Aspirante optimiste >20 ani(408)
Raspunsuri - Pagina 21
happyella spune:
tanamera iti raspund acum ca am fost la dus .... ma pregatesc sa plec la doc
Puiutul nostru
La mami in butica
6+
happyella spune:
deci sotul a luat asa pentru gigei lenesi :
dimineta : 1 cp Tribulus Terestris, 1 cp Bio seleniu zinc, 1cp L-carnitina
seara : 1 cp Tribulus Terestris, 1 cp Bio seleniu zinc, 1cp L-carnitina si in plus 1 cp Omega3 si 1 Vit.C
si din fericire a dat "roade" repede ![]()
deja ma gandisem sa merg la homeopat si pana ajungeam sa ii dau in luna urmat Multimaca care am auzit ca face minuni cu 

, dar nu a mai fost nevoie
tratam l-am "facut" eu citind pe DC si pe alte site-uri unde am gasit sfaturi de la medici ... sotul a fost neincrezator la inceput dar se pare ca i-a facut bine
Puiutul nostru
La mami in butica
6+
vias spune:

Tanamera

la multi ani sanatosi si fericiti..iti doresc ca anul acesta sa fie ultimul in 2...de la nul macar cate 3

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
happymum spune:
tanamera 

sanatate si sa primesti si cadoul acela, mult ravnit... ![]()
_
Sebi are nevoie de noi!
www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">
Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Iubirisca spune:
Buna fetelor
LA MULTI ANI pentru tanamera, multa, multa sanatate si iti doresc sa-ti lumineze viata un mic puiut, cat mai repede.

tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happyella deci sotul a luat asa pentru gigei lenesi : dimineta : 1 cp Tribulus Terestris, 1 cp Bio seleniu zinc, 1cp L-carnitina seara : 1 cp Tribulus Terestris, 1 cp Bio seleniu zinc, 1cp L-carnitina si in plus 1 cp Omega3 si 1 Vit.C si din fericire a dat "roade" repede deja ma gandisem sa merg la homeopat si pana ajungeam sa ii dau in luna urmat Multimaca care am auzit ca face minuni cu ![]() ![]() , dar nu a mai fost nevoietratam l-am "facut" eu citind pe DC si pe alte site-uri unde am gasit sfaturi de la medici ... sotul a fost neincrezator la inceput dar se pare ca i-a facut bine Puiutul nostru La mami in butica 6+ |
Multumesc
!http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png
ramayanaa spune:
fetelor, de dimineata ma duc la shushu intr-una, cred ca am fost deja de 10 ori cel putin, racita nu sunt (ca stiu ce dureri am cand sunt racita), de baut n-am baut lichide mai mult decat de obicei, gravida n-am cum sa fiu ca nici n-am ovulat inca...hmmm...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
raluci_b spune:
heloo fetilii
capitol nou nu se indura nimeni ?
16+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro