poate sa mi i a fetita?

poate sa mi i a fetita? | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

am o problema mare de la o vreme am f mari probleme cu sotul meu di cauza familiei lui!eu nu mai vreau sa duc fata sa stea la ei<<am apelet de cateva ori pt k nu aveam cu cine s o las>>pt ca m au jignit f tare!acum el a trecut peste cuvantul meu si adus o la ei pt ca a zis k s a saturat de discutii!daca eu imi fac pana la urma curaj si bag divort el poate sa mi i a fata?mentionez k eu nu am casa mama mea a fost pacalita de niste falsi agenti imobilari si i au luat banii pe casa pe care ea tocmai o vanduse si acum noi stam cu chirie!am un loc de munca stabil si castig binisor,oricum mai mult ca el insa ai lui au casa si ar avea cine sa l ajute sa creasca fata mie mi a murit mama acum 5 luni si nu o mai am decat pe mamaia mea care sta intr o garsoniera confort 3 si pe fratele meu care sta la un prieten!am vreo sansa sa obtin custidia fetitei in urma unui divort?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu-ti face griji. 99.9% ca ajuge la tine. Nu ar ajunge la tine daca te-ai droga, daca ai fi alcoolica, daca te-ai prostitua. Deci fi pe pace in caz de divort copilul ajunge 99.99% la tine. Am vrut sa scriu 100% dar am preferat 99.99%
Daca ai neclaritati juridice si nevoie de asistenta intreaba pe aici.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput