FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata...
kry, felicitari pt cei 3 puiuti!!
ai grija de ei, doamne ajuta, sa fie cu noroc!!!
uratica ,sanatate multa voua si prietenului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

buna dimineata fetelor!

Kry, sa de-a Dumnezeu sa ramana acolo puiutii, daca nu toti cel putin unul, ai incredere ca va fii cu ochisori.as vrea sa ne spui cateva impresii despre Wels, cum ai fost tratata, cat timp ai stat acolo, cat te-a costat in total, ai facut Fiv+ICSI, nu? deocamdata, Austria are cea mai mare rata de succes in infertilitate masculina.
uratica, saracuta de tine, numai in belele o tii, dar si cand va iesi soarele si pe strada ta....ma bucur ca esti bine si tu si intrusul,multa sanatate prietenului vostru
apalinaspor la injectat,sa fie pentru ultima data
mara, m-au trecut caldurile cand am citit cum iti tineai acul in burtica pana schimbai seringa, eu sunt tare fricoasa
moniland, mai ai putin si iti vei vedea printesele, iti doresc nastere usoara si fetitele frumoase si sanatoase.
toate fetele si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele

krytin pumnii stransi pt tine,sa ramana acolo 9 luni!!!Doamne ajuta!!!

uraticanumai de belele ai parte,bine ca ati scapat cu bine,sanatate la prietenul vostru!!!

monilandin curand vedem poze cu printese!!!abia astept

restul fetelor va
eu azi plec in concediu pt o saptamana,nu am mai intrat pt ca nu am noutati,azi sant z a 7 a CM,am dureri de burta,ovare,intepaturi,nici eu nu mai stiu ce am.

iaura si lili,v-am povestit de prietena mea ginecoloaga,e graviduta,a facut stimulare cu clomi,a avut 3 foliculi,2 s-au transformat in chisturi si unul a fost cel norocos.

va
fetelor si sa aud numai de II liniute pe cand ma intorc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Uratica imi pare tare rau de ce ti se intimpla ,ai grija de tine si sanatate prietenului ,bine ca sunteti bine .Kry felicitari ptr bb-i si sa stea lipiti acolo bine bine !!!fetele e normal sa am dureri de burtik in timpul stimularii?ca ma doare de mor nu alta in rest e bine continuam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Uratica fetita draga mai poti sa duci?... ,ma bucur ca voi sunteti cat de cat bine, iar prietenului-insanatosire grabnica, dao in colo de masina important e sa fiti voi toti in final bine.
Kry -sa dea Dumnezeu sa stea acolo cuminti 9 luni
Apalina spor la injectat sa fie cu folos.
Moni mult a fost putin a ramas vrem poze macar asa sa ne bucuram si noi sufletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

of ,uraticasuntem alaturi de tine,sanatate si prietenului vostru si nu uita ca DD are planuri mari pt. voi daca v-a ferit de un impact mai direct stand in spate...
anamy nu am mai apucat sa vb. la tel,dar ma bucur pt. tiza mea , sa te distrezi in concediu si sa vii de acolo
kry, felicitari pt. cei 3 austrieci mici si macar unul sa se faca mare,asteptam sa ne spuicum a decurs totul, stimulari etc

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica imi pare tare rau pentru peripetii, sa speram ca de acum incolo va iesi soarele si pe starda ta si o sa ti se intimple doar lucruri bune
kry cind ai timp te asteptam cu amanunte. Felicitari si sa vii cu un beta mare mare ca avem mare nevoie, n-am mai avut de multa vreme o graviduta.
anamy sa ai un concediu placut, sa te relaxezi si sa va intoarceti mai multi din concediu
apalina da, eu zic ca e normal sa ai dureri, e semn ca se produce ceva acolo.Si pe mine ma mai intepa pe ici pe colo, nu erau dureri mari dar totusi simteam ca e activitate intrensa in zona ovarelor.Oricum, cind mergi la monitorizare e bine sa ii spui si doctorului.Cum merge injectarea, te descurci ?
turqoise pai si pe mine m/au trecut transpiratiile la inceput. La primul fiv i-am si facut o surpriza neplacuta sotului si am lesinat inainte sa imi bage acul in burtica de a trebuit sa ma reanimeze cred ca ma stresa ideea de a face injectiile in burta.Da crede-ma ca pina la urma e locul cel mai putin dureros, am incercat si in mina cu diphelerinul, si in fese,da concluzia e ca in burta nu doare aproape deloc. Si acum dupa 3 stimulari sotul meu si-a format mina asa de bine ca se poate angaja asistenta la spital Asa ca daca aveti nevoie de ajutor la injectari vi-l ofer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata...
mara , ce mai faci? cand pleci in concediu?
eu merg azi la cluj, imi vine intrusul..
astept ziua cea mare de 10 iulie , sa vedem urmatorul pas.
apalina , si pe mine m a durut burtica in timpul stimularii..
va pup , o zi frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

sa va spun cum a fost...la punctie: am mers pregatita cu tot felu...tricou, slapi...vezi sa nu: am primit o camasuta , papuci de unica folosinta si bonetica din aceea verde, totul steril. am intrat intr-un lift , am coborat un etaj si am ajuns in niste incaperi gen "star trek", cu usi din inox , totul perfect curat. Toata lumea a venit si s-a prezentat. Anestezista a vorbit in continuu cu mine, mi-au pus o pernuta la cap, ce mai, zici ca eram la spaDupa 15 minute m-am trezit...intram in rezerva...nu stiu cum am ajuns in carucior, cum am intrat in lift, nimic. Doar ca am intrat in salon, m-am mutat in pat (nu mai aveam perfuzie),sotul meu era acolo , a sosit micul dejun si cafeluta, mi-au facut apoi o injectie si " implantation support", pt care optasem, e un fel de inseminare cu "plasma" din sperma, se pare ca ajuta la implantare. Apoi am plecat .Aveam 5 ovocite, eram necajita ca sunt putine, stiam ca aici Stela nu ar fi obtinut embrioni din 5 ovocite, dar ei au spus ca e ok.Dupa 2 zile au sunat, 4 se fecundasera la icsi, 3 erau perfecti si unu mai amarat, asa ca nu am asteptat la blasto ci i-am transferat in z3, pe cei 3 care erau perfecti si aveau deja cate 8 celule.
Si acum ET: iar ma duc cu hainutele dupa mine, ma gandeam ca doar la punctie iti dau ei...nu, tot asa am primit acelasi gen de tinuta, am coborat cu liftul, acolo era dr , am povestit, i-a transferat, i-am vazut cum au intrat in burtica, a pus embrio glue , implantation support din nou si....surpriza.gata, te ridici si la shopping. Fara targa, fara stat nemiscata 3 ore Acum incerc sa nu ma gandesc, sa nu ma stresez, sa duc o viata normala timp de 2 saptamani.
Cam atat. Daca aveti intrebari, daca pot sa va ajut cu ceva, cu drag.

Anamy, cand ai punctia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Intru aici la voi sa arunc o intrebare....intai vreau sa va urez la toate bebei sanatosi!

Acum intrebarea mea e urmatoarea, desi am citit si am mai primit unele raspunsuri legat de subiectul donarii de ovule, Clujul fiin cel mai aproape de mine ma gandeam ca voi sunteti in masura sa ma lamuriti....cu cine as putea lua legatura....ce pasi sunt de urmat.
Vreau sa adun cat mai multe informatii si sa vad ce e de facut.

Multumesc mult si multa sanatate

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput