Cluj rulz! - cap.92

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Pe fuga va scriu, ca plecam la mare la noaptee.....

Venim pe 28, Raluca, daca vrei, lasa-mi nr de tel. pe PM si te sun de acolo sa-ti spun cum e.
Noi stam in Mangalia in apartament de 2 camere si eu gatesc pt. copii, deci e ca acasa.....cu marea la 2 pasi.

La multi ani, sarbatoritelor

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hello gagici!
Dau cafeluta ca fug la cosmetica.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut fetele.
intru scurt sa va spun de un baietel care are nevoie de ajutor:

http://adihadean.ro/2009/07/pentru-un-zambet-de-copil-orice/

vineri, in music pub, de la 8 seara...

o zi faina sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu doar va salut, nu mai pot sa scriu acum, tre' sa fug sa-mi spal freza, tocmai ce m-am intors de la sala si am continuat exercitiile si acasa, parca a dat strechea in mine iar!

pe maine!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Doamnelor,

Multumesc pentru urari, dedicatii si ... gandurile bune
Tare bine si frumos a fost la Dunare, am prins doua rasarituri de soare pe Dunare incredibil de frumoase si am stat intr-un loc foarte frumos. In concluzie ma alatur Stancai in admiratia ei pentru peisajul de la cazanle Dunarii si recomand cu caldura locurile acelea pentru linistea care inca se poate gasi acolo.

Acum va poftesc la o cafea zdravana, neagra si atat, din clocotitorul Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simooooooooooooooooooooooooo! Iar te-am uitat pai nu ti-am zis sa ma suni sa-ti zic? io asa fac mereu

No, sa ne traiesti si La Multi Ani, cu sanatate si numai bucurii! beau de necaz singura ca-s ou stricaaat!

Mergi la inceput

Roxa nu bea singura ca si sunt la fel cu tine.Duminica am fost pe drum si am uita sa sun ,cand am ajuns acasa si am culcat copii mi-am adus aminte dar era prea tarziu.
Deci Simona te rugam sa ierti uitucele.Io promit sa ma revansez
Inca odata Simona ai dreptate zona aia e incredibila.Nu cred ca cineva poate sa-i perturbe maretia si frumusetea.Pana la urma la Septembrie ati stat?
Noi am mai programat o "iesire" in august ca tare bine ne-am simtit acum.Noi ne-am bucurat de liniste, de apa , de natura iar copii de actvitatile de acolo.Ne-am plimbat cu barca, am fost la pescuit si chiar am prins peste, baietii s-au dat cu skyjet-ul de nu-l mai puteai opri pe Razvan cu toate ca era inghetat de frig.Intr-un cuvant ne-am simtit super.
Saptamana sta stau copii acasa , in we ii ducem la bunici iar.Marti am procesul pentru care am mari emotii iar in 25 mergem la nunta in MM.Abia astept sa ma imbrac in costumul traditioanl al zonei.
Si ca sa fie totul complet m-am procopsit si cu o cistita de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Evident ca am uitat sa va intreb daca v-ati pus unghii , unde si cu cat.Ma intereseaza sa fie si de calitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

salut fetele.
intru scurt sa va spun de un baietel care are nevoie de ajutor:

http://adihadean.ro/2009/07/pentru-un-zambet-de-copil-orice/

vineri, in music pub, de la 8 seara...

o zi faina sa aveti !

mami de brotac rocker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Roxana nu ma pot duce in club vineri dar am vazut ca da si un cont si o sa ii pun ceva banuti in cont.Bietii parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

stanca

simona, iertare. zilele trecute cand am postat, n'am stat sa citesc deloc... sper ca mai primesti si urarile mele. deci, multa sanatate sa ai, si sa ti se implineasca toate dorintele ! LA MULTI ANI !

Mergi la inceput