Pestisori... pestisori... (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

nu mai aveam mult

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Hai trezirea ! la raport , unde ati disparut toate ? vorbesc singura pe aici

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata la toata lumea!!!
Danilea multumim de cafeluta,este imperios necesara pt trezirea definitiva.Gata,am dat votul si pt ziua de azi.
Cristiana zi asa muma,mai ca "a facut calbuci" poseta ta!dar super faza cu plimbarea in ploaie.Mi-ar placea si mie,dar sa fiu asa pe ceva carari de munte...
Elyanne spor la invatat,hai ca nu mai e mult.Te asteptam si cu vorbulite mai multe!
Si la noi a plouat pana m-a scos din minti,iar in dimineata asta e si nitel mai racoare.Ce bine de zanele mele ca dormeau asa de frumos cand am plecat...as fi mai stat si eu olecuta,macar sa le privesc somnul ala linistit.
Hai ca ma ia cu melancolie,va pup!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, multumesc de vot! Deja la Bucuresti e foarte cald ...uf..si sunt asa de obosita , nu mai rezist ...sper ac azi sau maine sa vina baba la munca

Dany

Mergi la inceput

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata pestisorilor

dani votat si io

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Marami, si eu am crezut c-ai scos sapunelul Asa ai inceput sa scrii incat mi te imaginam facand clabuci.
Nicoll, sa fie bune analizele!
Baneocinul stiu ca-i cu antibiotic, l-am folosit cand era mica pt eritem fesier ca doua luni am tras de-am zis c-o iau razna. Avea urina foarte acida si cu nimic nu-i trecea. Era mai mult dezbracata decat imbracata si pana la urma cu Neopreol îi trecuse.
Dar Elocomul nu stiu pt ce este si trebuie sa ma documentez ca poate-i bun pt bubitele de la alergiile de intepatura de insecte, ca noi cu astea avem batai de cap.
Dany, votaram si azi. Mult noroc, sa castigati!

Danuta,
Ce-i cu Cryna de nu ne mai serveste cu cafea si bancuri?
Andanii, Xandrutza si sa aveti mai mult timp sa veniti la o poveste.
Elyana, spor la facut proiectul si te asteptam la povesti.

Ieri am croitorit daca tot a plouat. Mi-am luat de la second o fusta de in cu 1 leu, model aiurea dar mi-am facut-o rochie de plaja Acu-i spalata dar dupa ce o pot imbraca ma laud cu ea

Am inteles ca azi e sarbatoare asa ca stau cuminte si butonez la calculici.

Sa aveti o zi buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Dana , multumesc ca ai trecut pe la noi !te mai asteptam, chiar daca nu ai noutati

Mihaela, sa porti sanatoasa rochita .da , azi este sarbatoare mare , Sanzaienele sa nu faceti treaba .

Cryna, e plekata pe undeva , asa zicea parca ...o asteptam ..

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

uau e sarbatoare azi ??? ce bine ca mi-ati zis ....aveam in plan treaba multa pe diseara macar am motiv sa trag chiulul

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

uau e sarbatoare azi ??? ce bine ca mi-ati zis ....aveam in plan treaba multa pe diseara macar am motiv sa trag chiulul

ANDANII

Ai vazut ca ai aflat ceva importanta daca ai trecut prin balta

Dany

Mergi la inceput