Nascuti din suflet, crescuti in inima
Raspunsuri - Pagina 13
gabibociort spune:
LA MULTI ANI, MARIATzuni, sa-ti traiasca minunea si sa-ti aduca numai bucuriiGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
asi spune:
Am terminat cu bine, acum suntem o familie si oficial nu numai in suflet.Va multumesc pentru sustinere.
Acum pot pune si eu poze nu numai in "secret".
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Am terminat cu bine, acum suntem o familie si oficial nu numai in suflet.Va multumesc pentru sustinere. Acum pot pune si eu poze nu numai in "secret". Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
Si unde sunt? ... ca de cand te pandesc?
Felicitari! si numai bine in continuare!
Tzuni, sa-ti traiasca Meri! Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!!
Misha, felicitari ptr. Alexandru!
Sorry, nu ma stii, dar eu m-am bucurat enorm cand am citit de "nasterea" micutului :)
Numai bine!
Mamici, scuze de abuz! ... imi place sa va citesc - sper ca-i fara suparare - si ma bucur de fiecare familie fericita!
Tot binele din lume!
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu
gabibociort spune:
Asi felicitari . Asteptam poze.maria_t1971, multumesc. Este intradevar o scumpa, pentru mine cea mai scumpa din lume. Misha, pe unde umbli, femeie? Va pupacesc, plec laGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
asi spune:
Poze
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
cons spune:
La multi ani Maria de Tzuni! Asteptam foto!
Gabibociort, intr-adevar este o scumpa printesa ta!
Asima bucur din inima pentru tine si familia ta.
Sa aveti o viata plina de zambete si sanatate!
Pentru fiecare
SoriLea spune:
TZUNI, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aveti o viata plina de impliniri
Fetelor, am pus poze de la botez pe mail-ul comun.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
gabibociort spune:
Buna dimineata. la toata lumea.Asi, sunteti minunati. Ai niste copii absolut superbi. Dumnezeu sa va dea sanatate si viata lunga sa va bucurati de ei. Felicitari inca odata. Fetelor, va anunt cu mandrie ca Maria mea a inceput sa vorbeasca. Adica vorbeste de o intelege toata lumea, ca si pana acuma zicea ea pe acolo, dar vesnic trebuia sa traduc. Si zilnic mai apare cate un cuvant nou. Imi vine sa o mananc. O zi buna tuturor.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
maria_t1971 spune:
Asi, frumoasa familie si scumpici copii ti-a daruit DD.
Sa aveti grija de voi ; sunteti minutati toti patru.
Mariei ii sta foarte bine cu codite
Frumuselul (Razvan) va fi un mare crai.