Zavoranca vs Columbeanca

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki
Era cantareata de ani buni si a jucat si in telenovela Numai iubirea unde sa recunoastem ca si-a intrat bine in rol.

Foarte mare cantareata si actrita, da
In Numai Iubirea nu a trebuit sa faca nici un efort sa-si joace rolul pentru ca a fost ea insasi, altfel nu poate fi, nu-i vorba nici pe departe de talent actoricesc. E la fel in orice situatie, , are aceleasi reactii, foloseste aceleasi clisee- si cand se cearta in direct cu mama ei, si cand se cearta cu Carcotasii care, apropo, bine i-au facut!

Lisaelisa le-a caracterizat perfect pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Cantareata ??????????? vai de capul ei .....
V-am zis,,, nu sunt fan columbeanca , dar nici cu zavoranu nu mi-e rusine..bleahhhhhhh
Daca si Z e cantareata......trebuie sa fugim din tara, nu mai avem nicio sansa....
Si n-am zis ca s-a facut remarcata neaparat prin casatoria cu pepe.Ati uitat ce scria prin ziare despre ea si pepe inainte de casatorie ? Si ce mizerii spune despre mama ei , cu amantii si toate celelalte....care e mai scarboasa ? Z sau C ?
Si daca avea asa mare "talent actoricesc" de ce n-a continuat cu telenovelele ? Nu credeti ca a facut circ si pe la Acasa TV ? Mi-e scarba de ea....
Macar Monica incearca sa repare trecutul , sa se scoleasca putin.....ar trebui sa nu mai apara asa des la tv, asta e parerea mea....va fi tot timpul invidiata ca s-a maritat cu un mosh....macar e un mosh educat ....
Despre celelalte care s-au maritat cu alti moshi de ce nu ziceti nimic ? Vezi Lis, Petre Roman.....si altii....
Multe fete isi doresc o astfel de casatorie , fiti sigure...si cele care nu reusesc sunt invidioase..

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

ehhh sa nu exageram acumElla te rrrrog,sunt gravi, lasa-i incolo de mosi,ultima grija e sa fiu invidioasa ca nu dorm langa un sot care are atasat pe noptiera paharul cu proteja si medicamentele de prostataCred ca nici daca mi-as pune ochelari cu $$ stii ca in desene,pungile alea cu bani din okii lui Tomitza nu m-ar scapa de tzepii de pe spate si de incretirea epidermei de pe toata suprafatza corporalaDar nici asta nu e un pacat,numa sa nu facem parada cum face Lis sau Israela.Fiecare cu viata lui,cu alegerile lui pe barba lui si de ce nu?dupa inima lui oriunde s-ar afla
Dar nu-i penibil cu un sot cum spuneai?educat si adaoga si bogat sa te duci la balciomisiuni matronate de o Z. si pe 300 de oiroi,cand tu iti permiti sa prestezi cadoori orologii de 4jde mii?Amu pe bune.Pen' ce sa te bagi in troaca decat daca nu fraternizezi?
Spunea halta"duamna",Prodanca vis-a-vis de cu ce s-a ales Ilanul in urma casniciei cu brandul Radulescu..."cu imaginea" care dupa ea e mai tare ca orice bogatie,ca sunt destui bogati dar daca nu sunt cunoscuti geabaDeci R ii facuse un maaaare bine fostului-ca acum e cunoscut,si nu viceversa ca asta o sponsorizeaza chiar si in calitate de ex.
hiiii sa fiu eu bogata stii ce mi-as mai dori sa am "imagine media",sa fiu stiuta mai ales aici in Romanica,ombelico del mondo?Si inca stiuta in stil otvist,cancanist,clickuist,ciaoist,spyoist,playboist...uah!ce castig!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucamea spune:

reactia Oanei Z. a fost exagerata si de ...mahalagioaica. cam ca la usa cortului.

poate si Monica C. a gresit.

eu nu inteleg de ce atata lume este invidioasa pe Monica. ca a fost saraca, ca nu are educatie, etc. este f tanara, are timp sa faca si studii sa se si (mai)imbogateasca.

cred ca sunt muuulti invidiosi pt ca este f frumoasa si bogata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Lucialu sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos iti doresc !
Dar sa stii ca am dreptate , cateodata....multe fete isi doresc moshi bogati..poate nu tu , eu si alte multe femei.....
Asta e ....fiecare cum isi asterne , asa doarme....spune un proverb...
In fine.......niste NIMENI ....amandoua....

Ella

Mergi la inceput

Ella iti multumesc frumos!Si tie sa-ti deie DD tot ce iti doresti!
Si ca tot s-a amintit de cupluri cu dif notabila de varsta,ce spuneti de Amalia si Ilie Nastase?Off topic.Nu stiu ce o fi intre ei,dar impun respect sau tacere,mai ales doamna care pare bine infipta in papuci.Dupa ceea ce se vede par o familie reusita,ea e realista si l-a potolit pe domnul,domnul rafinat sigur a contribuit la gusturile doamnei.O echipa ,ce mai!Si au un mare plus,pe langa cele doua fetite reusite:pana acum si nu vad de ce nu ar face-o pe mai departe,nu ne-au umplut okii si urekile cu scandaluri publice si mai ales ieftine(in afara de perioada cand dl Nastase a avut proasta inspiratie sa candideze la primarie parca,dar a invatat categoric ce inseaman sa te vari in taratze ).Nu dau semne sa fie hazardati dupa asa ceva,precum alearga vipurile de la noi hipnotizate de "imagine" in setea vesnic nepotolita de a demonstra ceva si carora nu sh cine le-a spus ca numai asa pot exista
Ma intreb de ce asupra lor nu planeaza pentru nimeni cred(nici pt mine) nici un fel de semn de intrebare legat de diferenta de varsta?De ce nimeni nu e plina invidie ca doamna Nastase nu e nici baba, nici cocosata,nici saraca,nici duda n-as spune ca e?
Mariuca daca e sa fiu invidioasa cu ceva pe Monica,dar cred ca sunt doar nostalgica,apai e varsta ei.E o perioada minunata in viata unui om-20 de ani.Si mda se poate drege, la varsta asta are timp.Zavo ciu-ciu,pardonDar pana cand se mai cultiva si alte alea are un sot provenit dintr-o fam buna,care ar putea sa-i mai deshchida okii si prin el poate sa acceseze altfel de cercuri de oameni,alta sotietate.Si se pare ca nu o face, de ce?

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

[quote]citat din mesajul lui mariucamea

reactia Oanei Z. a fost exagerata si de ...mahalagioaica. cam ca la usa cortului.

poate si Monica C. a gresit.

eu nu inteleg de ce atata lume este invidioasa pe Monica. ca a fost saraca, ca nu are educatie, etc. este f tanara, are timp sa faca si studii sa se si (mai)imbogateasca.

cred ca sunt muuulti invidiosi pt ca este f frumoasa si bogata.

Mariuca , fiind una dintre cele care am comentat-o pe Columbeanca vreau sa subliniez ca NU sunt invidioasa pe nimic din ce are ea.
Da , mi-as dori Rolexul ala pe care i l-a dat Irinel , dar in locul lui prefer Fossilul meu scump(adica dulce , nu ca pret), si viata mea.
In nici un caz nu mi-as dori viata ei.
Cat despre frumusete In afara de par nu-mi place . Mi se pare la fel ca si Luciu : insipida , incolora inodora , numai ca din cauza felului in care s-a afisat Luciu la tv , mi se pare si putin...nu foarte desteapta.

Referitor la "jobul" ei fara de care ar putea trai
Da , cui i-ar placea sa fie machiata , imbracata, aranjata si sa i se faca poze in care arata demential? Pfuai , ce greu!Asta chiar e munca de sclav.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Xio nu-i nici una urata la fatza,sincer.Z imi ridica parul in cap cand o vaz cu tatuurile alea pe ea si se imbracaaaaHormonica e prea slaba...ma rog,ideea e ce scot pe gura,ca la asta te tranteste fiecare pe spate.
Gata.Mi-am luat doza de barfe,pe 5 luni

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

XIO stai mama linistita ca Fossil e marca acilea, nu no name si e chiar misto pentru cine cunoaste si pretuieste ceasurile...are design de design.

Mariuca vai cum ai prins tu esenta, suntem toate verzi de invidie ca Hormonica tremura din grisine cand il vede pe mosu cocosu si-l scoate in bamboo frezat ca la 17 ani si imbracat de zici ca e gay, cum sa nu...acu zau imi vine sa-mi las vikingu meu blond, inalt si fara par pe piept...dar n-am fizicu lu monicuta...nah, ca pe mine m-ai depistat.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai de la Fossil era singurul model care mi-a placut(trecand si prin Tissot , dupa care sunt innebunita la modelele de barbati) si pe care mi-l permiteam.
Rolexul ala de care vorbeam...mi-l cumpar dupa 30 de ani

Lucia , nu am spus ca sunt urate ci ca mie nu imi plac, mi se par fara ...tot.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput