Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Nu pot sa ma pronunt obiectiv ref. la frumusetea speciala a romāncelor, sau a esticelor. E posibil ca totusi aici sa fie mai multe fete frumoase ca īn Occident.

Dar admit ca sunt si multe prejudecati. De ex., īn primii ani dupa revolutie, cānd īncepura unii-altii sa mai iasa din RO, venira care mai de care cu gura plina, cum ca "vai, ce prost se īmbraca femeile prin vest... la noi femeile sunt mult mai elegante, mai aranjate, dom'ne!... chit ca nu prea au mijloace...".

Am vazut ulterior ca fetele tinere din vest se īmbracau sport, lejer, nu se omorat cu machiajul... adica exact cum fac acum multe studente aici, la noi. Sau cum m-as īmbraca eu cānd sunt turista la Praga sau Viena , de ex.^Prin contrast, romāncele de acum aproape 20 de ani erau īmbracate elegant, dar complet nepotrivit... nu era neobisnuit sa vezi o femeie iesind de la serviciu la 3 dupa-masa cu sandale (pantofi) de lac si bluza neagra, eventual cu sclipici ... si machiata ca pentru "Dansez pt. tine" , cu o tona de rimel si albastru-vānataie īn jurul ochilor... Nimic de zis, erau elegante :) dar... bine ca s-au mai potolit nitel, de la o vreme (sau mi se pare mie, doar?...)

PS: ca tot veni vorba de machiaj nepotrivit, ma uitam la EBA, ce stil de a-si mazgali ochii poate sa aiba . Pe unde am vazut-o, indiferent de ocazie, de tinuta si de ora, avea aceleasi gene rimelate (care arata ca niste tarantule, arghhh), dunga groasa de un deget de creion de contur si muuult, muuult albastru / verde pe unde gaseste un locsor liber.

Nu s-o fi gasit nimeni, frate, sa-i zica ca machiajul de la defilari nu e bun in orice circumstanta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Corina Dana, da' tu ceva cunostinte despre alcoolism?
E o boala grava.
Probabil ca esti genul de nu iti plac nici ochelaristii, ori cei cu acnee ori psoriazis, ori mai stiu eu ce, alte boli

E! hai ca exgerezi dar daca iti citeai mesajul (ca de aia l am repetat) te prindeai... Se pare ca nu!
Si hai sa te fac happy si pe tine, DA nu mi plac ochelaristii (pustoaica mea poarta ochelari- asa e politicos sa te exprimi) nu mi plac cei cu psoriazis (nu stiu de ce naiba am f buna prietena cu boala asta) nu mi place de nimeni. Happy?!

La fel si obezitatea este o boala grava.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Xio, sa stii ca si io aveam impresia si chiar promovam la cine ma asculta, ca femeile din Romania ar fi legendar de frumoase, elegante, ingrijite si sofisticate.
Anul trecut cind am fost in vacanta, ghici ce, mi-a fost spulberata prejudecata. Fetele tinere mi-au parut cheap, prost imbracate, prost machiate. Dar am dat mai multa atentie alora de peste 35 peste ani. Citeva chestii mi-au sarit in ochi: dintii, parul roscat si pielea. Intr-adevar, dentistul e scump, nu oricine isi permite, dar asta cu parul roscat nu prea o inteleg, cum cineva sare de 30 automat parca trebe sa isi vopseasca parul roscat. majoritatea femeilor, de la 30 pina dupa middle age erau roscate. Ori poate in Moldova e obiceiul asta. Alt obicei rau, e perpelitul la soare. Cit esti foarte tinar mai merge, da' dupa o virsta pielea nu mai face fata, ca sa nu mai zic de sanatate. Nici pe maica-mea nu pot sa o conving ca nu e bine sa stai ziua-n amiaza mare, in costum de baie, chipurile la bronzat. Asa, fara nici o solutie, fara o umbrela deasupra, la 12 ziua.

Dar sa stii ca eu nu promovez nimic , chiar nu-mi pot da cu parerea despre romance si alte natii pt. ca mi se pare aiurea sa zici ca o tara intreaga e ffaina(frumoasa e prea mult).
Da , arata bine femeile de la noi in sensul ca au un IMC normal si nu sunt sleoampete.Multe , nu toate.
Dar repet , din punctul meu de vedere nu se compara o femeie alba indiferent de natie , cu o mulatra.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La intrebarea initiala:
1. de comentat comenteaza cel care ar fi comentat oricum...daca era slaba n-avea tzitze, daca le avea erau siliconate, daca nu erau siliconate avea nasul mare daca nu era mare era blonda si prin definitie proasta, daca si daca si daca.... cel care-si vede de treaba nu se impiedica de grasa sau de slaba din fata.
2. despre copiii grasi: fata mea face inot de performanta de 4 ani, mananca fructe, legume, cereale in proportii echilibrate si e o grasuta. colegele ei slabe batz rontaiau la scoala toate porcariile (cipsuri, baghete cu salamuri, branzeturi grase, cornuri...), multe dintre ele nu faceau nici un sport...care-s meritele parintilor lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Mey, dragilor,

De ce ati transformat subectu asta intr-o disputa despre femeile din Romania si femeile din celelalte tari ?!

Dar, nu noi cei din Romania, am inceput sicanele...

Ce aveti fratilor, cu noi astia din Romania ?!

Atata va puneti mainile in solduri si ne insultati, incat stau si ma intreb daca nu cumva, prezenta noastra pe forum, va deranjeaza...

Sunteti emigrate in alte tari. Bravo. Unora va este bine, altora va este mai putin bine.

Repet : viata mea aici este atat de buna, incat nici prin gand nu-mi trece sa emigrez. La fel simt si multi alti romani.

PS : am tot incercat sa nu fac nici-un comentariu la adresa atator rautati gratuite, dar chiar sunteti incrancenate...

Care-o fi motivul real, oare ? Probabil propriile frustrari si, in umbra anonimatului, loviti in oamenii care au ramas in tara pe care voi ati parasit-o.

Ce tot aveti de radeti atata de romani ?! Dupa parerea voastra, suntem ori prosti, ori nespalati, ori urati si vulgari, ori mai stiu ce scorneli...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Mey, dragilor,

De ce ati transformat subectu asta intr-o disputa despre femeile din Romania si femeile din celelalte tari ?!

Dar, nu noi cei din Romania, am inceput sicanele...

Ce aveti fratilor, cu noi astia din Romania ?!

Atata va puneti mainile in solduri si ne insultati, incat stau si ma intreb daca nu cumva, prezenta noastra pe forum, va deranjeaza...

Sunteti emigrate in alte tari. Bravo. Unora va este bine, altora va este mai putin bine.

Repet : viata mea aici este atat de buna, incat nici prin gand nu-mi trece sa emigrez. La fel simt si multi alti romani.

PS : am tot incercat sa nu fac nici-un comentariu la adresa atator rautati gratuite, dar chiar sunteti incrancenate...

Care-o fi motivul real, oare ? Probabil propriile frustrari si, in umbra anonimatului, loviti in oamenii care au ramas in tara pe care voi ati parasit-o.

Ce tot aveti de radeti atata de romani ?! Dupa parerea voastra, suntem ori prosti, ori nespalati, ori urati si vulgari, ori mai stiu ce scorneli...

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Da si un exemplu la cele ce le ai scris mai sus!

Eu vorbeam de suprapoderalii de aici ca asa ceva in tara nu am vazut...

Si femei frumoasa/urate sunt peste tot in lumea asta!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Pai Lisa Elisa, noi polemizam despre obezii din America, nicidecum despre emigrare, ce-ti veni?!

Sa fii obez in Romania nu e la indemina oricui, daca nu ai problema asta in gene, ori mai precis in glande. Iar cei care exista cred ca n-au curaj sa iasa, iti dai seama, numa' daca esti grasut esti taxat destul de dur, incerc sa imi imaginez cum sint tratati obezii...

Mergi la inceput

Din S.U.A.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat :
"Dupa parerea voastra, suntem ori prosti, ori nespalati, ori urati si vulgari, ori mai stiu ce scorneli..."

Toate epitetele astea ni le-ati adresat noua romancelor din Romania, in cadrul acestui topic.

Edit : va faceti ca ati uitat in ce "termeni" s-a vorbit sau va trebui sa dau quote la fiecare mesaj jignitor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

lisaelisa, sunt din ce in ce mai convinsa ca suferi de mania persecutiei. Esti o vesnica victima! .... si nu intelegi NIMIC din ce se discuta la subiecte

Mergi la inceput