mananc dulciuri deloc nu imi plac...in schimb sunt cu chips-urile popcorn-urile tot ce este sarat cu toate ca si sarea in exces dauneaza..sper din tot sufletul sa reusesc.Cateodata imi vine sa las balta toate curile ...pt ca efectiv nu am pt cine slabii....apoi ma gandesc ca trebuie sa fac asta pt mine....pt sanatatea mea....dar totusi am nevoie de sprijin si de intelegere din partea celor din jur. |
Pai asta trebuie sa si iti spui mereu: ca ai de gand sa slabesti pentru tine, nu pt. spotu', vecina, matusa... Ca dc. manaci exagerat, iti fortezi inima si te expui la risc de boli cardio... risc pe care il maresti, psoibil, si cu colesterol & trigliceride de la mancat prostii in exces (grasimi animale mai ales). Atentie, mancatul excesiv - grasimi etc - , impreuna cu colesterolul si trigliceridele marite foarte mult pe termen lung pot provoca pancreatita acuta, o boala care poate foarte bine sa fie FATALA.
Asadar, dincolo de considerente de estetica, tu te joci cu sanatatea ta, daca nu schimbi ceva.
Nu vreau sa te sperii, dar am si eu in familie pe cineva care era in pericolul asta, de acolo stiu...
Sfat: MERGI LA UN NUTRITIONIST (ex.: Dr. Julieta Cristescu - gasesti pe net referinte, unde o poti gasi...), sa iti dea un regim pe care daca il respecti vei avea foarte probabil rezultate surprinzatoare si agreabile .
Sa stii ca se poate, iti spun sincer.
danat spune:
citat din mesajul lui AB ................. Suntem prea patrunsi de frumusetea fizica dpdv forme... ah ce neplacute sunt insa gurile facute punga de acreala, ridurile de la incuntat si tinut lectii. Noroc ca Botox-ul e mai ieftin ca scosul grasimioarei Cat despre sistemul medical... garantat un cancer costa mai mult decat un obez si toate vedetutzele cu silicoane se imbiba cu produse cancerigene. Sa vorbim si de bolnavii de rinchi grav in urma a n-spe pastile miraculoase pentru slabit? Si nu fac gimnastica zilnic. Nu. Prefer sa citesc zilnic pentru mine si pentru copii, prefer sa ne jucam, sa ne plimbam. Prefer sa cinam dupa ce copii dorm si sa bem un pahar de vin si sa sporovaim la lumina lunii si a licuricilor. Ca sa zic asa am alte criterii de fericire pe care nu le impun nimanui.Si desi sotul meu e chiar atletic ceea ce-mi place la el e creierul si zambetul, nu muschii ... sincera ii gasesc chiar incomozi...nu pot domne pune capul sa dorm pe umarul lui in avion si privesc cu invidie un grasunel cu o pernuta numa buna... Da io-s singur o "telectuala" nesuferita care-si aduce aminte de "nalt ca bradul, prost ca gardul". Si nici la supermarket si nici in viata nu judec produsul dupa ambalaj. |
Subscriu!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=McMrxcnjbT8" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
danat spune:
Si ca sa revin cu niste completari. E usor sa judeci taios atunci cand tu insuti nu (prea) ai probleme cu greutatea. Am vazut la nemti la tv un reportaj despre obezi internati intr-o clinica specializata cu asa cazuri unde primeau alimentatie dietetica, stateau mai mult in pat sau faceau usoare plimbari prin curtea spitalului, pina reuseau sa ajunga sub o anumita greutate care sa le permita inceperea de exercitii fizice. Insa ce m-a impresionat era povestea fiecaruia si o idee rezulta din povestile tuturor: au ajuns in halul acela de grasi (era vorba de pers peste 180 kg, 200 si chiar mai mult) pentru ca au avut probleme personale grave (servici, familie, etc) si s-au "aruncat" pe cea mai la indemana satisfactie, mincarea. Incet incet au ajuns grasi, astfel s-au izolat ca nu suportau atitudinea celor din jur prin care se simteau "altfel"...nu au mai iesit deci din casa, nu s-au mai miscat mai deloc si au ajuns din rau in mai rau.
Mie mi-e tare mila cand vad asa un om, nu l-as judeca deloc ca nesimtit ca baga in el. Ci, mai degraba, ca are sau a avut la un moment dat niste probleme asa grave si ca nu a avut puterea/ posibilitatea de a le depasi altfel.
Hobby
danat spune:
A! Uitasem... nu imi sta in fire sa imi permit observatii la adresa unor persoane pe care nu le cunosc, insa nu pot sa nu remarc:
Lisaelisa cred ca TU de fapt ai o problema cu romanii din strainatate si nu invers! La orice subiect unde intervine o fata din alta tara decat Ro tragi concluzia ca noi astia, "emigrantii", avem ceva de comentat la adresa romanilor. Cred ca te inseli amarnic si nu iti faci decat tie rau.
Hobby