Zavoranca vs Columbeanca
Raspunsuri - Pagina 7
anca74 spune:
XIO, io stiu bine ca tu esti in stare sa mergi pana in panzele albe cu o chestie, fie ea buna sau rea. Dar nu am sa-ti dau satisfactie de data asta.
Am inteles foarte bine ce ai spus si, desi ma crucesc ca asemenea detalii scabroase pot iesi din gura unor "vedete" pe niste posturi de televiziune in tara, ceea ce am incercat sa te fac sa intelegi este ca, uneori, este mai bine sa nu scormonesti in niste mizerii de genul asta ca sa demonstrezi un punct de vedere.
Revenind la ce si cum se discuta in massmedia din tara, am impresia ca a face dragoste, in Romania, este cel mai adesea egal cu a face sex. Nicio urma de delicatete, de bun simt, de rusine, frate... Toata lumea este cu "sexul" in gura, de la injuraturi la fiecare propozitie, la un comportament de cea mai joasa speta.
Nu neg, si aici sunt tot felul de uscaturi, de pe tot mapamondul chiar, dar la tv si in presa locala eu nu am citit sau vizionat mizerii asemanatoare cu ce se da la tv in tara. Si-ti spun in cunostinta de cauza fiindca urmaresc relativ des emisiuni pe net de la tv din Ro. Sotul meu este nostalgic dupa tara, eu mai putin. Mi se face scarba la propriu cand vad ce agramati si batuti in cap prezinta la tv, ce lipsa de profesionalism arata, ce limbaj de mahala vehiculeaza, ce accent de cioflingari afiseaza... Parca nici nu mai este limba romaneasca aia ce aud! Niste expresii oribile si un accent de haimanale de pe vremea raposatului! Imi cer scuze, eu sunt plecata de vreo 17 ani din tara si am ramas in urma complet cu limbajul suburban la moda acum in Buc.
In privinta Monicai, treaba ei cum si ce i-a facut lui Irinel. Acum ii este sotie, e viata lor intima, cui ii pasa ce au facut, cum au facut cand s-au cunoscut?!
Mie mi s-a parut decenta cererea ei de a nu difuza pe post fragmentul cand tembelul ala tanar a carat-o in brate dintr-un loc intr-altul. Daca ea a hotarat ca nu este corect sa fie filmata in atare ipostaza, tembela ailalta de Querida de ce nu a inteles omeneste doleanta Monicai? E chiar asa de greu de priceput ca unii oameni tin la imaginea lor publica si nu vor sa fie terfeliti in public de orice lichele ajunse "vedete" peste noapte?
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
XIO spune:
Anca , stai ca nu inteleg ceva :
-eu reproduc aici ce au spus cei doi soti despre care vorbim
-tu apari cu replici ironice si cu aere de superioritate sa ma iei la rost
-eu iti explic frumos de unde am informatia si sa o lasi mai moale
-tu imi spui ca am cazut in penibil pt. ca ma incred in "presa"
-eu mirata iti mai explic o data ce am spus
-tu imi spui ca sunt incapatanata.
Cu alte cuvinte , tu ma jignesti , ma tratezi cu superioritate si ironii pt ca habar nu ai despre ce discut , dar tot eu sunt de vina ca aduc contraargumente. Pai scuza-ma , te-ai simti mai bine daca as tacea si ti-as spune "sarut mainile" pt. apelative?
Nu esti tu incapatanata care nu intelegi ca n-ai dreptate, sunt eu incapatanata ca te contrazic.
Jerry Springer. Te-ai uitat vreodata? Cheaters ? Emisiunea aceea cu judecatorul poporului? Eu in Canada le-am vazut pe toate, nu in Romania.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
anca74 spune:
Wow, dintre atatea emisiuni aici te-ai fixat pe cele mai penibile... XIO scumpa, tot ce ai enumerat mai sus sunt emisiuni americane, nu canadiene. Direct proportional cu proximitatea fata de US a orasului canadian in care ai poposit, ai posibilitatea sa prinzi diferite canale americane. Jerry Springer l-am vazut si eu tangential, insa Cheaters nu am avut "placerea". In schimb sotul meu stia de asta din Romania. Ca sa vezi ce avangardisti sunt romanii... Numai emisiuni una si una dau pe posturile de tv.
In alta ordine de idei, la Jerry Springer venea toata pleava societatii americane, toti amaratii din cele mai joase paturi ale societatii.
Daca nu ma insel, Moni si Irinel fac parte din protipendada romaneasca la ora actuala.
Tie ce-ti spune asta?
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 Wow, dintre atatea emisiuni aici te-ai fixat pe cele mai penibile... XIO scumpa, tot ce ai enumerat mai sus sunt emisiuni americane, nu canadiene. Direct proportional cu proximitatea fata de US a orasului canadian in care ai poposit, ai posibilitatea sa prinzi diferite canale americane. Jerry Springer l-am vazut si eu tangential, insa Cheaters nu am avut "placerea". In schimb sotul meu stia de asta din Romania. Ca sa vezi ce avangardisti sunt romanii... Numai emisiuni una si una dau pe posturile de tv. In alta ordine de idei, la Jerry Springer venea toata pleava societatii americane, toti amaratii din cele mai joase paturi ale societatii. Daca nu ma insel, Moni si Irinel fac parte din protipendada romaneasca la ora actuala. Tie ce-ti spune asta? Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Incearca atunci sa te uiti la TVR Cultural si la Trinitas. Si lasa posturile care te scandalizeaza! Ca sa nu faci rating!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui anca74 Sotul meu este nostalgic dupa tara, eu mai putin. Mi se face scarba la propriu cand vad ce agramati si batuti in cap prezinta la tv, ce lipsa de profesionalism arata, ce limbaj de mahala vehiculeaza, ce accent de cioflingari afiseaza... Parca nici nu mai este limba romaneasca aia ce aud! Niste expresii oribile si un accent de haimanale de pe vremea raposatului! Imi cer scuze, eu sunt plecata de vreo 17 ani din tara si am ramas in urma complet cu limbajul suburban la moda acum in Buc. |
Pt tine, dragalasho...
Esti plecata de 17 ani din tara si nu vrei sa te mai intorci. Treaba ta.
Da' de ce arunci in noi cu ce-ti vine la-ndemana...
Limbajul vulgar la televiziuni este folosit peste tot in lume. Da' iote, ca te-mpiedicasi taman de romani.
Mai, da' multi xenofobi bantuie pe forumul asta vorbitor de limba romana. Si numai in ultima vreme. Aveti cumva prea mult timp liber si, in lipsa de alte ocupatii, ne improscati cu ceea ce va convine si va distreaza ?
Daca tot va indeletniciti cu scoaterea in evidenta si exagerarile partilor negative ale Romaniei, atunci, ca sa fiti cat mai credibili, scoateti in evidenta si partile negative ale tarii in care traiti...
Toate relele pt care ne acuzati, exista peste tot in lume, inclusiv acolo unde va duceti traiul.
XIO spune:
citat din mesajul lui anca74 Wow, dintre atatea emisiuni aici te-ai fixat pe cele mai penibile... XIO scumpa, tot ce ai enumerat mai sus sunt emisiuni americane, nu canadiene. Direct proportional cu proximitatea fata de US a orasului canadian in care ai poposit, ai posibilitatea sa prinzi diferite canale americane. Jerry Springer l-am vazut si eu tangential, insa Cheaters nu am avut "placerea". In schimb sotul meu stia de asta din Romania. Ca sa vezi ce avangardisti sunt romanii... Numai emisiuni una si una dau pe posturile de tv. In alta ordine de idei, la Jerry Springer venea toata pleava societatii americane, toti amaratii din cele mai joase paturi ale societatii. Daca nu ma insel, Moni si Irinel fac parte din protipendada romaneasca la ora actuala. Tie ce-ti spune asta? Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Anca, astea erau emisiunile care se difuzau pe post.
O dovada ca si pe alte meleaguri prostia se vinde , scandalul este aur , samd.
Am vrut doar sa spun ca e imposibil sa nu fie la TV asemenea "mizerii" , cum le numeai tu.
Cheaters apare la noi pe Realitu TV , unde pe langa asta mai vezi si ER din America , ce fac rezidentii de la medicina in Anglia si alte emisiuni.
E la latitudinea fiecaruia sa se uite la Cultural , cum zicea Tzuni , Discovery , emisiunea Jerry Springer sau CNN
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
anca74 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Incearca atunci sa te uiti la TVR Cultural si la Trinitas. Si lasa posturile care te scandalizeaza! Ca sa nu faci rating! |
Tu asa procedezi ca sa nu faci rating?
Ca daca e sa fie asa, apai, draga babei, numai la minunile astea de posturi o sa ma uit de-acu' incolo! Fiindca Tzuni draga, io pe tine te ascult ca pe slujba duminica la biserica: cu sfintenie.
anca74 spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Limbajul vulgar la televiziuni este folosit peste tot in lume. |
Wow, alta madama care le stie pe toate.
Ce posturi de tv straine ai mai audiat, distinsa doamna, si cate limbi cunosti ca sa poti intelege ce se discuta acolo, si deci sa-ti poti da cu parerea?
citat din mesajul lui lisaelisa Mai, da' multi xenofobi bantuie pe forumul asta vorbitor de limba romana. Si numai in ultima vreme. Aveti cumva prea mult timp liber si, in lipsa de alte ocupatii, ne improscati cu ceea ce va convine si va distreaza ? |
Departe de mine intentia de a-ti produce voma, distinsa doamna; imi cer scuze ca v-am provocat o atare stare fizica intr-o atat de frumoasa dupa-amiaza de iunie.
Da, am ceva timp liber momentan, de asta fac tot posibilul sa va tin atentia sporita pe ecranul monitorului dvs.
Xenofoaba nu-s . Am numai nostalgia vremurilor demult apuse cand romanii aveau atata bun simt sa dea si la altii, cand la tv nu vedeai atatea panarame care mai de care mai siliconate, mai buzate si mai vulgar fardate, cand jurnalistii chiar aveau scoala si clasa, cand emisiunile la tv socau prin profesionalism, nu prin vulgaritate, etc. Uf, pacat ca acea perioada nu a durat decat o clipa!
anca74 spune:
citat din mesajul lui XIO Anca, astea erau emisiunile care se difuzau pe post. O dovada ca si pe alte meleaguri prostia se vinde , scandalul este aur , samd. Am vrut doar sa spun ca e imposibil sa nu fie la TV asemenea "mizerii" , cum le numeai tu. Cheaters apare la noi pe Realitu TV , unde pe langa asta mai vezi si ER din America , ce fac rezidentii de la medicina in Anglia si alte emisiuni. E la latitudinea fiecaruia sa se uite la Cultural , cum zicea Tzuni , Discovery , emisiunea Jerry Springer sau CNN |
Apreciez tonul ceva mai moderat al apropourilor tale. Nu am nimic de adaugat aici.
Way to go, girl!