poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Rox, zi ce-ati hotarat, trimiti fata in tabara sau nu?

Nu stiu inca, nu am primit raspuns de la miss. Nu cred ca merge decat un coleg de grupa, inclin catre nu.

Deci am ghicit fata in poza!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mai bine o trimiti in tabara cu Matei al Ancai si scapati amandoua de-o grija, le dati sarcina sa aiba grija unul de altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ei, Adina, asta da idee

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut-o si pe frumoasa si eleganta Olivia

Imelda, impresionata de visul cu sarcina, am uitat sa ii mai dau pupicul cuvenit lui Andrei-albastrel-dragalas

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata si de la noi!

Felicitari micilor balerine!
Sunt extraordinar de gratioase!

La multi ani, Imelda! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca prezicerile Ancai! Superb cadoul de la Andreiutz!

Rares a avut o terminare f abrupta a gradinitei pentru ca la ei in grupa a fost epidemie de scarlatina. Prin urmare in ultimele saptamani n-au fost mai deloc copii, asa incat n-am avut parte de nicio serbare, de niciun eveniment care sa marcheze finalul grupei mijlocii. De pe 8 iunie l-am dus deja la bunici, la Campulung, iar de atunci profita de aerul curat de la munte. Pe 28 iunie il va aduce tatal meu in Bucuresti pentru ca pe 30 iunie pleaca in PRIMA LUI TABARA!

Este organizata la Bran, intr-o pensiune. Merg 10 copii din grupa lui si inca 10 de la o grupa pregatitoare. Vor fi insotiti de o educatoare de la grupa lui si de una de la gr. pregatitoare, plus o ingrijitoare de la gradinita. Este tabara de engleza (deci au si o profa de engleza cu ei), vor face excursii in zona... Incep pe 30 iunie si revin in Bucuresti pe 5 iulie. Nu dureaza mult. Si noua ne-a trebuit ceva ca sa ne hotaram. Oricum suntem aproape, daca e nevoie sa ne ducem dupa el in caz de imbolnaviri sau mai stiu eu ce poate interveni. Am zis sa incercam pt. ca e destul de mare si trebuie sa invete sa se descurce fara noi, fara bunici, fara cei care de regula il ajuta in mod constant.

Va vom povesti ce si cum dupa marele eveniment.

Am pus poze noi cu lucrarile din grupa mijlocie aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, chiar ca ar fi fost o idee buna sa mearga cu Matei. Mai ales ca el e baiat responsabil. Oricum pana la urma am renuntat la idee, dat fiind ca nu merg copii din grupa ei. Daca erau macar 4 as fi lasat-o.

Adriana, imi pare rau ca a fost asa nebunie cu scarlatina, de fapt Alex exact anul trecut pe vremea asta a facut-o. Felicitari pentru curajul de a-l lasa in tabara, suna minunat ce povestesti tu acolo. Insa oricum e alta poveste pentru ca merg multi colegi de ai lui. Foarte frumoase si lucrarile lui Rares, mi-a placut mult savana. Iar ideea cu soarele care doarme e foarte ...artistica.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu sunt foarte multumita de perioada asta mai libera. Sigur ca Alex e mai odihnita si parca un pic mai cuminte. Insa se plictiseste, se tot cearta cu o vecina de aici si fac tot felul de nazbatii. E greu seara cu amandoi pentru mine, d-apoi pentru bona, asa ca e lasata de capul ei. Samabata avem serbarea, in mod normal as fi detasat-o la bunici, insa tata are niste probleme de sanatate si oricum vor pleca in Germania pentru analize. Nu e sigur ca dupa va fi mai bine, daca da probabil o vor lua pe Alex la mare. Daca nu, va trebui sa gasesc ceva activitati antrenante si utile pentru ea, ca asa nu e o solutie.

Va spusesem ca dintisorii de jos ii si iesisera, acum se inalta pe zi ce trece. Unul pare usor stramb, insa e greu sa imi dau seama acum.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salutare!
iar n-am mai intrat de ceva vreme, caci n-am mai avut timp pt asta...
saptamana ce a trecut, am avut-o si pe nepotica mea (7ani) la noi, cica "in tabara"
intr-o seara, scumpii nostri verisori se inchisesera in dormitor la sebi si... se jucau de-a... pupatul pe burta (adik el o pupa pe ea!). din discutiile purtate ulterior, a reiesit ca n-au vazut nicaieri asa ceva, ci si-au dat ei singuri seama ca le face placere... iar... sebi... avea steguletul ridicat...
evident ca din momentul respectiv i-am separat... nu vor mai dormi vreodata impreuna si nici nu mai au voie sa se joace cu usa inchisa la camera...
nu ma asteptam ca momentul acesta sa vina asa curand!

roxana, am gasit activitati diverse si foarte interesante pt copiii nostri (niste fise chiar dragute!), pe lumea piticilor punct ro/strada/ (adaugati voi www. si ce mai trebuie; nu ma lasa site-ul sa pun adresa, pe motiv de reclama):

Strada piticilor

Atelierul piticilor
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Masti
Marionete
Galeria Crea´clic
Special Martisor
Special Paste
Casute din hartie
Animale din inima
Spatiu interactiv
PASTE
Logica
Cultura generala
Aritmetica - Matematica
Jocuri de memorie
Sudoku online
Puzzle
Generator de fise
Imbraca personajele
Amfiteatru
Poezioare
Cantece
Povesti
Poezii
Povesti personalizate
Ghicitori
Parcul de distractii
Jocuri online
Activitati
Scoala
Generator de fise
Carticica mea
Carticica mea de Paste
Carticica numerelor
Carticica mea cu pinguini
Sudoku
Cauta cuvintele
Uneste punctele
Labirint
Umbre
Adunari
Scaderi
Inmultiri
Directii
Forme
Culori
Numara
Alfabet
Vocabular
Nu apartine
Apartine
Deprinderea scrisului
Logica
La fel
Potriveste
Anotimpuri
Cifre
Chioscul
Blinkies
Diplome
Coli scrisoare
Teme
Paste
Blinkies de Paste
Adunari
Scaderi
Numara
Cauta diferentele
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Uneste punctele
Culori magice
Labirint
Masti
La fel
Joc de umbre
Puzzle
Logica
Potriveste
Semne de carte
Autocolante
Wallpaper
E-card
Joc de memorie
Nu apartine
Scrisori
Etichete
Toamna
Cauta diferentele
Desene de colorat
Potriveste
Adunari
Umbre
Orar
Scaderi
Uneste punctele
Apartine
Cifre
Labirint
Vocabular
Numara
Cauta cuvintele
Cultura generala
Halloween
Craciun
Pinguini
Fapte
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Labirint
Uneste punctele
Fise didactice
Activitati manuale
Masti animale polare
Cartea ta cu pinguini
Coli de scrisoare
Origami
Cauta diferentele
Pinguin 3D
Numara pinguinii
Numara ursii polari
Puzzle
Sfantul Valentin
Dinozauri
Fapte
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Labirint
Flashcards litere
Flashcards cifre
Deprinderea scrisului
Abecedar
Uneste punctele
Fise didactice
Activitati manuale
Masti de dinozauri
Cartea ta cu dinozauri
Numara dinozaurii
Puzzle cu dinozauri
Joc de memorie
Dinozauri sau ... ?

va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mav , chiar crezi ca la varsta asta...?

Noi programul pentru luna iulie l-am facut. Pentru luna august o sa-l facem mai incolo.

Mergi la inceput

da, adina! pt ca au sarit cat colo cand a deschis sotul meu usa, iar cand i-am intrebat ce faceau... sebi se uita pe sub gene la ea... si mustacea: "nu-i spune!!!" (plus ca declara ca e indragostit de ea!)

si jur ca pe noi e imposibil sa ne fi surprins intr-o situatie intima!

adineauri am admirat-o si eu pe balerina alexandra! rox, e absolut minunata, sa va traiasca!
mai am de citit din urma....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

ma gandeam sa adaug.... e clar ca de la varsta asta isi descopera in mod "constient" sexualitatea.... e normal.
nu credeam altceva mai mult... dar nici n-as fi vrut sa fie impinsi de curiozitate intr-o situatie pe care sa n-o putem gestiona (noi si ei)...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput