Zavoranca vs Columbeanca
Raspunsuri - Pagina 9
malla spune:
nu va certati, dragelor, subiectul era despre altceva...
Pentru toate fetele .
Andrei si Adriana
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Lisa, deja obsesiile tale depasesc limitele forumului, mama. |
Iar ingamfarea si tupeul cccu care unii isi permit sa vorbeasca despre romani ca despre niste retardati, depaseste limita bunului simt.
Cei cccare ii sustin, evident ca le impartasesc opiniile umflate ca niste baloane de sapun...
Ai sarit ca arsa cand Tzuni a facut remarci defaimatoare la adresa romanilor din Canada...Obsesiile tale depasesc limitele forumului, mama.
Bey, asa cum pe tine te deranjeaza afirmatiile jignitoare, tot la fel ma deranjeaza si pe mine. Sau eu n-am voie, ca nu sunt din afara Romaniei ?
Subiectul era despre altceva, da' una dintre voi, s-a trezit sa generalizeze si sa mai si insiste cu insultele.
Asta dovedeste ca va plictisiti teribil pe forum si, atunci, cautati raca sub orice motiv...
diadaniela spune:
Lisaelisa, tie ti-a zis cineva ca esti cel mai nesuferit user de pe acest forum?
nu? pai iti spun eu! esti ingrozitor de nesuferita!
cand 10 persoane iti zic ca esti beat, du-te si te culca! daca intelegi ce vreau sa-ti transmit!
btw! nu-s din diaspora!
iulia_b spune:
Eu gasesc o usoara contradictie cand cineva spune ca se uita numai la emisiuni culturale dar intra pe forum la sectiunea "Barfe.."
Am intrat si eu de plictiseala (ce altceva la asemenea subiecte), trimisa de fapt de la "generale" sa vad ce vraji a mai facut lisaelisa.
anca74 spune:
Fetelor, sa-mi fie cu iertare, nu am avut intentia sa starnesc furtuni aici.
Tzuni, cel mai adesea vizionam emisiuni de actualitati pe posturi romanesti. Cred ca-ti dai seama ca dorinta oricarui emigrant este sa se tina la curent cu ceea ce se intampla in tara.
Daca esti draguta sa-mi sugerezi emisiuni ceva mai rasarite, in care nu exista injuraturi si mitocanii la greu, neamuri proaste, etc., iti multumesc anticipat. Eu nu am fost in stare gasesc nici macar o emisiune fara vulgaritati.
Cred ca nu stiu sa caut ca lumea.
lisaelisa, nu era cazul sa panichezi in halul asta. Nu inteleg de ce te simti frustrata cand fosti concetateni afirma ca massmedia din tara este varza la capitolul profesionalism, bun simt, calitate. Esti convinsa de contrariul? Dovedeste-o. Si nu cu texte gen "si in alte parti este la fel" fiindca nu mi-ai demonstrat ca ai habar de ce se intampla in alte parti.
Apropo, inca nu mi-ai spus cate limbi straine intelegi astfel incat, atunci cand te uiti la o emisiune pe un post strain, sa pricepi ce se discuta acolo.
Usurinta cu care-mi califici apropourile drept insulte vizavi de emisiunile romanesti actuale demonstreaza clar ca esti profund frustrata de ceva anume si orice pretext este bun sa sari in chica oricui are o parere diferita de a ta in privinta societatii sau culturii romanesti.
De ce anume esti lezata/frustrata/suparata? Ce motive ai?
iulia_b, si eu gasesc o contradictie flagranta cand cineva spune ca se uita numai la emisiuni culturale dar intra pe forum la sectiunea "Barfe".
In fine, omul este o fiinta complexa, iar gusturile sale se pot desfasura de la o extrema la alta, asa ca nu mai comentez nimic.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
maraki spune:
citat din mesajul lui anca74 Fetelor, sa-mi fie cu iertare, nu am avut intentia sa starnesc furtuni aici. Tzuni, cel mai adesea vizionam emisiuni de actualitati pe posturi romanesti. Cred ca-ti dai seama ca dorinta oricarui emigrant este sa se tina la curent cu ceea ce se intampla in tara. Daca esti draguta sa-mi sugerezi emisiuni ceva mai rasarite, in care nu exista injuraturi si mitocanii la greu, neamuri proaste, etc., iti multumesc anticipat. Eu nu am fost in stare gasesc nici macar o emisiune fara vulgaritati. Cred ca nu stiu sa caut ca lumea. lisaelisa, nu era cazul sa panichezi in halul asta. Nu inteleg de ce te simti frustrata cand fosti concetateni afirma ca massmedia din tara este varza la capitolul profesionalism, bun simt, calitate. Esti convinsa de contrariul? Dovedeste-o. Si nu cu texte gen "si in alte parti este la fel" fiindca nu mi-ai demonstrat ca ai habar de ce se intampla in alte parti. Apropo, inca nu mi-ai spus cate limbi straine intelegi astfel incat, atunci cand te uiti la o emisiune pe un post strain, sa pricepi ce se discuta acolo. Usurinta cu care-mi califici apropourile drept insulte vizavi de emisiunile romanesti actuale demonstreaza clar ca esti profund frustrata de ceva anume si orice pretext este bun sa sari in chica oricui are o parere diferita de a ta in privinta societatii sau culturii romanesti. De ce anume esti lezata/frustrata/suparata? Ce motive ai? iulia_b, si eu gasesc o contradictie flagranta cand cineva spune ca se uita numai la emisiuni culturale dar intra pe forum la sectiunea "Barfe". In fine, omul este o fiinta complexa, iar gusturile sale se pot desfasura de la o extrema la alta, asa ca nu mai comentez nimic. Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Pe protv international poti urmari emisiunea lui Cristian Tabara " Parte de carte " iar duminica poti vedea si " Romania te iubesc " care este foarte interesanta. Daca nici emisiunea lui Tabara nu iti place....no comment!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Tzuni spune:
anca74, incearca asa:
"Garantat 100%" - TVR 1
"Profesionistii" - TVR 1
"Bazar" - TVR 2
"Te vezi la stirile pro tv" - PRO TV
"Arena leilor" - TVR 1
"Bucuresti, strict secret" - Realitatea TV
"Asta-i Omul" - Realitatea TV
"Trenul Vietii" - B1 TV
Ar mai fi.... Acum tu stii ce preferinte ai, ce ai alege din ce ti-am sugerat. Sunt emisiuni fara vulgaritati. Succes!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui diadaniela Lisaelisa, tie ti-a zis cineva ca esti cel mai nesuferit user de pe acest forum? nu? pai iti spun eu! esti ingrozitor de nesuferita! cand 10 persoane iti zic ca esti beat, du-te si te culca! daca intelegi ce vreau sa-ti transmit! btw! nu-s din diaspora! |
Multam...
De fapt, sunt o persoana foarte simpatica cand nu ma supar...
Si, zici ca nu esti din diaspora... ?
anca74 spune:
Multumesc, am notat sugestiile voastre. In masura timpului liber, va tin la curent cu ce am vazut & auzit.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Glumeam, draga mea N-am ajuns (inca) in Canada. Incercam sa arat ce urate sunt generalizarile aiurea. In Canada poate ajung la anul, ca acum, peste o luna, prietena mea cea mai buna, naste tripleti! Astept sa fie mai maricei, o iau pe Meri si mergem sa-i vizitam. |
m-ai linistit ; da un semn de viata daca ai Quebecul in vizor!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759