Pestisori... pestisori... (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ma intorsei... sa te votez din nou Dany ... o facui si ieri... si, daca nu uit , votez si maine... bafta .

Gata pt. moment ... pa .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

mersi

si aici ploua, e innorat.....poate o tine asa pana diseara ca sa scap sa nu mai vin sa duc catelul afara sunt rea, nu

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Gata. Veni ploaia si la noi. S-a racorit, chiar destul de bine, afara... e frigut ...

Ce fac sirenele azi? Ca, in afara de Dany & io... nu mai scrie nimeni pe aici ... unde sunteti?

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Cryna, cred ca sirenele sunt afara , in ploaie doar sunt in elmentul lor

Chiar s-a pus bine pe plouat .La mare cica e soare , nu ploua

Dany

Mergi la inceput

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Si la noi a plouat, asa ca azi nu ne mai bronzam.
Am fost pana la scoala sa completez ceva si facuram niste cumparaturi.
Dupa 3 mergem pana la dentist sa vedem care mai este treaba si ce mai zice dr. I s-a unflat gingia in jurul maselei de langa locul unde iese molarul.Stiu ca are gingiile tari, dar m-am cam saturat. Asa n-o doare, dar cand se atinge cu periuta de dinti incepe sa planga.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Mihaela , succes la dentist ! Si eu am o mica problema acum cu o lucrare noua care nu ok si asa am niste nervi ca am dat o gramada de bain, in fine nu asta neaparat dar sa fiu ok ...saptmana viitoare merg iar la dentista .....

Dany

Mergi la inceput

Nimeni

Dany

Mergi la inceput

pe aici... cu cateva glume ...

Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat. Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune:
- Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa, s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi:
- Ioane, nu am vazut barbat de trei luni!
Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion:
- Si ce-ai facut?
- I-am pus picaturi in ochi!

Ion si Maria gradinari... se trezira de dimineata sa plece la targ sa prinda loc pt taraba; incarca caruta cu varza si castraveti si pleaca. Pe drum Maria:
- Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos o pupa pe Maria... si plecara iar la drum. Dupa 10 minute Maria:
- Ioane, opreste caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot!...
- Marie, da esti nebuna! Nu mai prindem targul.
- Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot!
Se da Ion jos si iar o pupa pe Maria.
Dupa vreo 10 minute Maria incepe:
- Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca nu mai pot!
Ion enervat:
- Auzi fa Marie... da-te jos de pe castraveti si urca-te pe varza.

De ziua lui, Ion primeste o pusca noua de vanatoare. Dornic sa o incerce, pleaca la vanatoare de ursi. Ajuns in padure vede un urs. Pune pusca la ochi, tinteste, trage, ursul cade mort.Ion se apropie de urs, il misca cu piciorul ... cand... simte o bataie pe umar. Se intoarce si ce vede? Un mare urs brun care ii spune:
- Ioane, Ioane , situatia e nasola. Tocmai l-ai omorat pe varul meu. Acum ai doua optiuni... ori de sfasii si te omor, ori facem sex!
Ion sta, se gandeste... pana la urma:
- Bine ma ursule, asta e. Facem sex.
Dupa ce termina, Ion pleaca mai mult mort decat viu acasa.Sta la reanimare 2 saptamani, dupa care, dornic de razbunare se intoarce in padure.Cauta ursul brun, il gaseste, il omoara si.... simte pe umar o bataie. Se intoarce... vede un urs grizzly care ii spune:
- Ioane, situatia e nasola. Ursul brun pe care tocmai l-ai omorat era varul meu. Acum ai doua optiuni... ori de sfasii si te omor, ori facem "wild sex"!
Ion sta, se gandeste si cu jumatate de gura (stiind ce i se intamplase in urma cu 2 saptamani) ii raspunde:
- Bine ma ursule, asta e. Facem sex salbatic.
Dupa partida de sex salbatic Ion sta in reanimare 3 luni.Si de data asta isi jura ca se va razbuna. Se intoarce in padure, cauta ursul grizzly, il omoare si... DA... o alta bataie pe umar. Cand se uita in spate, un urs polar urias care ii spune:
- Ioane, acum intre noi fie vorba... nu-i asa ca tu nu vii aici pentru vanatoare?!

Franta. Un magazin. O doamna timp de mai bine de o ora isi alege o palarie. Vanzatorul ii aduce palarii tot mai multe si mai multe. In sfarsit doamna se hotaraste si spune:
- Cred ca o iau pe aceasta. Va rog sa o impachetati.
Vanzatorul, tacut, pune palaria intr-o cutie.
- Cat trebuie sa achit?
- Nimic, doamna. Ati venit cu ea.

Intamplare adevarata!

Un politist opreste seara tarziu un Jeep pentru control si face semn barbatului din masina sa deschida geamul. In masina, langa barbat, sta o bruneta superba. Barbatul deschide geamul, calm. Politistul se prezinta (ca la carte) si-i cere barbatului permisul de conducere si actele masinii pentru control.
- Nu-ti dau (Hic!) dom'le nici un act! (Hic!) - zice printre sughituri tipul din masina politistului, sufland spre acesta un aer care cu siguranta s-ar fi aprins daca s-ar fi produs o scanteie in acel moment.
Politistul se ingalbeneste intai, sufocat de mirosul de distilerie, dupa care se inroseste de nervi ca personajele din desenele animate (adica de jos in sus:
- Dom'le, dumneata esti beat mort, scoate imediat permisul de conducere!
Facand eforturi vizibile sa-si mentina capul drept, barbatul il priveste pe politist cu ochi tampi si ii raspunde calm dand din umeri a neputinta:
- N-am!
- N-ai permis? - urla politistul in timp ce culoarea rosie de pe fata lui devine din ce in ce mai inchisa, de parca ar fi fost cameleon iar venele gatului i se fac cat degetul mic de groase.
- Da-te jos din masina nenorocitule!... Puscaria te maninca!
Barbatul, avand pe fatza o expresie nedumerita, coboara ascultator din masina, impleticindu-se si tinandu-se zdravan de usa sa nu cada.
- Uita-te la tine in ce hal esti de beat! - striga politistul innecandu-se de revolta.
- Recunosc (Hic!) - zice omul - eu sunt beat dar tu esti prost!
Politistul ramane un moment cu gura cascata, apoi se face negru la fata in timp ce cu mana bajbaia la brau cautand statia de emisie-receptie:
- Asa tupeu n-am vazut de cand ma stiu, esti mort de beat, nu ai permis de conducere si-acuma ma mai si insulti! Esti terminat!
Intre timp, vazand ca se ingroasa gluma, bruneta coboara din masina si vine langa politist spunand:
- Domnule agent, sotul meu este ingrozitor de beat, va rog sa-l scuzati!
- Ce sa scuz doamna, ce sa scuz? N-are permis, e beat ca abia se tine pe picioare si in plus, nu l-ati auzit, m-a insultat spunandu-mi ca sunt prost.
- Domnule, e adevarat - zice tipa - n-are permis si e beat dar dumneata esti chiar prost, ia vino aici in fata si uita-te, pe ce parte are masina asta volanul?

Pe o autostrada in SUA un tip conducea cu super-viteza pe sens opus. il opreste politia:
- Amenda pentru exces de viteza!
- In Germania nu exista limite de viteza pe autostrada, raspunde tipul cu tupeu.
- Da, dar amenda tot iti dau, ca erai pe sensul opus.
- In Germania se merge si pe contrasens, insista tipul.
- Da? oricum nu scapi de amenda, zice politaiul. aveai luminile stinse.
- Si ce daca? Nu vezi ca e ziua?
- Aici da, da' n Germania e noapte, zice politistul.

Mihaela, Dany, multa bafta cu dentistii . Sa rezolvati totul cu bine .

V-am -at pe toate. Pe mai tarziu...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

M-am tavalit de ras

Dany

Mergi la inceput