Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 12
ada29 spune:
Salutare inimoase,
Am citit din urma,faina atmosfera p'aici.
BlueFlower,ma bucur ca esti bine,asteptam ekografia.Pup piticul
Soricica,multa sanatate si refacere rapida
Nico,drum bun sa ai,sunt sigura ca o sa te descurci la drum,o sa te incarci pozitiv ca doar vii ACASA.Sedere placuta sa ai,fata frumoasa.
Menics,astazi e prima zi din restul vietii tale.Si o sa ai o viata minunata,ai incredere.
Galli si la noi a fost foarte cald azi,noroc ca a plouat umpic si se poate respira mai bine.Multumim pt.capitole
Libra,mult succes cu inseminarea,sa dea Domnul sa fie cu noroc.Ti-a citit dr.rezultatele la infectioase?Ce a zis de IgM pozitiv la rubeola?
Pup Mayan albinuta,Mona,Lyly,Amy,Ancamac si restul trupei.
La mine se apropie ovulatia deci..program artistic.
O zi faina s-aveti,
Ada
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, asa e, am cam devenit musafir in RO, in ultimii 2 ani. In ce zona a minunatei citadele locuiesti? Stai linistita ca nici eu nu m-as duce altfel in Antalya. Drumul Ist- Buc e similar cu Buc- Cluj. Teoretic, in 7-8 ore sunt acasica. ![]() |
Eu stau in faimoasa zona Nicolae Grigorescu
galliciana spune:
aduta, draga noastra, tu unde esti??? cred ca am uitat.....![]()
a plouat si la noi, era groaznic de cald.... nici nu poti incalzi o cafea, ce mai....
decat dimineata!!!
manu, va apare cineva in viata ta cand nici nu te astepti!!!!
asculta la baba!!!!!
ai grija, nu te indragosti chiar din prima, studiaza-l, vezi ce poate... vreau sa iti spun ca si eu am trecut prin aceleasi chestii!! si cand m-am asteptat mai putin, hop!!!! berbantul!!! tocmai la mine, care nu credeam in multe chestii....
nico, nu stiu ce sa zic, dar iti treb f bine planif drumul, masina s-o inchizi, pt ca sunt multi nemernici pe drum, numere de urgenta la indemana....etc.... doamne fereste de rau!!!!
Mona
, mayanule, cea cu prajituri
la voi nu e cald??, sau ai AC?
eu umblu ca nebuna dupa un credit, ca simt ca mor in casa actuala.... cine stie ce va fi mai incolo..![]()
sambata voi lipsi iar de la apel, e ziua maicii....![]()
libra, iti tinem pumnii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blue, asteptam poze, chiar!!!!!![]()
ma duc la mancarica,si aspirici, apropo, teoretic, si la mine se apropie ovulatia, dar, practic, am avut ceva simptome sapt trecuta.
oare ce o fi? am innebunit, ce mai.....
pup toate familiile princiare!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Kekul a ajuns la gunoi. |
Da ce pisicile nu-s oameni si ele....

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
fata mayan, la noi a patruns un aer NORD AFRICAN, ce ne zapaceste, nu alta!!!! in nordul tarii e o atmosfera ca in bucuresti, ce mai....
cica de vineri se mai domoleste.....
apropo, fetelor, scoateti pisicile, sa iasa soricica din ascunzatoare!!!![]()
pupici la gagici!!!

ada29 spune:
Galli-din Cj is,stii tu acolo unde-ti faci tu HSG![]()
Pai sa-ti dea atunci creditul repede,daca esti la ovulatie,casa noua aduce
,vezi toate se leaga.Doamne Ajuta!
La Multi Ani maicii tale!
Ada
Mona40 spune:
Ada, pupici...
Any2007, sa vezi ca o sa-ti reproseze bietul copil cand o creste mare ca-l indopai cu turte uscate...
Gali, frumoasa fata.....ai nevoie de multa rabdare cu bancile astea...sper sa-ti iasa pasenta...dar nu uita , o casa mai mare...mai multa treaba de facut prin casa...
Guze, na parca ai pleca pe luna....copacel, copacel...ajungi tu....
Lumy, ti-ai revenit din baute?
Menics....numai bine dragutza,...mai intra si tu din cand in cand sa ne zici salut.....fericito......
Librutza....bafta maxima....cam naspa doc-ul tau....
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
ada,da, baba in toata regula, am recunoscut........![]()
![]()
![]()
da, mi-ai mai spus, si sper sa nu mai uit!!!![]()
mona, NU mai avem loc, e groaznic.... poate ca am ceva sanse...
fffffffffffffff multa rabdare, adevarat.... ieri am fost pt pers fizica, azi juridica, si ....rez. negative, normal....![]()
nu disper,dar, cine nu risca, nu castiga!!!!! e o deviza de prea multi ani, ca sa o mai incalc acum, la batranete....![]()
![]()
![]()
iar s-a incalzit, a iesit soarele ca dimineata!!!
ufffff.....
pupici la gagici!!!