Fata lui tata

Fata lui tata | Autor: lisaelisa

Link direct la acest mesaj

Este o emisiune pe care eu o urmaresc cu mult interes.

In ultimul episod am vazut cum, singura fiica a unui cuplu, s-a combinat cu un arab, medic stomatolog, de-o varsta cu tatal ei. Era indragostita pana peste cap si nu avea nici-o importanta pt ea ca acesta era deja casatorit si intentiona sa o duca in haremul lui.

M-am gandit la fii-mea, si m-a luat cu fiori. Brrr !

Fiecare episod in parte il vizionez cu sufletul la gura, de parca mi s-ar intampla mie totul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sunt regizate.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sunt regizate.

Cum adica ?
Se face o selectie, se alege o familie si se inventeaza totu' ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Sunt 99,9% sigura ca emisiunea e regizata (as putea sa pun pariu).
La fel ca Tradati in dragoste, Test de fidelitate, Super Nanny... s.a.m.d.

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Din cate auzisem, genul asta de emisiuni sunt regizate, in sensul ca ei primesc la redactie scrisori de la telespectatorii care isi spun povestea de viata, se face o selectie a scrisorilor, dupa aia se face un mic scenariu, se gasesc personajele care sa interpreteze rorurile si cam atat... Deci, personajele nu sunt reale, doar joaca un rol, iar actiunea poate fi de multe ori schimbata, pt a parea mai dramatic, mai pe gustul celor care o vizioneaza...

Mergi la inceput

Chiar daca sunt regizate, un mare sambure de adevar tot exista.

Pe mine m-ar fi interesat sa discut despre emisiune, nu sa-i caut nod in papura, ignorand mesajul transmis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucamea spune:

M-am gandit la fii-mea, si m-a luat cu fiori. Brrr !

Fiecare episod in parte il vizionez cu sufletul la gura, de parca mi s-ar intampla mie totul.

lisaelisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

lisaelisa am vazut si eu emisiunea ca nu puteam dormi, dar se numea "Iubire interzisa"

Mergi la inceput

Hai, mey, ca nu ma uit la aia.
E singura emisiune care-mi place de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mda si noi ne uitam la zgriptzuroaica lu' tata, cand nimeream.Pana cand zappand am dat peste iubire interzisa si acolo ce sa vezi?Un nene care apare in public pe la alte emisiuni si o tanti de la zgripturoaica de pe canal d,de data asta cu alt sot si alta fiica si alta casa si alt canal tvTradatii si fata lui tata erau palpitante si mai bine regizatedar daca tot is regizate,pa si pu!Cred ca singurele rialitiuri souri sunt alea cu videate di pi la noi si de care mi se lua.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Mda si noi ne uitam la zgriptzuroaica lu' tata, cand nimeream.Pana cand zappand am dat peste iubire interzisa si acolo ce sa vezi?Un nene care apare in public pe la alte emisiuni si o tanti de la zgripturoaica de pe canal d,de data asta cu alt sot si alta fiica si alta casa si alt canal tvTradatii si fata lui tata erau palpitante si mai bine regizatedar daca tot is regizate,pa si pu!Cred ca singurele rialitiuri souri sunt alea cu videate di pi la noi si de care mi se lua.

Aolica, maica !!!

Eu nu ma uit la alte emisiuni de genu' asteia; n-am avut de unde sa stiu...

Da' o baza reala are subiectu' asta ? Sau doar se face misto de noi...

Mergi la inceput