Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sa vad.... deocamdata sa-i obisnuiesc pe ai mei cu gandul Mariei. Ca daca le mai zic de inca unul, fac infarct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Tzuni, pai cred ca tocmai incolteste "embrionul" pentru bb2 la tine..., Ia gandeste-te, la Maria nu tot asa a inceput, cu ceva ganduri neclare ? :))

Mmmaria sa stii ca am cautata temeinic despre sindromul parintelui adoptiv si n-am gasit nimic, numai despre arhicunoscuta depresie-post-adoptiva (post-adoption blues sau post-adoption depression cand e treaba serioasa). Deci, cred ca are dreptate Asi, esti doar mama-closca...

Anca si gabibociort, legat de urme de bubite de varicela, ati incercat sa cumparati vreo crema de la plafare pentru vindecarea cicatricilor? Stiu sigur ca untul de shea e considerat a fi cel mai bun in acest sens, dar e greu de gasit si nici n-am testat daca chiar vindeca ceva, eu l-am cumparat din ratiuni ca e mai sanatos decat lotiunile cu conservanti prin ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Salutare. Iara bat vantoasele pe aici.
Mamici, ce mai fac piticii vostri? Care cum va laudati?Eu nu ma pot rabda, Maria mea tocmai a descoperit ca are gura, a inceput sa vorbeasca asa, brusc si dintr-o data, si nu mai tace. Iar cuvintele sunt insotite de gesturi foarte energice, asa ca este un adevart spectacol. Imi vine sa o mananc.Va las, ma intorc la invatat, ca tocmai ce-am aflat ca dau licenta cu o saptamana mai repede decat era programat .
la everybodyGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Salutare , copilasi si mamici!Am o intrebare: ce stiti despre vaccinul antirujeolic?Cica tre sa -l faca fiica-mea, are un an si 3 luni.Si despre vaccinul Prevenal parca, ce stiti? Oare e bine sa le faca?Mentionez ca pana la un an a facut dozele de Infanrix hexa .Io ma incurc in atatea vaccinari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Heloo ,

uite aici despre vaccin,http://sarcina.pentrumamici.ro/bebelusi/sanatate-bebelusi/vaccinul-optional-prevenar, si eu ii fac Biancai dupa 1 an , in 2 doze. Am sa ii fac si altele ca sa nu ma surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Multumesc mult Claudia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Asi, Gabi, va urez bafta!
Mmmaria, cred ca eu-s cea mai in varsta M-am nascut in 196...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Azi, 26 iunie, aniversam 5 ani de casnicie.
Maine, 27 iunie, aniversam 1 an de cand am adus-o pe Maria acasa.Fetelor, ma gandesc ce viata frumoasa si bivecuvantata am. Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am si il rog neincetat sa ne dea sanatate sa ne putem bucura de tot ce avem cat mai mult timp.Doresc tuturor fericirea, linistea si bucuria noastra.
Va pup.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabibociort

Azi, 26 iunie, aniversam 5 ani de casnicie.
Maine, 27 iunie, aniversam 1 an de cand am adus-o pe Maria acasa.

Fetelor, ma gandesc ce viata frumoasa si bivecuvantata am. Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am si il rog neincetat sa ne dea sanatate sa ne putem bucura de tot ce avem cat mai mult timp.

Doresc tuturor fericirea, linistea si bucuria noastra.
Va pup.
Multi inainte Gabi,multe realizari,sanatate si sa va bucurati de Maria.

Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Gabibociort,casnicie fericita!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, iubire si intelepciune!

Mergi la inceput