Vecina!
Raspunsuri - Pagina 4
lisaelisa spune:
hannen,
Timiditatea excesiva ar putea fi cauzata de o problema a tiroidei.
Ti-ai facut vreodata analize pt tiroida ?
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa hannen, Timiditatea excesiva ar putea fi cauzata de o problema a tiroidei. Ti-ai facut vreodata analize pt tiroida ? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Lisa, nu e cazul, trust me!
dodo spune:
Tu nu te-nveti minte..ce-o fi asa greu sa-i zici ca sotul tau nu e de acord cu asa gen de vizite si mai ales cadouri??!! Ce-ti pasa ca zice saraca de tine, ce capcaun ai la usa, atita timp cit iti matura nepoftita de la usa? Eu asa as face fara sa clipesc.
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dodo
Lisa, nu e cazul, trust me! |
De unde stii ?
dodo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lisaelisa
De unde stii ? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Sintem cuscre, so trust me!
dodo spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Bine, sunteti cuscre. Dar de unde stii ca nu are o probleme cu tiroida ? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Sa zicem ca intimplator stiu cite ceva din probl. ei de sanatate. Explicatia e ok? Daca nu, intreab-o tu
Guestus spune:
citat din mesajul lui lisaelisa hannen, Timiditatea excesiva ar putea fi cauzata de o problema a tiroidei. Ti-ai facut vreodata analize pt tiroida ? |
ai vazut un serial ceva in ultima vreme?...era ala cu anatomia lui--- de acolo stii...hehehhe
2 prietene de genul asta si uite cum ajunge hannen la operatie
hannen spune:
Cuscra,
Pe la 16 ani am fost suspecta de`o "treaba" cu tiroida.Am luat ceva tratament apoi am renuntat.Pe la 21 am auzit iar aceasta varianta ,dar atunci am ignorat complet.(cica se observa cu ochiul liber ,desi eu nu vad nimic dubios la mine)
M-ai facut curioasa lisa,care e legatura dintre tiroida si timiditate?
cuscra, vezi ce noroc a dat peste tine cu asa cuscra timida?
Vad eu cum fac,imi trag doua palme virtuale si imi adun farama de tupeu si sper sa reusesc sa-i zic ce trebuie.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
2 prietene de genul asta si uite cum ajunge hannen la operatie |
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades