DESPRE AMANTE ....DIN NOU

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui trischa
Cumva ala,cocosat,schiop si fara un ochi care si-a pierdut proteza in coliva???

Mai, tu mereu ma discreditezi aici public. Nu ti-am zis ca e popa superstar? Cum o sa fie ala de care povestesti tu? Citesc si ma minunez! Are lumea dreptate, diaspora e var-za! Sunteti complet lipsite de simtul umorului, va sta mintea numai la mancare, ce mai, sunt dezamagita. Ma duc sa meditez transcedental.

Acu,crezi si tu toate stegulete colorate??Io-s de la tara, Tanti,si stiu tot ce misca pe acolo.Acu ,crezi tu ,ca te te duci sa meditezi germinal io nu aflu?????
ps.secret..popa ala de zicea-i tu ultima data nu doarme deloc...deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Eu recunosc,nu pot tine pasul cu tine la umor

Eu glumeam cand am zis ca nu aveti simtul umorului. Iar cu silueta, nu mai spun nimic, am scris mai sus ca m-am cantarit si sunt tanti Zavaidop. Ia-l pe popa din Barsanesti, ala cu apa plata cu tamaie, ca sigur dai jos niste kile la o adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ei,aku sa nu zici ca te-ai suparat.ce ai?nu ti-a dat azi ibovnicu portia de apa chioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

ei,aku sa nu zici ca te-ai suparat.ce ai?nu ti-a dat azi ibovnicu portia de apa chioara?

da, normal ca m-am suparat. Eu am o viata spirituala bogata si incerc sa imi dezvolt patul germinativ al constiintei nedescoperite in hipotalamusul mediu neinventat, iar voi radeti. Radeti voi, dar stiu ca ma invidiati pentru ce sot minunat si ce amant interesant am. Astia nefiind unul si aceiasi persoana, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Tanti Zavaidoc esti cea mai tare,ma doare burta de ras.Pacat ca Amina nu mai zice nimic,niste sfaturi ceva.

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ptiu, sunt epuizata.....am incercat pozitii noi si locuri rare.
cateva zile voi fii fresh

pi.es -se numeste aspi_ra_TOR

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss_oana

Tanti Zavaidoc esti cea mai tare,ma doare burta de ras.Pacat ca Amina nu mai zice nimic,niste sfaturi ceva.

acum nu poate, ca e cu dublura! voi n-ati citit ce viata ferice si linistita duce?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

neah,lucreaza in schimbul de noapte. maine dimineata gasiti mesajele,sa vedeti atunci prapad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Sau citeste masajele noastre cu aroma de usturoi(nu-mi iese asta din cap)si isi da ochii peste cap.Deh in loc sa fac mujdei toata ziua,mai bine as studia kamma sutra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss_oana

Sau citeste masajele noastre cu aroma de usturoi(nu-mi iese asta din cap)si isi da ochii peste cap.Deh in loc sa fac mujdei toata ziua,mai bine as studia kamma sutra.

va zic cu mina pe inima ca n-am mai ris in halu asta de nu mai stiu cind,am speriat si copchilele.Daca era jupinul acasa sigur chema salvarea .

Mergi la inceput