Test sarcina rapid si relevant?!

Test sarcina rapid si relevant?! | Autor: Cordelia

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

am si eu o intrebare rapida (si pana ajung la farmacie sa intreb si pana dau de un farmacist pregatit mai dureaza si nu mai am rabadre:D) asa stiu ca voi sunteti mereu pregatite si prezente pentru un sfat.
Luna asta ne-am decis sa incepem proiectul "bebe" si mi-am calculat eu cu harnicie perioada de ovulatie, perioada fertila etc si a rezultat zilele astea; acum, eu nu am asteptat Sf. duh sa treaca pe la noi si m-am pus pe treaba insa acum sunt fff curioasa si nu mai am rabdare (pana la finele lunii) sa vad daca bebe mic s-a prins...si ma gandeam dacda fac un test de sarcina acum (adica in wkd s-a petrecut actiunea) este cumva relevant?
Sau trebuie sa astepti cele 2 saptaaaamani clasice sa se petreaca schimbul de hormoni pe care sa-l detecteze testul de sarcina bla bla...
Exista vreun test care sa aiba rezultatul asa de repede?

va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Dragele mele,

am si eu o intrebare rapida (si pana ajung la farmacie sa intreb si pana dau de un farmacist pregatit mai dureaza si nu mai am rabadre:D) asa stiu ca voi sunteti mereu pregatite si prezente pentru un sfat.
Luna asta ne-am decis sa incepem proiectul "bebe" si mi-am calculat eu cu harnicie perioada de ovulatie, perioada fertila etc si a rezultat zilele astea; acum, eu nu am asteptat Sf. duh sa treaca pe la noi si m-am pus pe treaba insa acum sunt fff curioasa si nu mai am rabdare (pana la finele lunii) sa vad daca bebe mic s-a prins...si ma gandeam dacda fac un test de sarcina acum (adica in wkd s-a petrecut actiunea) este cumva relevant?
Sau trebuie sa astepti cele 2 saptaaaamani clasice sa se petreaca schimbul de hormoni pe care sa-l detecteze testul de sarcina bla bla...
Exista vreun test care sa aiba rezultatul asa de repede?

va pup

Nici un test pe baza de urina nu-ti va depista sarcina atat de repede. Mai asteapta macar o saptamana si apoi poti face un Beta HCG. (test de sange)

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pai, embrionul tau - daca s-a format, deocamdata nici nu prea stie incotro sa o apuce si inca se plimba, asa ca ceri prea mult de la cateva celule

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

:))))

asa este in final cer prea mult de la cateva celule...o sa astept cuminte o perioada pana o sa aflu.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Din experienta mea, cine nu mai poate si nu mai poate sa astepte nu se chinuie cu teste de urina, daca in ziua 8 un B HCG e negativ, nu mai sunt multe sanse sa creasca.
Am reusit sa gasesc pe net la americani: testele de urina incep sa fie pozitive la B HCG mai mare de 20, 25.
Cel mai bun este testul de sange chiar daca are valoarea 8,10,12 este pozitiv si va creste!!! + Se pozitiveaza la o zi - doua de la implantare - implantarea se face la 5-7 zile de la transfer...asa ca pana in ziua 7-8 nici un test nu are ce arata.
Bafta!

Mergi la inceput